Minunatele scorpiutze (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

monica, si eu am citit de epidemie si ca s-ar face si la copiii peste 1 an.eu am intrebat asistenta si a zis ca deocamdata nu.momentan sa-l ferim de locurile aglomerate si inchise.dar asta impotriva varicelei cand trebuie facut in mod normal?la ce varsta?carnetul meu de vaccinuri a ramas la dr si nu le stiu pe dinafara.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asta "pentru" varicela nu este obligatoriu si deci nu este trecut in carnet...dar optional i-l poti face(il cumperi din farmacie si mergi cu el la dr pediatru si sa ai si carnetelul sa-l treaca acolo) sa stie cand se face Rapel)...am citit tot pe net ca se poate face dupa varsta de 1 an...
lui alex i l-am facut tarziu pe la 3,5 ani dar daca asteptam epidemia ma gandesc serios sa i-l fac si ruxandrei...cam asta este ce stiu eu...daca mai auzi cate ceva in legatura cu vaccinarea bbeilor te rog sa-mi mai zici si mie

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bine v-am regasit, minunate scorpiute !
Suntem bine, sanatosi, bucurosi ca am trecut cu bine pragul dintre ani !
Cristina s-a bucurat de sosirea verisoarelor ei dragi in ajunul Noului An, apoi de artificiile de la miezul noptii, iar la ora 1 am mers la somn cu totii, sa putem fi in picioare pt. programul Cristinei de a 2-a zi.
Acum, ne pregatim de petrecere, pt. sambata, caci duminica pleaca verisoarele Cristinei. Ieri a primit primul cadou de ziua ei, o carte imensa de basme. La ora 23 ne citea ea, "Frumoasa si bestia".
Eu as vrea sa cumpar pt. Cristina, "Primul meu laptop". Ema, am vazut ca Daria are, merita sa-l cumparam ?
Sper sa ajungem si noi la patinaj, iarna asta. Deocamdata, iesim cu saniuta si sa facem oameni de zapada, sa ne bulgarim.
Haideti si voi !
Pe maine, va pup !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nina, cand eram mica veneam in "Miercurea" la niste prieteni de familie si cea mai mare bucurie a mea era sa mergem sa patinam acolo...si numai bine cristinei

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

gata si vaccinul.am terminat cu ele pana la 2 ani si jumatate.monica, noua dr ne-a spus(si sunt de acord cu ea) ca ea nu recomanda vaccinul contra varicelei pentru ca nu e o boala asa grava in afara faptului ca nu trebuie sa te scarpini.parerea mea e aceeasi.si decat sa-l faca la nu stiu ce varsta mai bine acum cand e mic.
de tuns nu ne-am tuns ca era inchis asa ca maine incercam din nou ca nu ne-am uitat la program ca fraierii.
va pup pe toate si va doresc o seara placuta.
nina, pupici cristinei

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare si LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii multe in 2006!
Dragi scorpiute minunate,a mai trecut un an ...Ma apuca asa...ca o emotie,ca o nostalgie ...de fiecare data cand trece un an,cand trece revelionul...De altfel Craciunul mi se pare cea emotionanta sarbatoare dintre toate sarbatorile...
Noi am avut un party in 4 ,acasa...Am plecat la revelion in sufragerie - ca toate cunostintele ma intrebau unde mergem de rev si le spuneam ca plecam in sufragerie,dar o sa ne plimbam si prin bucatarie ,uneori.Am dansat,am ras,am iesit la geam cu artificii la 12 noaptea...ne-am pus dorinte in gand...bineinteles,cine a stiut sa faca asta...S-o fi vazut,fetelor,pe Luana cum ii spunea lu' ta-su:"tati,hai,hai...saza cu ititza"...adica hai tati danseaza cu fetita...Pe la 2 dimineata ne-am cuibarit care pe sub paturi si somn la greu...
Pe 3 am avut prima zi de lucru,iar azi am avut negocierea de salariu...Mi-au mai dat aproape 1 milion la brut,sunt curioasa cat o sa fie netul...
Tanti a noastra a fost libera din 30 decembrie pana ieri...asa ca a avut si ea o mini vacanta...
Cam asta e povestea...
Va pup pe toate si va doresc zile minunate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello dragele mele!
Parca sunt beata, tot uit ce zi a saptamanii este, cu sarbatorile astea mai sunt 2 si gata cu serviciul pe saptamana asta! Yupyyyyy!
Ana, pai la mine se pare ca din februarie va scadea drastic salariul pentru ca voi fi preluata de spital si nu vreau sa ma gandesc pe ce mizerie de salariu voi lucra, daca nu gasesc ceva mai ca lumea pana la urma! Asa ca, in urma negocierii tale (cred ca te alegi cu vreo 5-600 mii la net) bea o bere si pentru mine, sa imi treaca de necaz! Pupa iubita, tot trebuie sa iti pazesc "jinerele" ca e tare cautat de fete! Si noi am facut revelionul tot in sufragerie, ca in dormitor era ocupat de George, visa ceva si nu vroiam sa il deranjam!
Esme, lasa ca vedem noi si poza cu tortul, ca am salvat la favorite linkul cu pozele voastre, ti-am mai zis eu ca imi plac peisajele de la tine de numa!
Adriana, nici mie nu mi-a recomandat dr mea vaccinul, si daca se preconizeaza o epidemie... nu stiu cum o sa ne ferim, ca al meu merge la camin. Sper sa nu o urmam curand pe Dariuta Emei, pentru ca macar fetitele sunt mai cochete si nu se scarpina ca si baietii! Iti tinem pumnii sa nu faca asa de repede, ca aveti de trecut de etapa masele mai intai!
Monica, mai bucura-te de zilele astea care le mai ai libere, e asa de fain sa stai cu pustii acasa... eu tare imi doresc sa mai am un bebe si sa stau acasa 2 ani (tura asta ma invat minte)!
Nina, ce bine ca ai aparut, la fix, sa ne schimbi capitolul! Ne bucuram de azi si noi de zapada, in sfarsit, a nins mai toata ziua si era destul de placut afara, si in parc, dar cu serviciul asta al meu tot pe intuneric ajung acasa, nu apuc sa ies cu puiul la bulgareala! Pupa o Cristina scumpa si cuminte! Am vazut si eu "primul laptop" in Metro si mi s-a parut interesant pentru mine, George nu e prea interesat pentru ca nici de calculator nu e foarte atasat (nu il lasam nici noi sa se ataseze)! Insa am inteles ca asta are si ceva programe cu numere (sau ma insel, help Ema!)!
Lory, vreau si eu la oceaaaaan!
Gabriela (Klumea), te asteptam cu povestiri... succes la pregatiri!
Carmen, se pare ca si tu te pregatesti pentru sambata!
Iri, ce faci? Cum ai inceput acest an?
Va pup pe toate, pe cele pe care nu le-am inrosit pe aici va mai asteptam la povesti! Se pare ca reincepe sa mearga grupuletul nostru, gata cu vacantele!!
Seara faina, Elena

POZE NOI
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti? Ce mult ma bucur ca a inceput activitatea si pe-aici! Sper s-o tinem tot asa !

HELLENE, ti-am vazut pozele, ai un flacau...bravo! Cat are acum Georgica? Pare destul de cumintel, Alinutul meu nu prea mai sta la poze! Am fost la Ocean alaltaieri, mi-a luat aparatul de fotografiat si nu a vrut sa mi-l dea nici in ruptul capului! A facut el poze, cica.Asa frumos era Oceanul, de un albastru superb, si nu am putut sa fac poze! Ce sa-i fac? Asta e! Sper ca intr-o buna zi sa ne intelegem!
NASTASIE, si noi l-am tuns pe Alinut ca tot asa avea niste plete...Norocul nostru este ca avem frizerul in casa ca nu stiu ce ne-am fi facut.E mare chin la tuns. Sta un pic si pe urma incepe sa se miste de nu poti sa mai faci nimic.Razvan e cuminte la tuns? Apropo de vaccinuri, si Alin le-a facut pe toate, pana la 3 ani am scapat, dar ieri i-am facut antigripalul.Am scapat si de asta!Ne-am vaccinat toti trei ca sa stam linistiti. Cine stie ce-o mai fi?
ANA,ce bine ca ai casa mare sa poti petrece in fiecare camera!Cum a reactionat Luana la artificii?La noi asa ceva nu exista la 12 noaptea, dar lui Alin ii plac tare mult!De cate ori vede artificii, luminite, e foarte incantat.Poate de Revelion venim acasa, nu stiu sigur, ma mai gandesc. Mi-e tare dor sa vad haosul de la 12 noaptea din balcon.Oricum, mai am un pic si vin acasa, abia astept!
Fetelor, astazi sunt singura acasa, l-am dus pe Alinutul meu la gradinita si trebuie sa iau din nou toata casa la curatat.Cred ca nu va puteti imagina ce este la aceasta ora aici!Ce mult mi-ar fi placut sa fim mai aproape sa va invit la mine sa si vedeti cu ocazia asta ce poate sa faca al meu copil peste tot.
Ma duc sa ma apuc de treaba, va pup pe toate, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

buna dimineata.
ce-mi place ca e activitate pe aici.
ana, si noi tot asa am facut revelionul:cand in dormitor, in sufragerie, pe la bucatarie.pana pe la 1 ca apoi ne-a trasnit un somn.eu nu mai ies nici la geam la 12 noaptea ca n-ati vazut ce e si cu petardele astea.bine ar fi sa le interzica.
lory, nu stiu daca sta razvan la tuns.e primul lui tuns.asa l-as tunde si eu acasa, dar nu vreau sa-l tund inca 0, vreau sa-i dea doar o forma din foarfeca si apoi cand se incalzeste vedem daca il tundem 0.
gaby, asteptam vesti.cum a fost la mot?ce a ales rares de pe tava?
hellene, si eu sper sa nu faca varicela ca al meu sigur s-ar scarpina daca ar fi.il face il face asta e.nu avem ce face.dar este inofensiva boala si d-aia nu sunt de acord cu vaccinarea.
si eu ar trebui sa fac ceva curatenie azi , dar sa vedem in ce dispozitie sunt dupa ce-mi savurez cafeaua,va pup si spor la treaba si servici usor.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Dragi scorpiutze, poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65661" target="_blank"> cap. 27 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect !

Nina

Mergi la inceput