o mana de ajutor...va rog

o mana de ajutor...va rog | Autor: ratusca79

Link direct la acest mesaj

Buna, ma simt foarte singura, nu stiu incotro sa o iau, am nevoie sa vorbesc cu cineva, ajutati/ma va rog, nu ma refer la un psiholog, desi as dori asta, dar nu imi permit, m/as multumi daca as putea vorbi cu voi, prin mail/uri sau messenger...cred ca e o cerere ciudata, dar probabil am ajuns la disperare, singuratatea face asta din om.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Ufff. Te inteleg prea bine.
da-mi un mesaj pe PM cu id-ul tau de messenger.
ptr tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

Multe suntem singure pe aici! De ce nu ne povestesti amanunte?

ra_mata

http://photos.yahoo.com/ra_mata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Ra mata are dreptate. Vorbeste cu noi pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

imi pare rau ca esti necajita, si, ca restul fetelor, te incurajez sa spui la acest subiect ce te framanta. sunt multe aici care povestesc fara retineri ce le framanta, mai ales la adapostul unui nick ce ofera mai multa sau mai putina anonimitate. daca crezi ca nu poti, e prea intim, si vrei sa vb, imi poti trimite pm.
curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Noi suntem aici sa te ascultam si sa te ajutam cum si cat putem.Deschide-ti sufletul si scoate raul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ratusca, spune ce ai pe suflet. Doar de asta suntem aici, ca sa ne ascultam, sfatuim, consolam, ajutam. Hai curaj !

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Draga mea, deschideti sufletul! Fetele au dreptate; o sa vezi ca odata ce ai lasat sa iasa tot, o sa te simti putin mai usurata. Apoi, nu esti singura; noi suntem aaici cu tine si daca de o vorba buna sau de un sfat (a se citi parere) ai nevoie, esti pe forumul potrivit.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

ce-i drept, forumul asta ne e de mare ajutor multora dintre noi..uneori, doar citind si recunoscandu-te in situatii similare prin care altii ca tine au trecut, te poate vindeca. e o terapie minunata. asa ca, deschide poarta sufletului aici..si vei gasi o multime de maini intinse, gata sa te prinda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

si eu tot din acest motiv am inceput sa scriu pe acest forum ,sa-mi vars si eu of-ul si sa primesc sfaturi sau sa le dau.
Asteptam sa-ti descarci sufletul,te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Poti sa imi scrii mail. Mi-ar face placere sa stam de vorba.

POZE

Mergi la inceput