Bebelusi de martie - aprilie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
ninocikap spune:
Ellinia suuuppeeerrr, o sa il dau si eu mai departe...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
adseana spune:
Am si uitat sa spun
...Ellinia eu deja am trimis prin mail la o gramada de prieteni!![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
adseana spune:
Pe unde sunteti? Nu e nimeni pe aici?Numai eu?![]()
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
ninocikap spune:
mai sunt si eu pe aici, din cand in cand Adseana, Alex a mancat piureul de legume cu carnitza de vita si acum se joaca putin singurel... dar nu prea mult, sa nu se invete mami prost..![]()
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
Varsta Alex
Ana71 spune:
Buna,
Hai ca mi s-au rezolvat problemele cu computerul, de fapt nu erau probleme (neuronul meu are probleme
). Introdusese Victor un CD nou si apareau tot felul de ciudatenii.
Sunt tare nervoasa. Tocmai m-a sunat pediatra de familie a Evei si mi-a zis ca au primit in scris ca trebuie vaccinati, cu monovaccin (deci numai cel impotriva rujeolei) toti bb-ii intre 7-11 luni. La 1 an si jumatate (scrie pe aceeasi foaie "minune") se face anti- ROR (rujeolic-oreion-rubeola). Daca refuz sa-l fac, trebuie sa merg la cabinet sa dau semnatura si eventual sa explic motivele pentru care nu-l fac (si sa ma oblig ca tin copilul in casa). Va spuneam mai demult ca luni mi-a zis parerea ei (in mare ca astia se cam joaca cu schema de vaccinare a copiilor), dar astazi a primit in scris si mi-a zis ca nu ma poate influenta in vreun fel. Deci sunt intr-o mare ceata. Ellinia, Victor a facut reactia aia urata la vaccinul monovalent (adica asta de acum antirujeolic, de la Cantacuzino
) pe care l-a facut la 9 luni si o saptamana (tocmai ce-am verificat in caietul de vaccinari). Ideea este urmatoare (ce-am prins de la dr.) vor sa-l faca pe cel monovalent acum (pentru ca e epidemie si cel trivalent-ROR- nu "prinde" la varste sub un an) si la 1 an si jumatate pe cel ROR (mai mult pentru componentele rubeola si oreion). Ce ma enerveaza este ca se actioneaza in situatie de criza (nu cred ca exista studii pentru revaccinare la mai putin de 1 an intre vaccinari), dar pe mine in mod special ma enerveaza ca am trecut o data printr-o reactie tare urata la nenorocitul asta de vaccin. Dar pe de alta parte nici nu-mi vine sa merg pe semnatura mea, ca Doamne- Fereste... Pentru fetele care tocmai i-ati vaccinat, probabil ca v-au spus deja, reactiile apar (sa speram ca nu vor apare reactii nedorite la nici unul dintre bb-ii nostri) dupa 3-4 zile de la vaccinare.
Lazy si Lauraspeedy, bine ati venit printre noi!
Ellinia, ti-am admirat puisorul cel frumos in poze. Mi-au placut mult cele in care studia revista. Ii place in premergator?
laura19 spune:
Salut
mamici din martie aprilie 2005
Am si eu o pitica din martie 2005
Vreau sa va intreb voi vaccinati copii acuma la 8-9 luni impotriva rujeolei?
Faceti priorixul sau ror?
Acestea se pot face la 9 luni?
Numai bine
laura si bb -
andrruzza spune:
Am fost la vaccin! A plans de mi s-a rupt sufletul:(( Pana acum n-a plans la nici un vaccin, a tipat un pic si gata. Sper sa fie bine, fara nici un fel de reactie.
Ana71, au primit hartie sa inceapa vaccinarea de luni. Unii medici s-au miscat mai repede si au chemat imediat copiii, altii abia acum au inceput sa-i cheme. Nu pot sa-ti spun ce era in dispensar, cred ca si voi tot acolo la Colegiul Medicilor mergeti. Nebunie, o gramada de copii tipand, plangand, dezbraca-i pentru consultatie, mergi cu ei in alt cabinet pentru vaccin. Si astazi erau doar copii inscrisi la 2 medici. Tipa care vaccina era ingrozita de ce o asteapta incepand de maine. Erau multi copilasi de 7-8 luni. 
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
andrruzza spune:
am uitat...
Reactii la vaccin pot aparea dupa 7-10 zile. Sa speram ca bebelushii nostri care vor fi vaccinati n-or sa aiba reactii.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rrox3 spune:
Lazy da, am aflat si eu dupa externare... am stat o saptamana fiindca Ioanei i-au iesit analizele proaste, avea foarte multe leucocite, semn de infectie, inca nemanifestata clinic. A facut antibiotice, iar analize si au intepat-o pana au ciuruit-o la toate incheieturile. Culmea e ca ambele pediatre tot incercau sa ma culpabilizeze pe mine, ca am avut membranele fisurate si nu am venit la spital, lucru de care nici acum nu sunt convinsa fiindca nu am avut decat o secretie putin mai lichida cu cateva zile inainte sa se rupa membranele si sa inceapa contractiile. In fine, pomul laudat, maternitatea CF2...
Ana nu-i deloc obligatoriu ca Ana sa aiba aceasi reactie urata la vaccin ca si Victor. Sunt totusi cazuri rare reactiile astea puternice. In fond se vaccinau o gramada de copilasi de 9 luni atunci. Pe prospectele vaccinurilor, fie ele AR sau ROR scrie ca daca se vaccineaza la 9 luni trebuie revaccinat la 15 luni (deci mai devreme de 1 an si jumatate), presupun ca au studiat situatia asta. Eu ma gandesc serios daca sa nu ii fac Priorix la 9 luni insa. Mai vedem.
Laura19 Priorix este un vaccin ROR (ROR = rujeola, oreion, rubeola). Daca citesti paginile dinainte o sa ne afli parerile tuturor despre subiect, s-a tot discutat pe tema asta. Bine ai venit!
Lauraspeedy Bine ai venit la noi!
Laviniei!
Ninocikap de astazi ii dau si eu Ioanei Imunobaby 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie
rrox3 spune:
Nino Multa sanatate voinicului tau! ... uitasem sa sciu...
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie