La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 8
iren spune:
Neatza, duamnelor! Noi avem program azi de stat in casa, ca nu-mi trebe nika de-afara, shi e shi innorat, asha c-o sa bag mashina de cusut sa-mi ciumpavesc nejte tzoale, ca m-am saturat de forma lor regulamentara
O zi frumoasa sa avetzi!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
ramona71 spune:
Buna fetelor!Cum a-ti petrecut de sf.Valentin?Noi am fost la un restaurant italian unde mi-a placut f mult.Se mananca bine si e si select asa ca daca veniti prin Brugg va recomand sa mancati acolo.-Se numeste La perla.Fabiana a fost cumintica !!!Totul ok.
Azi am petrecut o zi placuta cu Pistachio si piticul ei.Nu?Mi-A facut mare placere compania ta si poate ne vedem si sambata asa ca vezi cum aranjezi treburile!
Noapte buna!
miraklucker spune:
anita, sa stii ca nu seamana cu ceilalti doi. Asta cica e fata mea, asa zic toti care o vad. In sfarsit!!! Era si timpul, doar Heinz are deja doi, nu???. Mama spune ca parca ma vede pe mine cand m-a nascut, aveam acelasi par lung si negru ca Selin. Parca asta conteaza sa fie sanatoasa!! Vii saptamana asta pe aici??
Si e inca tare cuminte, doarme si manaca se trezeste la 3-4 ore sau chiar mai mult, noaptea de doua ori. Ieri dupa masa i-am facut baita, stiam ca primim musafiri, si a dormit de la 3 pana dupa 8, cand abia s-a trezit a subt putin si a adromit la loc!! Nu are inca colici, dar nu e tarziu nu are decat o saptamana. Eu sunt inca obosita, in spital nu prea am dormit, operatia abia o mai simt dar in schimb ma termina spatele, abia ma tarasc prin casa, afara nici nu indraznesc sa ies fara masina. al meu sot e inca in concediu asa ca pana sapamana viitoare nu trebuie sa ies. sper sa ma mai lasa pana atunci.
Cam atat pentru azi!
la toate
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Buna, scumpelor. Uite ce la noutati. Mira, sa-ti traiasca papusha, e SUPERBA! sa va traiasca si sa creasca mare si sanatoasa.
Irenu, ce mai faci? ce fac copilashii? sunteti sanatosi? mi-e dor de voi.
Ramona, cand vin data viitoare directia brugg, dau un semn. da si tu un numar de telefon, poate ne vedem la o cafea, da? tie ti-e ushor sa vii spre spreitenbach? cand fac urmatoarea escapada in zona, ma anunt si poate o punenm de-o cafea, cu Anita impreuna. Mie mi-ar placea. si mai ales mi-e dor de Anita . Anita, Alex e superb, okii ii sunt si mai frumosi parca. Woww, o splendoare de copil.
Noi am sarbatorit de sf. valentin ziua soacramii- a implinit 70 de ani si am iesit toata familia in Bern la un restaurant superb. A fost o seara frumoasa, iar sotzioru' mi-a adus un cosh superb cu flori de primavara.
A! inca ceva! please, inscrieti-va care vreti sa veniti la 4 martie, ca locurile sunt limitate.
Va pup si va urez un weekend minunat.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
ramona71 spune:
buna fetelor!Ce mai faceti voi?
Lorelei ,bineinteles ca sunt prima la cafea!!!!Eu ma vad deja cu Anita iar prima data ne-am intalnit la Shoppy asa ca stiu cum sa ajung.Iar in ceea ce priveste cand vii prin Brugg cu cea mai mare placere ne vedem la o cafea!Ori la mine acasa sau in oras.Am sa iti trimit nr meu de tel.
Iren tu ce mai faci?Copilasii sper ca sunt bine si v-a trecut raceala!Am vorbit deja cu Anita si o sa ne organizam sa vedem cum facem sa ajungem pe la tine asa noiiar copiii se joaca si ei!!!
Maine shoping cu Anita la Baden!!!
Weekend placut la toate fetele!!!
Danelutza spune:
Buna dimineatza si din aceasta parte a Elvetziei.
Mai fetelor, dar de ce nu facetzi voi o petrecere in partea asta, asha ca sa vin si eu , va petrecetzi tot timpul si la mine nu va ginditzi , sint un pic invidioasa pe voi, ca sintetzi asha multe in partea aia.
Ufff, aici incerc sa-mi fac prieteni, dar nu stiu ce mama masi, scuzatzi, lumea e atit de rece, se uita la tine de parca ar trebui sa-tzi ofere o cafea si s-o plateasca ei. Asha ca, atunci cind ies cu Isabella in parcul copiilor, unde sint destule mame cu pitici, incerc sa stau in bancutza mea, nu ma bag in vorba neintrebata. Am inceput sa stau de vorba mai mult cu mamici care sint in aceeashi situatzie cu mine. Parca noi romanii sintem mai calzi, ce-or avea astia in locul inimii ?!
Iaca v-am innebunit cu gindurile mele, dar mi-e dor de romani, sa stau la povesti, noroc de forumul asta, ca altfel cred ca...
Va urez un sfirsit de saptamina cit mai placut si calduros, ca aici ploua urit de tot.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ramona71 spune:
buna fetelor!!!Ce mai faceti voi?Cum ati petrecut weekend-ul?Noi am fost in companie ieri cu fam.Anitei.azi in piscina la schiznach,daca o cunoasteti...Ne-am distrat super dar acum nu mai pot de oboseala
Daneluzta cred ca am trecut toate prin faza asta...Cel putin eu...Eu inainte am locuit in partea franceza si intradevar nu am cunoscut romani dar cum sotul e italian am legat cu italieni.Oricum ca orice inceput, e greu.Tu esti de putin timp in Elvetia?Incetul cu incetul ai sa reusesti sa iti faci amici ai sa veziTrebuie sa ai rabdare!!!
Celelalte fete nu mai zic nimic?S-a decis deja unde mergem pe 04.03?Abia astept!
Danelutza spune:
Ramona fac trei ani in august de cind sint aici. Am prietene-prieteni dar au serviciu, eu as vrea prieteni cu bebelushi. E drept ca pina acum nu prea ieseam, dar de cind cu Isabella vreau pentru ea sa-mi fac prieteni. Romani in partea asta sint suficientzi, dar totzi la Lugano, adica la vreo 10-15 minute de mers cu mashina, ne intilnim doar la biserica, dar si astia sint fara copii.
Lorelei multzumesc, itzi trimit miine un mesaj, ca acum ma pazeste barbatul cind intru pe net, ca m-a tot vazut bocind zilele astea din cauza Andreei si nu ma prea lasa la calculator.
pistachio spune:
hello!
ce mai faceti, fetelor? pe unde sunteti? eu astazi sunt fericita ca ne-am luat alta masina mai mare si mai incapatoare!
o s-o primim in cateva zile! abia astept!
acum ca avem masina incapatoare poate ar trebui sa ne punem pe lucru pt un alt bebe...
asa-mi zice mama si tot familionu'...dar eu nu prea cred ca o sa se intample...cu toate ca pe o parte mi-as dori un bebelus...nu stiu, ne mai gandim...
va pup si o zi insorita si maine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=1be3&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos%3furlhint=actn,del%253as,1%253af,0
Danelutza spune:
Buna dimineatza
Pistachio, felicitari pentru ... , spor la ... si sa ne anuntzi cind creste...