Vreau sa-i cumpar sotului meu o camera video de Craciun.
La ce caracteristici trebuie sa ma uit?Cum compar calitatea cu pretul?
Familia mea
Razvan
Conteaza:
- nr mega pixeli (daca e peste 1 mega este ok; sa nu confunzi cu ne megapixelilor pt pozat, care e altceva si care e bine daca sunt peste 4);
- modalitale de stocare a informatiei (pe memory stik, pe mini DV, sau direct pe DVD); eu zic sa alegi pe mini DV; e mao convenabil pret-calitate;
- daca are stabilizator de imagine e f bine;
- daca e 3 CCD e super (adica kkk camera stocheaza info pe 3 cd-uri diferite, dupa care le cumuleaza)
- felul lentilelor (leika.. sunt super)
- capacitatea de filmare a acumulatorilor (adica, sa nu consume f mult camera si ecranul)
- si nu mai stiu; daca imi mai amintesc iti mai spun.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
- zoom-ul sa fie cat mai mare (de ex 12x)
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Subscriu.
Depinde si de cati bani vrei sa cheeltuiesti cu ea.Iar daca vrei sa o aveti doar pentru voi, adica nu vrei sa fie ceva profesional, incearca o camera care e destul de usor de manevrat.
Eu am un JVC GR-D270E si sunt tare multumita de ea.Are o gramada de lucruri si nu as da-o pentru nimic in lume.Am avut si un Sony, pe care am dat-o inapoi deoarece nu filma prea bine noaptea, lucru care mie mi se pare foarte important.
Multa bafta sa ai, mai ales ca acunm de sarbatori o sa gasesti o framada de oferte.