Cluj rulz (24)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Pe scurt: Simon e in brate, Stefan doarme.
Florina, nu am uitat de intalnire , dar daca intarziu 15 min, nu te impacienta; suntem fara buni si e mai greu cu organizarea.
Cu pulovarul: nu ma mai ispiti, ca deja am mustrari de constiinta ca nu am tacut.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutari clujencelor.
Azi sunt doarca am multa treaba pe la banca si sa fac niste cumparaturi , caci ieri si maine la noi magazinele sunt toate inchise ca e fiesta.
Sper sa trec mai tarziu pe aici.
O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelooooooooooor! Vin cu o intrebare importanta!
Eu sunt si cu neuronii in vacanta! M-am uitat la noi pe listuta si am vazut scris si tuchi; si tot am stat sa ma gandesc cine e fata asta, ca nici cum nu mi-o amintesc. Nici acum nu cuplez fatza cu numele. Va rog frumos, care o stiti pe tuchi, sa veniti cu detalii, poate imi revine memoria! (dar va rog sa fiti promte si toate sa veniti cu multe detalii, ca ma chinuie rau faza asta !)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana, stau si rad de ma doare burta!!!

SOROOOOO, E SORA FLAVIEI(ANNELIESE)....si pe amandoua le-ai vazut nu demult in parc....ei, ei, ei!!!!!!!
....SI VEZI, CA DUPA SPUSELE EI CITESTE TOT, o pup pe calea asta!!!!!!.....MI S PARE C-AI COMIS-O DOAMNA TACHE...PAI SA NU STII TU CU CINE TE INTRETII IN PARC...
...hai odata aci, sa radem impreuna de gafa asta!!!!!

No, cine mai vine???????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Cristiana, ti-am trimis un PM!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Dragelor, am revenit si eu pe calea undelor sa va salutez. La noi tot ploua, tot ploua...
Nu-i vorba ca ne-am rezolvat treburile si ne-am facut si plimbarea intre doua ploi dar parca mi s-a luat de la atata ploaie. Eu stau cu bradu-n casa impodobit si afara ploua?!!!!
Cica de maine chiar ne ninge putintel, pana duminica cand se incalzeste treptat.
Mariana, imi pare rau ca nu ti-a iesit afacerea. Eu as muri de ciuda sa coc ceva mult timp si sa nu iasa
Pan' la urma cica chiar se rezolva cu divaisul ala de muzica in masina barbatului; m-au programat la montaj vineri la pranz. Iupiii!
Na, ca s-a trezit zmeoaica! Dar cum deocamdata doar bolboroseste in legea ei, o las pana aud racnetul de lupta...
Ce sa va mai spun eu fetele? E vreo absolventa de Racovitza printre voi? Eu sunt generatia batrana 1989
See you later...

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Ina, am facut gimnaziul acolo, si cativa prieteni au terminat acolo so liceul....eeee, ma gandeam si io intr-o buna vreme sa raman pe acele meleaguri, da' nu le am cu stiintele fixe si exacte deloc...asa c-am terminat un teoretic!!!!
....is curioasa ce profi comuni am avut!!!!!
Pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Florina, pe Munteanu la mate si pe Marginean la chimie?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Salut, mai gagici!!!

A fost bestiala si intalnirea asta....experimentu' da roade pe masura!!!

Stiti care a fost prima observatie???? Asa cuminti au fost copiii, ca am putut palavragi vrute si nevrute...asa repede a trecut timpul, ceva fantastic!
Voi pune imediat si pozele...is cam putine, da' mai bine asa decat deloc.....

Va pupam si vreau sa va zic ca sunt tare bucuroasa ca va cunosc, si ca avem sansa sa facem asemenea activitati!!!!

Ina, nu prea imi suna...parca profa de chimie, da' io n-am facut cu ea....
.., pe "vesniku" Gopo l-ai prins? ...sarmanu'!!!!!
...io am gatat gimnaziul prin '97...tot trebuie sa fi facut cu cineva comun!!!
...pupam si zmeioaica!!!

Pusi, dragele mele!!!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

am venit doar sa va salut..ca nu prea am chef de scris, ma si doare un pic casca...
si ah, am uitat, am venit sa un pic de mesajul Marianei, prietenmii stiu DC

Roxa-boxa

nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...

Mergi la inceput