Din Republica Moldova cine mai e?(partea 11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Ati mai fi vrut voi doua sa umpleti forumul cu pagini multe, dar mai aparem si noi la orizont.
Lucia felicitari pentru mesaje, dar Lauras nu te-a dat disparuta? sau ea dormea?
Fetelor nu ma credeti suparacioasa se intimpla la fiecare. Mai mult ca atit eu am un mos care imi zice Cornelia si nu am ce sa-i fac. Lui asa ii place si eu m-am si deprins cu aceasta.
Cornelia mi-au placut mult pernutele tale. Sper ca vei gasi cit de repede posibil pernute pentru nasii tai.

Fug ca s-a trezit Lucea, revin mai tirziu

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

ma bucur ca incepem sa ne inmultim , cer scuze daca n-am folosit expresia potrivita

lia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Natalia, imi pare foarte rau, dar nu a fost spus in semn de descriminare. Si Valeriu e de la tara, e verisor cu nasa. Insa, fara exceptie, cel putin eu, nu am intilnit pe cineva de la tara care sa faca cadouri. In categoria aceasta intra si scumpul sotior.

Deci, mii de scuze daca am ofensat pe cineva cu acesta expresie.

-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Lucia_B

Natalia, imi pare foarte rau, dar nu a fost spus in semn de descriminare. Si Valeriu e de la tara, e verisor cu nasa. Insa, fara exceptie, cel putin eu, nu am intilnit pe cineva de la tara care sa faca cadouri. In categoria aceasta intra si scumpul sotior.

Deci, mii de scuze daca am ofensat pe cineva cu acesta expresie.

Lucia, se pare ca a fost vorba de o neintelegere, stii ce am inteles eu? Ca nasii nu-ti fac cadouri pentru ca tu esti de la tara, ei fiind de la oras.
Daca mai citesti mesajul meu inca o data, iti vei da seama ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni, ci doar sa te apar pe tine.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Pina la urma am sters mesajul anterior, ca tot nu era relevant

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

io sint si de partea Luciei, dar si de partea Nataliei, padure fara uscaciuni nu-i. Si mamica cu taticu sint de la tara si au studii superioare si sint oameni f buni, si nasa e de la tara, insa cadoul e cadou, masa e masa, casa e casa la ea. Avem insa si oameni de la oras care nu se pricep la cadouri sau la altceva, cu toate ca vad si au de la cine invata :) Dar in cazul Luciei, cred ca seamana cu "noviie ruskie", si-a inceput existenta si aceasta specie pe meleagurile noastre, din pacate... Si ii afecteaza in special pe oamenii care pina acum nu prea au avut iar acum au si nu mai stiu cum sa arate asta, insa nivelul de educatie si cultura tot a ramas... Cred ca asta sint genele... Fiecare cu ale lui...
P.S. Nasa nu face mese sau are gusturi "ca la tara", cu toate ca e dintr-o familie f f simpla... Daca a vrut - a invatat, a muncit si a depasit kiar multi oraseni... De fapt e dorinta de a deveni altfel si genele...

lia_c

Mergi la inceput

deci deja sint de partea "amindorura"

lia_c

Mergi la inceput

Cornelia, am sters repede mesajul ala, dar nu m-am gindit sa pastrez ceea ce ti-am scris tie. Asa ca mai scriu o data: mi-au placut mult decoratiile tale pentru pom.

------------------
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Fetelor ce-i asta, citesc, este mesaj, citesc a doua oara nu-i mesajul Nataliei. Dar tema dezbaterilor a ramas. Nu ma aprofundezi si io ca sunt multe de spus.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

multumesc fetelor ...
nu ma pricep la toate insa incerc toate si daca se primeste e bine, daca nu mai incerc pina se primeste
Fiecare dintre noi e special si unic si are meritele lui! Ca sa nu credeti ca io sint printesa...

lia_c

Mergi la inceput