voi ati crede povestea asta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

singura circumstanta atenuanta pe care eu i-o gasesc sotului e ca se afla la departare de tara si l-a cuprins nostalgia, inclusiv dupa trecut.
dar mai e si textul acesta-

quote:
gasesc un mail de la fosta lui prietena in care i spune cat il iubeste si ce proasta a fost in trecut ca nu a avut incredere in el

respectiva nu pomeneste nimic despre incercarea grea prin care trece, ci face apel la sentimente trecute si...prezente.
cred ca toti avem cate o fosta iubire, dar cati dintre noi ii mai fac declaratii?
si mai e o fraza pe care nu o inteleg:
quote:
el mi-a zis sa nu-i scriu, ca ea o sa creada ca i-a distrus familia
cum adica, de ce sa creada asta, o familie se distruge de la 2 mailuri?

Cricrim, spune-ne daca Ea ti-a raspuns.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Nu mi-a raspuns, in schimb am avut azi o noua discutie cusotul pe net, in care mi-a zis ca prin cuvantul te iubesc a vrut sa o faca sasesimta mai bine, mi-a zis ca trebuie sa-l cred ca ma iubeste doarpe mine si fetita si m-a asigurat ca a rupt orice legatura cu ea pentru ca nu vrea sa sufar, a zis ca nu a vrut sa-mi zice de ceea ce vroia sa faca pentru ca as fi inteles gresit intentia lui.
Nu stiu de ce dar il cred, oricum el e acolo noi suntem aici, e genul de om sincer in general.
Acum astept sa vad daca voi primi raspuns de la ea.
Din vorbele lui se vede ca-i pare si lui rau de situatia creeata intre noi, fata in fata nu putem vorbi in curand asa ca ma multumesc deocamdata cu asta.
Totusi sunt curioasa sa vad aca imi raspunde ea ce o sa-mi zica.

pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Cricrim, daca stii ca sotul tau in general e un om corect, cinstit, trebuie sa-l crezi, poate si pe el l-a mintit ca e bolnava, sau poate chiar e, si apoi el nu are nici o vina pentru ce i-a raspuns ea.
Daca sotul tau avea intentii necurate probabil ca nu i-ar fi scris de pe adresa de mail pe care o stii si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Increderea e buna, dar controlul e si mai bun!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Eu cred ca sotul a fost prins cu mata in sac si acum incearca sa repare greseala. Il cred cand spune ca ii pare rau, dar nu cred partea cu boala vechii prietene. Sper sa nu aiba nimic, el sa fi mintit ca sa iasa cumva din incurcatura si tu sa il intelegi. Cred ca cea mai buna solutie e sa ii spui lui exact ce crezi si sa il faci sa recunoasca singur adevarul, oricare ar fi el. Pentru asta va trebui ca el sa fie sigur ca indiferent de adevar, tu nu vei face nimic care sa dauneze relatiei. Cu alte cuvinte, "spune, ca nu te bat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

..si parerea mea este ca nu avem ce cauta sa verificam mailul partenerului. niciodata.

daca el avea intentii necurate, ar fi scris de undeva sau ar fi schimbat parola..
cum au mai zis si fetele, iubirea e de mai multe feluri.. si nu cred ca cineva ar minti cu privire la "a avea sau nu cancer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

Draga cricrim, si eu cred ca nu-i corect sa te bagi in corespondenta sotului. Daca mi-ar face mie sotul asa ceva, as astepta scuze de la el... si in general cred ca m-ar dezamagi atat de mult incat... as avea mai putin respect pentru el. Cred ca trebuie sa ai incredere in sotul tau si sa nu te injosesti in fata fostei lui prietene, care regreta, nota bene, ca "n-a avut incredere in el". Cred ca esti norocoasa si ca ai un sot foarte bun, care te iubeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Da, nu e ok sa scormonesti in corespondenta altcuiva, dar de exemplu daca sotul meu imi stie parola nu m-ar deranja sub nici o forma sa intre in casuta mea. Nu face asta, dar nu m-ar deranja sa o faca. Si nici pe el nu l-ar deranja reciproca. Nu avem nimic de ascuns si oricum nici unul nu are timp sa citeasca email-urile celuilalt.

Dar puneti-va si voi in situatia ei. Daca ati gasi o asemenea corespondenta, cat v-ati mai gandi la moralitatea faptului ca i-ati umblat in casuta??

The further the spiritual evolution of mankind advances, the more certain it seems to me that the path to genuine religiosity does not lie through the fear of life, and the fear of death, and blind faith, but through striving after rational knowledge. Science without religion is lame, religion without science is blind.(Albert Einstein)

The Bible tells us to love our neighbors and also to love our enemies; probably because generally they are the same people

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Si uite cum ajung odata in plus la vorba englezului : curiozitatea a omorat pisica
Pai zi tu cricrim daca nu te-ai legat la cap fara sa te doara? Tu nu ai auzit ca ce nu stii nu te supara ?
Te inteleg ca nu poti sa stai linistita. In opinia mea explicatia e cusuta cu ata alba si chiar de n-ar fi, ti se strecoara sarpele in suflet si n-ar sa mai iasa veci.
E bine ca i-ai scris tipei si e bine sa te lamuresti pentru linistea ta. Ciudati barbatii si povestile lor neterminate.
Probabil ca "fosta" e un capitol neinchis. Sa-ti vina dupa 9 ani sa-i faci declaratii, ca or fi fost de mila, de sila, de dor de codru verde ......

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricrim spune:

Sincer va spun nu-mi pare deloc rau ca i-am verificat mailul. Ma gandeam si eu daca ar fi avut intentia sa faca ceva mai mult decat sa-i scrie iar fi scris de pe alta adresa.
Sa va zic ce stiu eu de trecutul lor, au fost impreuna aproximati 5 ani, ea la facultate in alt oras el cu serviciu in oras la noi se vedeau cand puteau. Tipa la inselat si i-a spus, el n-a putut s-o ierte fiindca zice el ca cine inseala odata o face si a doua oara, ea s-a mai tinut o vreme de capul lui sa o ierte, in vremea asta ne-am cunoscut noi, mi-a spus de la inceput povestea lui si din cate-mi aduc aminte tipa avea ceva probleme de sanatate de pe atunci si il acuza pe sotul meu ca-i face farmece, apoi ea aplecat din oras o vreme. Noi ne-am casatorit, s-au mai intalnit de cateva ori, cam asta ar fi

Mergi la inceput