Minunatele scorpiutze (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, minunate scorpiute!
Ce copii frumosi ai, Monica ! Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletele de bucurie !
Cristina a primit vizita Mosului in persoana, ca in fiecare an. Dar zice ca nu a pacalit-o Mosu', caci a vazut ca nu era asa batran, avea barba ca de vata si guma pe obraji, adica prinsa cu elastic.
S-a bucurat de toate darurile(papusi, ponei, mozaic cu litere, carti de colorat cu cifre si litere, carti de joc cu Cartea Junglei), ba, nici nu vroia sa doarma in prima noapte de Ajun. "Eu nu dorm noaptea asta, ma joc cu ce a a dus Mosu' !" Apoi, dupa o asidua munca de convingere a zis "Eu dorm cand ma ia somnu'."
Chiar daca a avut glicemii mai scazute si am tras o sperietura zdravana cu ea, pe 24 dec. la amiaza, cand a avut cea mai scazuta glicemie de pana acum, ma bucur ca am avut parte de 2 zile frumoase de Craciun cu si daruri, colinzi, colindatori, ninsoare si multa zapada afara.
Am fost si la colindat cu ea, sa o fi vazut ce mandra canta si scutura din clopotei si ea.
Acum, asteapta venirea verisoarelor ei dragi si tortul de ziua ei.
Va doresc numai zile frumoase in continuare !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani! tuturor celor care poarta numele sf stefan

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Fetelor, atat de repede ce a trecut acest Craciun imi vine sa adorm si sa ma trezesc din nou in Ajun! De revelion stam acasa, ca de obicei, pentru mine Craciunul e cel mai important!
Lory, mersi mult, am primit azi o felicitare de la tine superba!
Nina... la fel si pentru tine, am doua felicitari primite de la prietene de pe forum!
Ma duc la somnic nu ma simt prea bine, se pare ca nu imi priesc mancarurile astea de "iarna"!
va pup, sa ne auzim cu bine, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
nici mie nu prea-mi vine sa ma pregatesc de revelion fiindca sotiorul meu lucreaza(doar printr-o minune o sa poata sta acasa) si tata lucreaza...asa ca eu si mama o sa fim singure cu astia mici de revelion...prea multe pregatiri nici de mancare nu-mi vine sa fac fiindca deja suntem full si nu-mi vine sa mananc decat salate.
aseara am fost in vizita la niste prieteni si am stat pana tarziu...alex era mort de oboseala dar tot nu vroia sa plecam.
va pup si va doresc spor la pregatiri

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata!
Monica, daca vrei hai la noi ca si noi stam acasa de Revelion!
La noi s-a topit zapadaaaaa si e ceata... E f urat afara, nici nu zici ca vine Anul Nou!
Am fugit la treburi, va pup pe toate!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Si noi vom avea un Revelion linistit, deoarece trebuie sa fim fresh pt. Cristina a 2-a zi. Si doar cu o zi libera de Craciun si una dupa Anul nou, mai bine sarbatorim in liniste, ca nu avem cand sa recuperam oboseala. In schimb, mergem cu sorcova pe 1 ian.
Elena, a fost o placere sa te surprind cu o felicitare !
Imi pare rau ca nu am avut adresele si altor minunate scorpiute, dar ma revansez la urmatoarea mare sarbatoare.
Pe curand !

Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi si la multi ani cu sanatate si impliniri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58864" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64626" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56032" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA! Bine v-am regasit scorpiutelor! Vad ca sunteti foarte ocupate si nu prea este activitate pe-aici. Si eu am tras chiulul dar promit sa ma tin de treaba anul viitor!

HELLENE, ma bucur foarte tare ca ai primit felicitarea! Imi pare nespus de rau ca nu am avut adresele tuturor scorpiutelor ca sa le pot trimite si lor! Am facut tot posibilul sa aflu cat mai multe adrese dar cum am vrut sa fie surpriza, n-am prea avut cum.
Deci, mai e un pic si incepem petrecerea de Revelion. Ca si voi, am sa petrec acasa dar am invitati niste prieteni. Nu stiu cum se face dar parca anul asta nu am nici un fel de inspiratie in privinta pregatirilor!Parca sunt pe alta lume! In primul rand nici nu stiu cand am sa merg la cumparaturi pentru ca sotul meu lucreaza pana diseara si inclusiv maine pana la 15:00.Asa ca nu stiu cum vom proceda. Cam atat, sper sa ne distram, cu sorcova nu avem unde sa mergem decat sa sorcovim invitatii.Asta este!
Fetelor, va pup pe toate !LA MULTI ANI 2006!, Sanatate multa va doresc, sa aveti parte de un An Nou cat mai bun cu impliniri, bucurii si fericire alaturi de cei dragi voua! PETRECERE FRUMOASA!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.eu sunt foarte ocupata cu razvan ca vrea numai sa meargha si sunt in permanenta dupa el.plus ca la noi a fost foarte cald si am iesit cam de 2 ori pe zi afara.
si noi facem revelionul tot acasa si noi trebuie sa fim fresh pentru razvan a doua zi asa ca stam linistiti in banca noastra toti 3.mult nu voi rezista.poate pana pe la vreo 1(sper).va doresc tuturor un an mai bun decat cel care se incheie, sanatate, fericire si tot ce va doriti sa se implineasca.la multi ani, 2006

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Vad ca majoritatea trecem pragul dintre ani acasa, cu familia.
Va doresc petrecere frumoasa si un sincer la multi ani cu sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi !
Sa ne "vedem" cu bine la anu' !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna dragelor,am mai scris un mesaj care s-a sters!am copil destept ce mai!
nu mai reiau ca nu mai am timp,vreau sa va pup dulce pe toate si sa va urez un an nou plin de realizari si sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi ,sa va creasca odorashii frumosi si sanatosi!
LA MULTI ANI!
chiar daca am tras chiulul sa stiti ca v-am citit si sunt alaturi de voi! am fost ocupati ,nashii nostri au avut un necaz de Craciun ,a murit tatal nashului,apoi au fost finii nostri de la Vatra Dornei in vizita,a trecut repede!de Rev mergem la niste prieteni unde ne intalnim cu toata "gashca"!nu stiu cum va fi a doua zi cu Anda care nu sta 2 secunde intr-un loc!inca nu am anuntzat-o pe mama sa stea cu fata!afla ea in curand!
Va pupacesc si daca nu mai scriu pina la anul ,sa auzim numai de bine,sa pashim cu dreptul in noul an!

Mergi la inceput