Miresele anului 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 24
contactnicole spune:
Dragele de voi, ca muuult ati mai scris! Aseara cand am scris erati la pagina 11 acu deja la 16. Cred ca pe diagonala v-am citit, si asa as vrea sa va spun si eu povesti dar shtreshul bata-l vina si shefii in coaste!
De postul de Rusalii ma uit diseara acas' in calendar, dar din moment ce nu era in lista cu datele no-marrige, cred ca nu e asa important, sau se inscrie la zilele de post de peste an, hmmm.
Aici cred ca depinde de la preot la preot. De aia am tot amanat si eu sa gasesc restaurant, ca nu cunosteam toate we de post.
Cu povesti cu romantismul toartei mele, va delectez eu intr-o seara.
Iar noi avem deja 3 ani de cand locuim impreuna si usor nu e, dar iubirea topeste toate neintelegerile. Ma intorc de pe o parte pe alta daca ma culc suparata pe el, si de-aia prefer sa dorm linistita si sa lamuresc de cu seara problema.
Speram amandoi sa nu se schimbe nimic din armonia asta dupa casatorie, poate doar linistea din casa, cu cativa plozi. Da' asta inca e doar speranta mea. Pentru el e viitorul indepartat
V-am pupat pana diseara!
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
Andita spune:
O-ho, hai sa va zic cum sunt certurile la noi. De mult nu am mai avut una serioasa, dar cand sunt, sunt. Avem insa un obicei foarte frumos: niciodata, dar NICIODATA, nu ne despartim sau nu ne culcam certati. Stam acolo pana eliminam toata discutia, pana lamurim lucrurile, sau pana, pur si simplu, ne plictisim sa ne certam. La noi de obicei eu sunt cea care ma supar. De fapt, chestia asta il enerveaza foarte tare pe al meu. Cica de ce, de fiecare data cand ne certam, discutia poate incepe iar doar daca el isi cere scuze. Pai, cum sa va explic, el greseste, de-aia, nu? Mai grav e atunci cand se supara el. Ei, atunci e chiar nasol. Odata s-a suparat pe mine pentru ca ii ascunsesem o poveste urata de la serviciu, si in momentul in care i-am povestit, i s-a parut lui ceva ciudat, si a tras concluzia ca-l mint. Ei, atunci a fost tare nasol a modul ca nu mai suna, statera rece si bosumflat acasa, nu mai puteam vorbi cu el, si nu-l imbunam cu nimic, puteam sa plang, sa tip, sa urlu, el nu-si iesea din starea aia. Nu stiu pana la urma cum de ne-am revenit, poate si-a dat seama ca ma iubeste....
De ceva timp nu mai avem scandaluri mari, ci ne rezumam la cateva vorbe mai rastite, asta de obicei sambata dimineata, cand facem curat in casa, pentru ca asta ne enerveaza rau de tot pe amandoi...
Ca sa schimbam subiectul, dragelor, si eu sunt cheala rau de idei de cadouri anul asta. Pentru al meu, chiar nu stiu ce sa-i mai iau. Anul trecut am facut imprudenta sa-i dau bani, sa-si ia RAM la calculator, si, ghici cine nu are inca RAM la calculator???? Asa ca, anul asta tre' sa-i iau ceva cu mana mea, ca asa nu se mai poate. Ma gandeam eu sa-i iau o geaca, ca nu prea mai merge cea veche, si i-ar trebui ceva mai sport, ca prea s-a dat pe palton, costum si cravata... La restul, adica parinti, frati si alte rubedenii, tot asa, lipsa totala de idei. Pentru mama o sa iau totusi o lustra frumoasa, ca tocmai a renovat casa la sange, si lustra din sufragerie nu a mai schimbat-o ca s-au cam terminat banutii. Trebuie sa mai acoperim fratele, socri, cumnata si unchiuletul meu, care pe 24 implineste niste ani... Intre noi fie vorba, eu nu prea ma bucur de perioada asta a anului, ca-mi trezeste amintiri pe care as cam vrea sa le uit, dar asta e, e totusi craciunul, nu?
Nunta noastra
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
......una serioasa, dar cand sunt, sunt. Avem insa un obicei foarte frumos: niciodata, dar NICIODATA, nu ne despartim sau nu ne culcam certati. Stam acolo pana aliminam toata discutia, pana lamurim lucrurile, sau pana, pur si simplu, ne plictisim sa ne certam. La noi de obicei eu sunt cea care ma supar.
Daca ma intorc cu spatele la el, sta cateva min, se foieste, iar sta... si-n final, ii mai dau 10 sec sa vina sa ma ia in brate... si ma ia... si adormim amandoi... eu cu-n dracesc, de glorie, pe buze...el, adanc bagat cu nasucul in parul meu... atunci, culmea, nu-l mai gadila...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by contactnicole
De postul de Rusalii ma uit diseara acas' in calendar, dar din moment ce nu era in lista cu datele no-marrige, cred ca nu e asa important, sau se inscrie la zilele de post de peste an, hmmm.
Nu e in lista "motamo". In lista zice ca "nu se fac nunti in praznicele imparatesti", iar de Rusalii sunt "toate praznicele imparatesti" . Ia sa te uiti tu in calendar diseara sa vezi cum scrie la Rusalii.
Pup la fete cucuiete!
a.cicel spune:
Si noi cand ne certam, din diferite motive, eu sunt cea care incep scandalul. El e foarte calm si se enerveaza foarte foarte greu. Eu apoi nu mai vorbesc cu el deloc, dar pana la urma tot eu cedez. Cu toate ca nu ma abtin sa ii spun ca nu are dreptate. Daca impacarea se produce seara eu ma intorc cu spatele la el, in timp ce el se uita la televizor. Va dati seama ca nu pot dormi, si abia astept sa inchida televizorul, sau sa il aud sforaid si atunci ma intor si il iau in brate. Dar numai un minut, dupa care ii intorc din nou spatele. Dar vine el si ma ia in brate. Si cum a spus si Raza, culmea, nu-l mai gadila parul meu.
POZE
ralu_trancu spune:
noi nu ne-am mai certa de aproape 2 ani de zile. cu toate ca eu am avut probeleme multe cu serviciul si am fost tare stresata.
de certat ma cert numai cu mama mea si asta f des.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Raza de soare spune:
Pup fete suparici sau nu... acum pleaca sefu' la vanatoare..... mi-am bagat nasu' prin frigider sa-i pregatesc ceva de mancare... si-am gustat si eu, ca-s pofticioasa... apoi mi-a zis ca e sunca de cerb... nu pot spune ca mi-e rau fizic, dar ma simt groaznic......
pup all !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
ralu_trancu spune:
si ce are daca e de cerb?
am mancat si eu si chiar in cunostinta de cauza friptura de caproioara. si laba de urs.
ce mi-e caprioara ce mi-e oaia sau vaca. tot de-un neam. de vaca nu ti-e mila?
http://community.webshots.com/user/trenurelu
Divine girl spune:
[quote]Originally posted by Raza de soare
[quote]Originally posted by Andita
... niciodata, dar NICIODATA, nu ne despartim sau nu ne culcam certati. Stam acolo pana aliminam toata discutia, pana lamurim lucrurile, sau pana, pur si simplu, ne plictisim sa ne certam.
......................................
Daca ma intorc cu spatele la el, sta cateva min, se foieste, iar sta... si-n final, ii mai dau 10 sec sa vina sa ma ia in brate... si ma ia... si adormim amandoi... eu cu-n dracesc, de glorie, pe buze...el, adanc bagat cu nasucul in parul meu... atunci, culmea, nu-l mai gadila...
_
Mai fetelor, exact asa e si la mine. Nu pot sa cred!!! Adica nici noi nu adormim suparati niciodata, si tot asa, de fiecare data ... brusc nu-l mai gadila
Pup la fete cucuiete!