tauroaice pline de viata (8)
Raspunsuri - Pagina 10
ruxandra_sb spune:
Si acum raportul complet:
De a fost tare frumos. A nins, era zapada, ce mai.. ca-n povesti. Se pare c-am fost cuminti c-a apartut si in persoana. Si iar se pare ca Matei a fost cel mai cuminte c-a venit Mosul incarcat cu skiuri si clapari.
Cum Matei tusea inca din Bucuresti, l-am mai tinut vreo 2 zile in casa. Asa ca la ski n-am fost decat noi doi intr-o singura zi, in Poiana. Cum stiam ca se apropie ploile am tras tare, incercand sa scoatem parleala. Dar nu ne-am saturat de ski, buhuhu
In sfarsit l-am scos si pe Matei afara si-a exersat cu tatal lui. Numai ca tusea a revenit in forta insotita si de ceva febra. Asa ca iar pas in casa. Ne-am speriat un pic si cum si bunica lui o luase cu temperatura&tuse&stare de rau am plecat in cautare de . Cam batea vantul prin policlinicile din Brasov, noroc ca pediatrul lui era in vacanta prin apropiere si asa ne-am facut si de-o excursie la Breaza.
A fost consultat, a primit tratament si reteta de rigoare. Se pare ca peste viroza existenta mai venise ceva in plus, de-a rezultat o frumoasa traheo-bronsita. Rezultatele bune s-au vazut repede. Ne-am mai linistit si noi si ne-am pregatit de petrecerea de Revelion. Pe care am petrecut-o in 3, ca bunicii s-au dus la un chef organizat.
Dar a fost super. Cum am avut norocul sa doarma foarte mult de amiaza, a putut sa stea treaz pana la 1 noaptea. Am dansat pe muzica celor de la Voltaj, am privit artficiiile si ne-am simtit tare bine. Ba ne-am si fotografiat, doi cate doi. De abia astept sa developam filmele, sa vedem ce-a prins Matei in poza.
Matei a ramas in continuare la munte. Ca ne-asteapta alta belea in w-e. Petrecerea de . Si vin invitati de soi. Dar asta este alta poveste...
Azi ar fi trebuit sa aiva prima lektie de ski cu nenea monitorul. Numai ca si la Predeal a dat iarasi cu ceva ploaie si-i mai mult gheata pe partie. Sa vedem maine.
Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag
ruxandra_sb spune:
Si sa nu uitam (cu o mica intarziere):
La multi ani lui Stefan!!
cgaby spune:
mersic...
intradevar, frumoasa povestire...e bine ca matei se reface repede si nu ati avut mult de tras...sa inteleg ca vine ziua lui??? la multi ani, sanatate si multe...cadouri...si pupici.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
m-am facut cat porcu'... cu sarbatorile astea...
buhuhu, nu numai tu.....[
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
si ne auzim in 2006, cand sper sa ne cunoastem mai bine.
Carmen, bine ai venit printre noi, tauroaice sadea.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by cgaby
...sa inteleg ca vine ziua lui??? la multi ani, sanatate si multe...cadouri...si pupici.
Da Gaby, sambata este ziua cea mare.
gabibarta spune:
la multi ani lui Matei! Sper sa fie sanatos la petrecere!
Si eu m-am umflat ca purcelul, acum pana la pasti tot incerc sa fac cura de slabire ca si de pasti vine alta cura de ingrasare fiind sarbatoare tripla la noi- cel ortodox, cel catolic si cel evreiesc... E tare bine sa traiesti intr-o comunitate mixta, ca nu te mai opresti din sarbatori:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
mda..stiu. si noi sarbatorim pastele catolic si cel ortodox.
la multi ani cu sanatate si numai bucurii pentru matei! 4 anisori...ce trece timpul, nu-i asa?
noi suntem in tratative de renuntare definitva la pampers...adica peste noapte..pana acum e bine...sa vedem in continuare.
pupici tuturor si astept vesti de la restul "gastii".
cgaby spune:
vacanta, vacanta...dar chiar asa?
se pare ca iar vorbesc singura p-aici!
pupare...
gabibarta spune:
noi suntem bine... si tot cu pampersi dormim
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006