voi ati crede povestea asta?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

La mine e altfel, adica nu mai simt absolut nimic pentru fostul (fostii), de dinaintea sotului. Dupa ce m-am despartit de ei, poate am suferit atunci, dar nu mi s-a intamplat ca sa ma intreb "oare ce-o mai face x, y", "oare cu cine este" si asa mai departe, dupa ce aveam pe altcineva. Asa sunt eu, daca m-am despartit de cineva, atunci chiar nu mai simteam nimic pentru ei. Chiar daca in acea prietenie, ma implicam sufleteste si la momentul acela il iubeam (si-mi spuneam deseori, ca daca ma despart de el, eu nu o sa ma iubesc pe nimeni altcineva mai mult decat pe el...ei, nu a fost asa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Salutare fetele.Cricrim,al meu sot..e scotian.In fiecare e-mail pe care il trimite indiferent ca e femeie sau barbat persoana care primeste mailul, semnatura e ceva genu "With all my love"!Bine stiu ca nu este exact Te iubesc al nostru insa..si acest Te iubesc, poate avea mii de intelesuri.Dupa 9 ani de zile,in care ati fost impreuna,si aveti si un bebelus eu chiar nu cred ca ar fi motiv de ingrijorare.Intr-adevar e suparator,insa ai putea sa platesti putin cu aceeasi moneda.Cum sa-ti zic,o mica schimbare,prin care sa il faci chiar sa ii para rau pentru ceea ce a facut.Eu zic ca e nevoie de mare incredere, mai ales ca e departe.Sa vrei si acolo pentru moment nu ai cum sa il verifici.Eu insa cred ca nu a fost cu rea intentie!Te pup si numai bine!Casnicie fericita!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Nici mie nu imi place situatia asta si asi face sapaturi ca sa aflu ce si cum.

Pupici.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna,

Nasoala treaba.
Eu nu cred ca e de ajuns ca i-ai scris ei un e-mail si acum astepti raspuns de la ea.
Ea poate sa-ti raspunda ce vrea sau sa nu-ti raspunda deloc.
Eu cred ca treaba trebuie dusa pina la capat.
FAptul ca sotul tau e intr-o tara straina ,nu-l scuza cu nimic..ca vai saracul uite e singurel acolo ..si bla bla bla.
Påi eu sa fiu in locul tåu as merge pina in pinzele albe sa aflu cum sta situatia.
Ce-ti scriem noi aici nu cred ca te linistetste cu nimic si nici nu clarifica situatia.
Trebuie sa cercetezi problema de la A la Z ,si abia atunci sa tragi concluzia daca sotul tau minte sau spune adevarul.

Bafta si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

nici una din explicatii nu-ti va aduce linistea, faptul e deja consumat, acu', ramane daca accepti sau nu.
mie mi se pare putin deplasat sa spui unei " foste " te iubesc, daca tu ai fi procedat la fel cu " fostul" el cum s-ar simti? intrebarea asta sa i-o pui, vezi ce-ti raspunde..
eu cred ca " fosta", cindva, a sadit o samanta de suferinta in inima lui, si, daca a fost udata cu grija s-a transformat intr-un copac care din cind in cind isi scutura frunzele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Subscriu la cele spuse de ileana.Te pup si sunt alaturi de tine.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

... Mie mi se pare ca cel mai rau lucru in toata povestea asta este ca tu ti-ai pierdut linistea ! Sau sa zic increderea ??... Acum ai sa privesti mereu cu alti ochi omul de linga tine si ma intreb daca orice ar face el se va putea re-pune la locul pe care il avea in ochii tai dinainte de "accidentul" cu mailul ... E nashpa, eu stiu prea bine, am trecut prin ceva asemanator si orice mi-ar spune, exista acolooo ceva in mintea mea care ma face sa ma intreb "Dar daca ..." !
Iti doresc numai bine si sper din tot sufletul sa rezolvi problema ta ! Si chiar, te asteptam la mamicilr de iulie-august 2004, ca vad ca micutul tau este de o virsta cu Andrei al meu !
Pupici muuulti !
Si ca Ps - eu cred ca ai facut bine ca i-ai scris mindrei respective ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

crimcrim,ti-a raspuns fosta???Poate ii cere sfatul sotului tau cam ce ar trebui sa-ti raspunda
Eu te inteleg.Nu mi se pare normal sa spuna te iubesc fostei din ..compasiune.Putea sa-i spuna ca ii pasa,ca e alaturi,ca ajuta cu ce poate,ca se gandeste la ea dar nu ca o iubeste.
In primul rand ca nu e cinstit fata de tine,apoi sa nu-i bage in cap sperante fostei-ai spus ca u fost 5 ani impreuna si la sfarsit ea inca il voia.Daca au pastrat legatura atat de multi ani poate tipa n-a trecut de tot peste.Cum sa-i dea sperante?? Si totusi-daca de 7 ani e cu tine ce mai are de vorbit cu fosta ,mai ales in termeni asa ..prietenosi???
Daca sotul meu ar face asta as sari direct la jugulara.Chiar sa o faca fara intentii...necinstite,cum e cazul sotului tau,care a spus asta din simpatie.

Insa,acum a comis-o,,ai aflat,ati discutat ti-a spus adevarul si il crezi.NU te mai consuma,uita si nu-ti fa ganduri negre,chiar nu-si au rostul,atata timp cat ai incredere in sotul tau si aveti o relatie frumoasa,un pui mic si dragoste.
anca

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, n-am primit nici un raspuns de la ea inca si nu stiu de ce dar nu cred ca o sa-mi raspunda, oricum viata merge inainte. Nu cred ca sotul meu mai tine legatura cu ea, oricum eu vreau sa trec de povestea asta si sper ca anu ce vine sa ne reunim familia acolo langa sotu si atunci toate vor fi de domeniul trecutului, il iubesc si simt ca si el ma iubeste asa ca il iert de data asta.

Sa va dea Domnu copii frumosi si sanatosi si soti care sa nu va creeze astfel de probleme vreodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

nici nu cred ca o sa-ti raspunda...tind sa cred ca au avut o perioada de..."remember"..s-au hranit cu amintiri, dar gandestete...au trecut ani buni, oamenii se schimba ...ei nu mai au NIMIC in comun...pe cand voi aveti TOTUL, nu te mai perpelii a fost un foc de paie, o scanteie in noptile de singuratate...NIMIC SERIOS-

Mergi la inceput