Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Neatza fetelor
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.
Raza, La multi ani si sa ne traiesti. S-a imbunat soacra?
POZE
Multumesc !!! pe toata lumea care zice LMA !... Mda, s-a imbunat... nu's ce-o fi cu ea... face pe soacra grijulie... asta se cam potriveste...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by dyadya
Raza, draga mea, tu esti Nicoleta? Pai, LA MULTI ANI! fata draga, sanatate si spor in toate plus implinirea tuturor dorintelor- a se citi- rezolvarea tuturor problemelor!!! Pupa fata pe ea de draguta!
Saru'manaaaaaaaaaaaaa.... mda, sunt Nicoleta, desi mama ar fi vrut sa ma cheme Iulia, ca-s nascuta-n iulie, dar nasa a decis... si zau ca nu-mi pare rau...
De cadouri... de la soacra: lenjerie de pat ( apreciez ca a lucrat la ea ), de la pui, ciocolata, banane ( fara mesaje ascunse ! ) si diseara telefon si de la ai mei... ma duc la 4 juma sa le iau... inca nu stiu... si telefoane de prin tara, de la directorii regionali...
A, cine zicea ieri ca vreau salar de 4 cifre in dolari ? asta-i vis... deocamdata, as vrea mai mult de 8.500.000 cat am acum... iar in anunturi nu gasesti decat cu 3-4...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
BraveGirl spune:
Buna dimineata!!!La multi ani sarbatoritelor!!!!
La mine mosul a fost darnic rau, adica mi-a adus un laptop micut,ca sa-l pot cara peste tot si un pluovaras super dragut de la Ma Dame...Acum sunt curioasa ce-mi aduce Mos Craciun.Ca nu se poate ca el sa fie mai prejos...eu imi doresc un inel cu diamante...dar cred ca e cam scump
Corina
Albumul meu
ralu_trancu spune:
Draga mea raza,
uite daca te tin nervii poti sa incerci la firma unde lucrez eu, adica de unde plec eu. Se tipa, se urla, te jigneste, si se sta peste program cu orele.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
MIRESICI 2006 65 miresici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel
Februarie 2 miresici
25.02. a.cicel, Universitatea Sapientia, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
25.02. lgireada, Astoria, Iasi
Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucium, Iasi(03.12.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Complex Severus, Zalau
Iunie 17 miresici
03.06. alinush2005, Manastirea Bistrita, Restaurant Troian, Piatra Neamt
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Universitarilor, Sala de jos, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Stangacica, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Restaurant Yda Club, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Restaurant Orizont, Iasi
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 ,
Iulie 18 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ciciep, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Restaurant Apa Nova, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
08.07. wantoknow, Lacu Sarat, Braila
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Casa Oamenilor de Stiinta, Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
??.07. contactnicole, Bucuresti
August 11 miresici
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
19.08. mexxa, Lord Gust, Iasi
26.08. adirys21,
26.08. Andita, Restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
Septembrie 9 miresici
02.09. clarisa_clarisa, Casa Alba, Baneasa
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
16.09. ancuta5, Casa Universitarilor, Salonul de jos, Bucuresti
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti
30.09. andreea_trend, Bucuresti
Miresici indecise...inca 1 miresicai
??.??. plici_plici, Bucuresti
NASICI 2006 1 nasica
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dianette spune:
Ralu, nu pot sa cred ... Ce program e ala?? SI daca nu sunt prea indiscreta, ce salariu ai ca sa "merite" (vorba vine) asa ceva?
EU lucrez zilnic cica de la 8 (dar 8-ul e 8:45-9:00, ca asa m-am invoit cu seful) pana la 16:00 , iar vinerea pana la 14:00. Peste program stau eu ca mai stau pe net, mai downloadez una-alta, dar nu stiu daca s-a intamplat de 3 ori intr-un an sa ma tina peste program.
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
krelia spune:
La multi ani, Nicoletelor!!!
La multi ani, Nicolailor!!!
La multi ani, fato!!!!
Sa-ti dea DD sanatate, fericire si numai bucurii in viata!!!
Multa iubire alaturi de toti cei dragi!!!
(cum adica, cui? Lu' Razuca mea cocheta )
BraveGirl, marfa de Mosh ce ai - ia sa-l mai trimiti si prin alte case - bravo, sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai mult trafic pe DC!
ralu, io ti-am zis mai demult parerea mea asupra serviciului asta al tau - iar mandretea ta de sefa..she's a pain in the ass!!! - leave her at once!! (programul meu, il stii : 9-17)
Gio,da' in Ro n-ati incercat sa il duceti cuiva la reparat? Ai inteles exact ce are??? Dc atat de scump?? Oricum, la astia 500 mai pui ceva si va luati unul nou , nu? Pup
Oana, exact, si noua Mosu' (iubi) ne-a adus - banane, portocale, cioco' si special ca am fost cuminte - un ou Kinder (da' m-am cam bosumflat, ca jucaria era gata facuta si io n-am mai putut sa "asamblez" nimic )
Iar Moshu' de la mami mi-a adus un mini-mos Craciun de cioco'...mini-mos care e cam cat un antebrat - abia astept sa ajung acasa sa i-l arat lu' iubi , si sa ridic tortul de la ana
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
ce program avetiu la serviciu?
adica cat stati zilnic?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Ralu...mai ai putin si scapi, dar din punct de vedere al programului pot sa iti spun ca vin la 8 dimineata si plec la 4.30 dar se intampla sa stau si pana la 7-8 seara! Orele suplimentare se platesc! Se intampla sa stau peste program destul de rar...uite ca sa iti faci o impresie pe luna trecuta am 15 ore suplimentare care inseamna aproape 2 mil.
dar...mama mea care este sef sta in fiecare zi de la ora 9 pana seara la 7-8....uneori 1-2 noaptea...au fost zile in care a venit acasa la 4 dimineata iar la ora 8 se trezea sa ajunga pe 9 la servici! aprox 12 ore/zi, dar merge si 14-16ore/zi! Asa daca pot sa te consolez cu ceva...uite ca mai sunt oameni care lucreaza ca si tine! Desi nu e normal!!Ce familie, ce prieteni, ce copii in ritmul asta??? Nimic munca si iar munca si sincer mi s-a luat de "Munca innobileaza pe om" !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding Day
clarisa_clarisa spune:
Neatza fetelor si La Multi Ani tuturor Nicoletelor!Eu sunt tare fericita ca ne-am decis in cele din urma la un restaurant si maine ne ducem sa incheiem contractul.In sfarsit am reusit sa bifam un lucru de pe lista........dar cate mai avem....
Clarisa
Giova spune:
Krelia e un circuit dezlipit pe placa de baza. Si cum chestiile alea sunt foarte firave, nimeni nu lipeste asa ceva, ci schimba placa de baza cu totul. Prin urmare placa de baza costa ...nici nu ma mai gandesc.
Asa mi-au zis si cei din Ro.
Calc. nostru acum costa nou, in magaz. 1200euro, imi pare rau de el caci numai in martie facea 2 ani. L-a luat la 1700 euro.
Asta e.
Vom lua unul fix, dar nici ala nu e tocmai ieftin.
In concluzie ,numai asta ne mai lipsea acum.
Sper doar ca seful sa nu-si ia laptopul de sarbatori, ca noi sa studiem putin piata cu calm si sa luam dupa ce nasc, adica prin ianuarie- poate prindem ceva la oferta, cine stie?
Raza si o de la mine!!!!
gio si bb Marco 34+