Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
dyadya spune:
Ia te uita ce se coace in lipsa mea!!! In timp ce eu educ tineretul tarii, voi faceti planuri de intalnire.... frumos asa...vin si eu!!!!!!Cum ramase? Duminica, la ora 14, dar v-ati hotarat exact unde? Hai ca maine incep orele mai tarziu asa ca am timp sa stau cu voi pe DC dimineata sa ma lamuriti si pe mine.
Vad ca s-a discutat despre programul la servici...sa indraznesc sa vorbesc?! Mai bine nu, dar pot sa va spun ca si in invatamant se ramane dupa program sau se vine la alte ore cand apar tot felul de activitati "interesante"( a se citi-nishte indivizi care tb sa-si justifice salariile se apuca sa tine nishte prelegeri la care tb sa si mearga cineva sa aplaude, nu?!) In rest, avantaj eu: am mai putine ore de stat fizic la munca. Avantaj voi, aveti(UNELE) program fix, stiti in fiecare zi cand veniti si cand plecati. Anul trecut de exemplu aveam ore vineri seara pana la 8!!! Halal inceput de weekend! Un alt avantaj voi: in timpul zilei sunteti la servici, in fata unui calculator cu net si vorbiti all day long, faceti planuri de intalniri, etc. Dezavantaj eu: in timpul zilei am ore si va citesc doar dimineata si seara cand marea majoritate nu sunteti prezente la apel!!!
Va pup si chiar as vrea sa ne putem intalni in weekend, mai ales ca si eu, ca si Raza, sunt libera ca pasarea cerului- al meu pleaca sa socializeze cu niste colaboratori!
ralu_trancu spune:
La Traffic in Piata Alba Iulia.
Te asteptam.
quote:
Originally posted by dyadya
Ia te uita ce se coace in lipsa mea!!! In timp ce eu educ tineretul tarii, voi faceti planuri de intalnire.... frumos asa...vin si eu!!!!!!Cum ramase? Duminica, la ora 14, dar v-ati hotarat exact unde? Hai ca maine incep orele mai tarziu asa ca am timp sa stau cu voi pe DC dimineata sa ma lamuriti si pe mine.
Vad ca s-a discutat despre programul la servici...sa indraznesc sa vorbesc?! Mai bine nu, dar pot sa va spun ca si in invatamant se ramane dupa program sau se vine la alte ore cand apar tot felul de activitati "interesante"( a se citi-nishte indivizi care tb sa-si justifice salariile se apuca sa tine nishte prelegeri la care tb sa si mearga cineva sa aplaude, nu?!) In rest, avantaj eu: am mai putine ore de stat fizic la munca. Avantaj voi, aveti(UNELE) program fix, stiti in fiecare zi cand veniti si cand plecati. Anul trecut de exemplu aveam ore vineri seara pana la 8!!! Halal inceput de weekend! Un alt avantaj voi: in timpul zilei sunteti la servici, in fata unui calculator cu net si vorbiti all day long, faceti planuri de intalniri, etc. Dezavantaj eu: in timpul zilei am ore si va citesc doar dimineata si seara cand marea majoritate nu sunteti prezente la apel!!!
Va pup si chiar as vrea sa ne putem intalni in weekend, mai ales ca si eu, ca si Raza, sunt libera ca pasarea cerului- al meu pleaca sa socializeze cu niste colaboratori!
http://community.webshots.com/user/trenurelu
dyadya spune:
Multumesc Ralu. Mai vb pana duminica despre subiect, ca vb cuiva, macar un nr de telefon sa am ca sa nu orbecai!
Stiu unde este Traffic, dar stiu ca acolo ar fi bine sa facem o rezervare in prealabil ca este destul de aglomerat. Putem face o rezervare pt 4-5 persoane, in ideea ca nu stim exact cate vin, iar daca vin mai multe....well...sa ne mai dea niste scaune ca doar nu ne-or da afara!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Multumesc Ralu. Mai vb pana duminica despre subiect, ca vb cuiva, macar un nr de telefon sa am ca sa nu orbecai!
Stiu unde este Traffic, dar stiu ca acolo ar fi bine sa facem o rezervare in prealabil ca este destul de aglomerat. Putem face o rezervare pt 4-5 persoane, in ideea ca nu stim exact cate vin, iar daca vin mai multe....well...sa ne mai dea niste scaune ca doar nu ne-or da afara!!!
dya, daca iti activezi PM, sau imi dai un mail, ceva..iti scriu si-un tilifon..sa nu ramai in aer prin carter' select, vorba aia
Si daca ne strangem mai mult de 4...sa poate chiar numai atat...este buna ideea cu rezervarea (10X pepenash
Aveti frun numar, ceva...sau gasim pi net? )
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
LISTUTZA PROVIZORIE PENTRU MITING 11.12.2005
Bar Traffic, Pta Alba Iulia ora 14.00
- contactnicole
- dyadya
- jesia
- krelia
- pepenash
- plici_plici
- ralu_trancu
- Raza de soare
Sectiune speciala: "Gand la gand cu bucurie!"
Gio
oana
ralnied
....listutza este deschisa
26 august 2006
ralnied1 spune:
Krelia, poti sa treci si Iasul reprezentat de mine!!! Da' numai cu gandul si sufletul!!! Din pacate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dyadya spune:
Krelia, mi-am reactivat PM, pe care ca o tuta il dezactivasem din greseala si nici nu observasem.
Stiu uinde e restaurantul, dar e bine sa avem un tel ca, de, vine una mai devreme sau intarzie, se cshimba planurile, se pleaca in alta parte...sa stim unele de altele....parerea mea!!!
pup si de-abia astept
krelia spune:
ralucutza, e super, atunci! - pai, eu zic sa asteptam pana vineri si facem rezervarea sambata, sau...cum stii tu (daca ai mai facut)...sau cum crezi ca e mai bine
ralnied, trecem trecem!!!
ah, mi-a venit o idee...ralu sa fie ralu1 (ca-i mai veke aci pi forum) si ralnied, sa fie ralu2, ok? Si Rallu...ramane Rallu
Merge??
(mai sunteti fro raluca p'acolo?? )
26 august 2006