Imi pare rau, dar am fost nevoita sa deschid un subiect nou, pt. ca la cautarile date n-am reusit sa gasesc vreo lamurire. Intrebarea mea este: Cum procedez pt. a reincepe serviciul? In principiu cei doi ani de cic expira la 14.02. 2006. De la 3 ianuarie 2006 vreau sa reincep activitatea. Cum fac? O cerere depusa din decembrie? Separat pot beneficia si de indemnizatia de 3mil. pt. bona?
Multumesc!
Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
La mine se face o cerere, se depune cu numar de intrare, vorbesti cu seful si daca este de acord, gata! Back to work! Beneficiezi si de cei 300 ron, dar trebuie facut un dosar de catre firma si depus la primarie.
Multumesc mult, Laura!
Poze noiembrie!!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+
Bianca (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
Laura- sigur cei de la firma depun dosarele la primarie? nu noi personal ducem toate hartiile?
Coco, in informarile de la Casele de Pensii asa scrie. Acum trebuie sa asteptam si normele de aplicare sa vedem daca se specifica ceva pe acolo. Eu ma voi duce personal, ca nu ma las pe mana celor de la firma.
Laura, in mod sigur ma voi duce si eu dc. voi avea timp (si servici si bb
)-dar asta in ianuarie, poate se mai lamurec si ei ce si cum...
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png
Coco, te duci in timpul serviciului ca pana la urma le faci o favoare ca te duci tu si nu se duc cei de la Personal.