Glorie jumatatii de langa noi!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da, as putea sa traiesc fara el.
Asa cum as putea sa traiesc fara o mina, fara un picior, fara sa vad sau sa aud, as putea probabil sa traiesc si fara el.
Dar ar fi tot o mutilare.

N-are sens sa ii aduc ofrande.... ca face, drege...
Si daca n-ar face, ar fi exact acelasi lucru.
Nu ii iubesc mai mult calitatile decit defectele.
Calitatile si defectele lui formeaza un tot unitar, care e el, si asta e.
Asta e al meu.
Am stiut asta din prima clipa in care l-am vazut.

L-as iubi la fel de mult si daca ar ajunge ultimul om, si daca ar fi peste 7 mari si 7 tari, si daca viata ne-ar desparti pentru totdeauna.
Sint ferm convinsa ca e jumatatea mea, si jumatatea mea e unica - oricum si oriunde ar fi.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau Elise si al lui Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Elise

Da, as putea sa traiesc fara el.
Asa cum as putea sa traiesc fara o mina, fara un picior, fara sa vad sau sa aud, as putea probabil sa traiesc si fara el.
Dar ar fi tot o mutilare.

N-are sens sa ii aduc ofrande.... ca face, drege...
Si daca n-ar face, ar fi exact acelasi lucru.
Nu ii iubesc mai mult calitatile decit defectele.
Calitatile si defectele lui formeaza un tot unitar, care e el, si asta e.
Asta e al meu.
Am stiut asta din prima clipa in care l-am vazut.

L-as iubi la fel de mult si daca ar ajunge ultimul om, si daca ar fi peste 7 mari si 7 tari, si daca viata ne-ar desparti pentru totdeauna.
Sint ferm convinsa ca e jumatatea mea, si jumatatea mea e unica - oricum si oriunde ar fi.

Elise

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Eu n-as putea concepe ca - dupa ce murim - Doamne-Doamne sa nu ne lase sa traim alaturi pentru eternitate ... Imi place sa ma mint ca asa va fi, pana atunci incerc sa gust din fiecare clipa alaturi de el si sa-i arat ca sunt femeia atotputernica... evident ca nu reusesc, fiindca sunt total dependenta de el... El ma intelege intotdeauna si cu el am amintiri de vis. Incercam sa nu ne afundam in mocirla vietii cotidiene si-n paienjenisul lucrurilor marunte si sa nu ne lasam orbiti de goana asta zilnica... si, reusind, ne salvam sufletele, dragostea, visele. Iar Gogosica noastra ne intregeste si este cel mai dulce si mai divin liant al nostru

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput