Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 3
anacami spune:
vezi ca nu prea merg toate sectiunile;
lista medicilor o gasesti astfel
apesi pe butonul "Medici", apoi in stanga "ORL"
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
acris spune:
Fetelor, va multumesc din suflet !!!!
Stiam ca ma pot baza pe voi.
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
vanessa ionescu spune:
Sf. Maria e Grivita, dar de vreo 7-8 ani asa se numeste. Stiu spitalul bine si chiar dr pentru ca, mama mea a fost sefa de personal acolo (s-a pensionat in rrma cu 8 ani) si acolo isi face acum tratamentul. Am lucrat si eu nitel pe acolo pe vremea studentiei (taiam frunza la caini pe la registraturi). Pe George Mincu il cunosc chiar bine. Si pe Sarafoleanu (tatal) si pe Calin. Dar cu George suntem prieteni.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
laureta spune:
Liniste si pace pe aici.Cred ca suntem cele mai tacute mamici![]()
Noi am fost la City Mall ala nou am dus-o pe Inisa la Kids Planet.E dragutz da nu extraordinar si ea e prea mica si o dau toti copii mai mari jos si dai si urla mamaaaaaaaaaa mamaaaaaaaaaa
.
In rest nimic noutati.M am hotarat sa fac RMN dupa sarbatori,o fi cum o fi rezultatul vreau sa stau linistita de sarbatori.
Am inceput fizioterapia,masaj si gimnastica medicala.Masajul e tareeee bine da gimnastica nu imi convine dilok ca fac febra musculara(baba de mini
).Da merg inainte.
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

acris spune:
Buna dimineata !!!
Ce faceti fetelor???
Eu sunt fericita. Am luat-o aseara pe Amalia acasa. Tati azi e liber si poate sa stea cu ea. Iubire mare pe noi.
Numa' ca nu vrea sa doarma in pat cu noi. Patutzu' a ramas la buni ca n-avea rost sa-l caram pt.3 zile...si azi-noapte a fost chin...s-a foit, s-a sucit...dar ce daca...pe mami n-o deranjeaza...doar ca are ochii mici-mici de somn ![]()
Irinusha, drum bun si distractie placuta !
Ciuss, cum se mai simte Victoras???
Laureta, spor la gimnastica...fara febra musculara Pupici frumoasei Inisa.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
vanessa ionescu spune:
Wau, ce "productive" ati fost.....!!
se vede ca au crescut copii si nu mai e timp. si mai vin si sarbatorile.
eu am fost ieri la ginecolog (controlul meu de toamna, dar nu am apucat sa merg prin octombrie cum merg de obicei si am fost acum). E ok dar sa vedem papa-nicolau. Sper sa fie bine. In primavara a fost bine. Ar mai trebui sa-mni fac un set de analize (hormonii) dar nu am apucat. Si la un control la stomatologie dar prin ianuarie cand o sa ma duc si la mamografie (cxa se face anul de la ultima) si termin cu revizia.
in rest suntem bine. Exceptand ca scoala lui Andu a aparut acum 2 zile la stiri cu o bataie zdravana intre fete../. De mi-e groaza ce se intampla in scoli. Si cand ma duc sa-l iau ma ingrozesc ce e pe holuri. Toti fumeaza, toti se imbrancesc, toti injura. O sa ajungem ca in filmele americane. Invatatoarea lor nu mai are curaj sa-i lase nici la wc. ii trimite cate 3, macar unul scapa si vine sa-i spuna.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE
mammy2706 spune:
Salut!
acris tu spuneai mai demult ca ti-a facut Amalia febra si te intrebai daca e de la dinti? Pana la urma ai descoperit cauza?
Andrei a avut ieri toata ziua febra 37.5 dimineata si azi noapte ajunsese la 38.3 (axilar). A scazut pana la urma cu un supozitor de paracetamol (novocalmin, calpol, panadol...nu si-au facut efectul). Lui i-a dat deja un canin fara probleme iar din cei ramasi neiesiti la doi e gingia alba.
Cristina, mamica lui Andrei 
Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami
acris spune:
Mammy (Cristina),, la Amalia a fost o usoara indigestie, dar s-a nimerit si cu caninii. I-au dat in timpul ala, cei de jos...acum ii dau cei de sus, dar nu face febra.
A facut trei zile si trei nopti febra (38.5-38.7 axial) care a trecut brusc dupa aceste zile. I-am dat numai antitermice (supozitoare novocalmin, eferalgan, nurofen).
Acum cum se simte Andrei? A mai facut febra?
Daca continua si creste ferba, ar fi bine sa-l duci la medic.
Sanatate multa !!!!
Poze
alus spune:
Buna fetelor 
Pe la noi nimic nou, acum citeste
deci am si eu putin timp sa va scriu. Julia a trecut de acea viroza de care vam scris, ieri a fost toata in pete iar astazi nu are nimic. Parca a fost luoata cu mana. Ati intrebat ce fel de viroza este, nu stiu de fapt ce este dar stiu ca daca trece prin ea organizmul nu mai este slabit si va putea luota cu anumiti virusi, asa mia spus dr. ei. Este ceva de genul bolilor din copilarie dar trece totul in timp de 3 zile.
Chiar ieri m-am gandit ca daca mama mea va avea timp sa ramana cu Julia, eu cu sotul de Revelion am pleca in Lituania. Dupa prin ce a trecut soacra iar face bined vizita noastra. Vom pleca cu autobuzul. Cu masina este frica, dupa accidentul care l-am avut si asta a fost in aprilie, era inca alunecos, ce sa mai vorbin in decembrie
.
Va pupam pe toate 
oX Zm<NLKJqaklhsagdbsnxc nmzkspoAPISGFDX
i9uewytcdvbmnsloqi jdijuQAKHSV
Cateva cuvinte de la Julia ![]()
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101
boneca30 spune:
CIUS TI-AM TRIMIS EMAIL PE MSN!
VA PUPIC DULCE PE TOATE NU AM TIMP SUNT IN CURATENIE !
VA SCRIU MAI MULTE SAPTAMANA VIITOARE!
PUPICI LA BEBEII NAZDRAVANI SI LA GRAVIDUTE!!!![]()
![]()

SPOR LA TREABA SI NE MAI AUZIM!
Roxy
si VIKI