degete in gura sau suzeta
Raspunsuri - Pagina 2
filofteia spune:
Noi i-am dat suzeta lui Adi de la 6 sapatamani... dar la trei luni nu a mai fost chip... singur a renuntat la suzeta in favoarea degetului.. Nici acum nu am scapat si are 5 ani... Din pacate nimic nu este ca in carti...
ioana.t spune:
Puiul meu are 8 luni si pentru ca inca nu s-a hotarat ce e mai gustos, suge si degetul si suzeta. Pe Suzi a cunoscut-o pe la 2 sapt., degetul l-a descoperit mai tarziu, dar se pare ca il prefera uneori. Oricum, nu sunt de acord cu solutii de genul mustar, ketch-up sau alte minuni pe suzeta sau deget, fiindca nu stiu cum reactioneaza.
Miha-Andreas spune:
Puiutul meu nu vrea suzeta, o arunca cine stie unde....insa degetul e buuun.Trage la el... cu mare pofta!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaela_sverige/my_photos
pisik 4ever spune:
avantajul degetului este ca il are tot timpul cu el, nu e nevoie sa-l cautam prin pat la 2 noaptea...
insa am inteles ca deformeaza mai mult maxilarul decat suzeta
asa ca noi suntem pe suzeta
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
Alyssa spune:
Maya mea face patru ani luna viitoare. Si inca are o Suzy (suzeta) de care nu se mai desparte noaptea. O las in pace sa se dezvete singura, cind simte ea ca este ok.
Si Sarah tot pe la patru ani s-a lasat de Suzy, ba ea mai avea si o batistuta pe care trebuia sa o tina mereu in palma linga obraz cind dormea. Ii spunea Paisy si nu era chip sa doarma fara ea... Ei, bine, a pierdut Paisy si am colindat magazinele sa ii gasesc ceva asemanator la culoare, material si pipait. Acum are sase ani si ride cind ii povestesc de Paisy si Suzy!
Eu glumesc si spun ca va lasa ea singura suzeta cind se va duce la Prom adica la serbarea aia de sfirsitul liceului...
Vreau sa spun ca amindoua sint perfect dezvoltate din toate punctele de vedere.
Alice
gabibarta spune:
fiul meu s-a lasat de suzeta cand avea trei ani. Suzeta tocmai s-a rupt si el a hotarat ca de acum incolo va dormi fara ea. Insa a inceput sa-si roada unghiile Vreo trei ani nu trebuia sa le taiem nici macar de pe picioare, ca le-a ros si de acolo.
Fiica mea insa nu a avut nevoie de "autoare" pt somn, ea a supt pana pe la 3,5 ani, dormea (si inca mai doarme) cu mine, iar pana la 2,5 ani sugea si noaptea de 2-3 ori. Era un bb obositor, insa mult mai echilibrat decat fiul meu.
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili
Soleil spune:
Eu am preferat sa ii dau suzeta, mi-a fost teama de degete cu pielea rupta si m-am gandit ca in caz de extrema urgenta, suzeta o pot confisca, chiar cu urletele de rigoare, dar la deget ce sa-i fac, cum sa i-l iau??
Tiana tocmai a renuntat (sper!!!) la suzeta si la paturica ce insotea invariabil suzeta. Acum 2 zile a pus zuza la gunoi dupa ce i-am explicat ca e fetita mare de acum si ca daca vine Mos Craciun si o gaseste cu suzeta nu-i mai da cadou.
De paturica i-am explicat ca o s-o dam la un copil sarac pentru ca noi avem brad si globulete si la noi vine mosul cu cadouri, iar el nu are nimic. Ieri mi-a explicat de 40 de ori "Puta mica mami da copil salac metlou a selvici, lade, se bucula" (A se citi: paturica mica o da mami la copil sarac de la metrou cand se duce la servici, iar el rade si se bucura ).
Deocamdata nu a facut mare scandal - isi mai aminteste de ele, dar si eu ii amintesc ce a promis si ce am discutat si prea mai comenteaza.
Recunosc ca pare mult mai simplu decat am crezut - era pur si simplu dependenta de ele si ziua, nu numai noaptea! Dar se pare ca am gasit o metoda prin care sa nu se simta fortata, ci sa renunte singura la ele. Sper sa reusim, inca mi-e teama sa ma bucur.
Asa ca e complicat dezvatul in ambele cazuri, zic eu.
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana