Miresele anului 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si inca ceva !!
nr de telefon de la Traffic in caz de anulari sau altele 322.59.45

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ciciep

Eu sunt in sfarsit haaapyyy!!! Aseara am rezolvat-o in sfarsit cu restaurantul si astazi dam aconto si semnam contractul!!! IUHUUUUUU...m-am linistit. restul treburilor mai pot sa astepte, ce era mai important am rezolvat.

Felicitari !... te-ai linistit, zici ?...abia de-acum incepe nebunia...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Stai ca-mi scapa o treaba!! Cum adica sa cheltuim minim 300.000 de persoana?! Pai daca eu vin acolo sa beau o cafea, un suculet, o treaba cu voi, de fapt vin sa va vad si sa ne cunoastem, nu vin sa manac si sa beau. Parerea mea!
Si api daca nu vin 10 ci vin, sa zicem, 6, ce facem?! Ne obliga sa cheltuim 500.000 de persoana ca sa-si acopere cheltuiala?! N-ar fi mai ieftin sa iesim in... parc?!Eu una vreau sa vin, dar va spun de pe acum ca in acest moment nu dispun de sute de mii pe care sa-i arunc doar pt a sta la o masa....Ziceti si voi parerea ca sa nu ne trezim ca duminica nu vine mai nimeni din motive financiare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

raza, nici eu nu m-am umflat la celelate 3, dar asta era jos, era neiesita la lumina adica sub gingie toata, plus ca era culcata si radacina incalcita peste maseaua de langa. Deci....dar in fine, a trecut, voi sta asa falconetti vreo 3-4 zile (ca ma doare cand pun rece la ea, ma gandisem sa o dreg cu gheata), da pe urma gata...oricum , dupa cum am zis, e ultima, si asta e sg motiv care mi-a dat curaj si putere sa o scot.

Da, iau antibiotice si calmante (sunt putiin droggy)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

daca asa va hotarati, sunati maine si anulati . si va duceti fara rezervare. asta daca gasiti locuri. bun asa?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ciciep

Eu sunt in sfarsit haaapyyy!!! Aseara am rezolvat-o in sfarsit cu restaurantul si astazi dam aconto si semnam contractul!!! IUHUUUUUU...m-am linistit. restul treburilor mai pot sa astepte, ce era mai important am rezolvat.

Felicitari !... te-ai linistit, zici ?...abia de-acum incepe nebunia...

Raza de soare

M-am linistit ca restul de treburi se rezolva putin cate putin, ca in 6 luni...am timp sa organizez nu 1 ci vreo 3 nunti... exagerez si eu evident, dar ideea era ca rezervarea la restaurant trebuia urgent, restul...bani sa fie...ca nu prea sunt, asa ca o sa luam la un salariu verighetele, la alt salariu tocmai pozar si cameraman, la alt salariu cautam dj, s.a.m.d...si oricum urmeaza targurile de nunti (de-abia astept!) unde sunt reduceri destul de mari la invitatii si la alte maruntisuri.
va pup
Cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Buna dimineatza, fetele!
Aseara, pentru ca sunt femeie, evident.....m-a luat gura pe dinainte si am degenerat intr-altele ........in fine...sper sa se fi rezolvat si in suflet..nu numai de fatada....
vom vedea ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Stai ca-mi scapa o treaba!! Cum adica sa cheltuim minim 300.000 de persoana?! Pai daca eu vin acolo sa beau o cafea, un suculet, o treaba cu voi, de fapt vin sa va vad si sa ne cunoastem, nu vin sa manac si sa beau. Parerea mea!
Si api daca nu vin 10 ci vin, sa zicem, 6, ce facem?! Ne obliga sa cheltuim 500.000 de persoana ca sa-si acopere cheltuiala?! N-ar fi mai ieftin sa iesim in... parc?!Eu una vreau sa vin, dar va spun de pe acum ca in acest moment nu dispun de sute de mii pe care sa-i arunc doar pt a sta la o masa....Ziceti si voi parerea ca sa nu ne trezim ca duminica nu vine mai nimeni din motive financiare....

Sunt de acord cu tine Dyadya si mie mi se pare ca ne complicam cu chestia asta...eu zic sa ramana un punct de intalnire acolo...ca or fi locuri sau nu mergem noi in alta parte ...ideea e sa ne strangem.......nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya
Cum adica sa cheltuim minim 300.000 de persoana?!N-ar fi mai ieftin sa iesim in... parc?!Eu una vreau sa vin, dar va spun de pe acum ca in acest moment nu dispun de sute de mii pe care sa-i arunc doar pt a sta la o masa....Ziceti si voi parerea ca sa nu ne trezim ca duminica nu vine mai nimeni din motive financiare....

Caaaat ?... In parc, in parc, eu vreau in parc !... Sau undeva, unde un suc e suc, nu are pret de whiskey...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ciciep, esti pe listutza la luna iulie

Fetele, ramane loc de intalnire banca Transilvania (cea de pe colt), anulam rezervarea de acum....si mergem "la plezneala", ok?
Daca nu ne place acolo, mai avem cateva variante pan' la muncii.......nu ramanem noi necafelite sau nesucuite

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput