Minunatele scorpiutze (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by aldaesme

Buna fetelor,

Nu am timp...din nou...sa ma desfasor, insa, am vazut problema Ninei cu ciocolata pentru diabetici in forma de mos. Uite eu am gasit aici in Belgia o firma care face asa ceva. Iti dau pagina lor, http://www.cavalier.be/en/ , te rog sa citesti la "Scientific Info" si sa te mai uiti pe pagina. Nu au poze cu mosii, dar am cautat magazinele lor la noi in oras si sunt mosi. Dupa ce te lamuresti cum e, daca e buna si ok, te rog frumos sa imi scrii, cat de repede posibil (esme.foraus@gmail.com) si eu ma duc sa o iau de la magazin si sa ti-o trimit.
Vineri pleaca un coleg de-al meu in Romania, el pleaca la Suceava, dar o sa o rugam frumos pe Hellen sa iti trimita ea apoi ciocolata prin posta sau poate gaseste alt mijloc. As trimite-o eu de aici, insa in perioada asta va dura o vesnicie, asa poate sunt sanse ca sa ajunga pana inainte de Craciun sa ii facem o bucurie Cristinei. Elena scumpa, sa te astepti la un telefon de la colegul Cezar si un mos dulce .

Va pup pe toate si fug la sarbatorit sot...

Esme

Multumesc, Esme, esti o scumpa ! Asta da surpriza pt. Cristina !
Sa stiti ca am primit tot din Belgia(de la GabiG) ciocolata Milka pt. diabetici. Ca tot ma plangeam ca nu exista.
La multi ani lui Cristi, Esme si numai bucurii sa aveti impreuna !
Pupici, tuturor !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62702" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetele ce-i cu noi pe pagina 3?
sper ca sunteti bine, eu acum am terminat de strans pe-aici si ma pregatesc de nanitza...va pup si va urez somn usor

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata spun si eu.monica, ce se intampla cu fetele astea?nu mai vor sa scrie deloc.ce sa le facem?

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Scuze pt. chiul! Am tot trebaluit pe-aici, cand se termina ziua cad ca musca aia plouata...Ce mai faceti?

ANA, ce mult ma bucur ca ne mai intalnim si noi ! Hai sa-ti raspund la intrebare! Da, sotul meu este crestin ca si noi, l-am botezat anul asta cand am fost acasa, il cheama ca si pe mine Florentin, dar inainte sa devina de-al nostru, sa stii ca intotdeauna am tinut obiceiurile romanilor! Mos Nicolae aici nu exista, la noi in casa vine!Japonezii impodobesc bradutii la inceputul lui decembrie si ii tin asa pana de Craciun.Noi il impodobim noaptea pe 24 dec. si asa il tinem pana de Boboteaza.Cand vin prietenii nostri japonezi de Revelion, se sperie ca inca mai exista bradul in casa. Surpriza le-a fost mare cand l-au vazut prima data, acum li se pare ceva normal.Cat despre mancarurile noastre, sa stii ca nu am vazut japonez sa nu-i placa ciorba, tocana, sarmalele,etc. Cand vin prietenii la noi, intotdeauna le gatesc mancare romaneasca si mananca cu asa o pofta de mai cer cate o portie!Eu la ei in case n-am prea fost, japonezii prefera sa invite prietenii la restaurant, dar sotiorul meu este innebunit sa aiba casa plina de oaspeti! Bineinteles ca ii invitam si la restaurant dar bucuria le este mai mare cand vin acasa la noi si ii asteapta mancarea romaneasca.Cam astea sunt obiceiurile la noi acasa, numai ca, in momentul in care mergem sa cumparam carne pt. sarmale sau mititei, se uita lumea la noi cam ca la urs! Iti dai seama ca luam cate 1-2 kg, si astia nu sunt obisnuiti cu asa ceva! Se gandesc poate, ca eu daca sunt straina, n-am vazut carne in viata mea.Pe noi nu ne intereseaza, cumparam exact asa cum cumpara romanii! Abia astept sa fac cumparaturile pt. Craciun! Fripturi, carnati...TE PUP! Chiar mi-a facut placere sa discut pe tema asta!
HELLENE, am vazut ce mare s-a facut Georgica! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos!Si eu cand ma uit la pozele lui Alinut de anul trecut, nu-mi vine sa cred ca a crescut atata! E total schimbat! Cat despre personalitate...da-mi voie sa ma abtin!Bradutul oricum il impodobesc, si vedem ce se va intampla cu el! TE PUP!
Fetelor, chiar ca-mi era dor sa mai stau la povesti cu voi! Profit acum de ocazie ca e Alinutul la gradinita.Ati terminat curatenia?Eu in mare parte,da.In afara de geamuri si perdele care sunt deocamdata intacte, toata casa e vraiste ! are grija Alin sa-mi incarce programul ca nu cumva sa ma plictisesc prea tare!Vad ca sunteti preocupate cu pregatirile, dar nu spuneti nimic despre costumatia de Craciunita! V-ati pregatit-o? Eu m-am gandit la ceva, sa vedem daca ma hotarasc pana la urma, dar astept si de la voi o idee!
KLUMEA BLONDY, pe unde mai esti?Ce face Rares?
Emma, Yrys, Anina, Miraklucker,Monica-Elizabet, Carmensilva, Aldaesme,Nastasie,Ralucah, Piticasigogosica, Tomecica, va pup pe toate!
Eu ma retrag deocamdata, daca mai am timp intru mai tarziu, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor, eu cu treburi. Noroc de o mini pauza pe aici, ca acasa nu mai am! Vine Craciunuuuuul! Tot ce imi doresc este sanatate maxima pentru toata lumea si sa se bucure de sarbatori!
Lory, multumesc de aprecieri! Iti tin pumnii sa ai un brad intact pana la finalul sarbatorilor Si pofta mare la tot ce pregatesti, ma bucur ca ai parte de sarbatori romanesti departe de tara!
Monica, am dat cautare dupa corul vostru si nu am gasit nici un linkkkkk!
Adriana, cu treburi suntem ca nu mai scriem! Mie sa nu imi faci nimic te rog!
Nina, ma bucur ca o iubeste atata lume pe iubita mica!
Mira, David al tau este de-a dreptul scump... sa fac masaj la bebe! George mai nou vine acasa si tot spune ca jucariile sunt pentru bebeloi, ca mama aduce un bebeloi pe care o cheama Irina... adevarul e ca prietenul lui are o surioara Daria pe care o impart: "Daria e sora mea si a lui Florin" si asa ca... acum vrea bebeloi! Oare pana cand?
Ana, pupici Luanei, sa nu ne uite!
Iri, Esme, Carmen, si toate fetele superbe, va pup, ca am treaba!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

hellene, stiu ca cu treaba.glumeam doar.nu va fac nimic doar sunteti preferatele mele.
lory, si eu fac pom.sper sa nu-l tenteze pe razvan.dar anul trecut nu am facut si mi-a parut tare rau.parca nici nu am simtit ca e sarbatoare,asa ca anul asta fac orice ar fi.si m-am hotarat sa fac in doua culori:rosu si auriu.cu curatenia nici macar nu am inceput.vreau marti ca e si sotul acasa sa mearga mai repede si sa-l duc pe razvan la mama ca altfel nu pot.vreau mai aproape de craciun ca la mine se face imediat la loc.de mancarica fac si eu dar mama imi face sarmale si salata boeuf ca ea face pentru ea si imi face si mie, soacra mea imi face toba de casa(abia astept) asa ca eu mai fac o friptura si maruntisuri.fac checkuri, cozonac cumpar unul si gata.
fug la razvan.revin mai tarziu

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

bune fetele,
elena, ciudat ca inregistrari sunt multe...dar cine mai stie
adriana,moama ce pofta mi-ai facut...abia astept sa pap si eu toate bunatatile alea
fetelor voia ti tinut post/ eu de data asta nu am tinut nici macar o zi...nu stiu ce-i cu mine...poate macar reusesc sa tin ultima saptamana.
am fuigiiiitttt...trebuie sa-l iau pe alex de la gradinitza
o zi buna tuturot...si pupici

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
am intrat pe fuga sa va salut !eu nu mai stiu de mine si parca nici nimic nu merge ,nu am idee ce se intampla ,toata lumea se plinge ca nu-s bani !deja sotul meu e dezamagit!eu inca mai sper!azi am dat bani de 3 ori cat am facut pina acum!afacerea lui peste!
Anda plinge dupa mine.nici nu mai am timp de respirat ,sunt pe alta planeta!vad ca toata lumea e preocupata cu treaba de sarbatori,io habar n-am cand si cum o sa ma descurc ca Anda darama tot,a scapat la picioare singura si e vraiste tot!
o seara placuta si spor la treaba!va pupacim!

Mergi la inceput

buna dimineata.
carmen, imi pare rau sa aud ca nu mai ai timp.stiu cum e.incearca sa ai putina rabdare.poate totusi nu e in zadar.poate va veti scoate cheltuiala.
eu am incercat sa fac cumparaturi ieri si nu am reusit pentru ca razvan e tare marait de la dinti sau masele.ca nici eu nu stiu ce ii iese.asa ca le las pe duiminica cand sper sa vina mama sa stea cu el ca altfel nu am nici o sansa.
va pup pe toate si va doresc un inceput de we minunat.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Scorpiute

Ce mai faceti?
Asa tacute in prag de sarbatori???
Ce e cu voi?
Faceti sarmalute,cozonacei si asta va ocupa tot timpul?
Carmen nu dispera!Asa e la inceput! Vor veni si vremuri mai bune.Normal ca lumea nu are bani in prag de Sarbatori ca se cheltuiesc.
Adevarul e ca nu a fost un moment oportun sa deschideti afacerea si DIN PACATE nici inaurie-februarie nu straluceste.Numai ca lumea incepe sa intre in "normal" si sa cumpere si de la boutiquri.
Asa ca fruntea sus!
Pupici si la celelalte fete cucuiete!
Si sa fiti cuminti ca vine Mosu!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput