Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Oare ce se intampla cu Quotele meu ? ca nu e prima oara cand se intampla... si Krelia m-a invatat cum si zic eu k n-am mai gresit de atunci... but still...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

apesi pe foitza aia cu sageata verde...si ai grija sa ai la inceput si la sfarsit : [ quote ] [ /quote ]

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Andita, mama, barbatzii nu se "coc" niciodata, asa ca renuntza la visul asta si obisnuieste-te cu ideea si tu vezi-ti de alte vise ale tale, ale voastre. Daca stai dupa ei ramai si nemaritata, si fara copii, si fara casa ... Pentru nimic nu sunt pregatitzi ei . Trebuie dushi de manutza peste tot (si cum voi v-ati obishnuit deja cu asta, nu e greu ) . Asa e si la mine. Si eu i-am reproshat de cateva ori ca-l "cresc", apoi am renuntzat si acum am placa cu "ce, eu sunt sluga ta? daca mama ta asa te-a obishnuit, nu-i nimic, te potzi dezobishnui" . Mie una mi se par cam dure astfel de "reproshuri" si nu le utilizez decat cand imi vine sa si imi pare rau in secunda 2 ca am zis-o, dar ... functioneaza . E adevarat ca noi suntem mai "coapte" decat ei si tocmai de aia tre sa-i intzelegem si sa-i alintam ca ... sunt ai nostri, manca-i-ar mama pa ei de baietzei mici si cu cornitze. Ca-s asa de dulci cand ii vezi asa de "neajutoratzi!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

al meu e de moda veche. la noi e pe dos. eu nu vreau nunta. eu as mai astepta 15 ani pana la copii.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">Miresele anului 2006 (30)

Freia si Alexa

Mergi la inceput