Pui la cuptorul cu microunde?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by dady68

Please, vreau si eu reteta de mamaliga la microunde. Dar exact cum se face....La noi sotulica e mamaligar la greu si nu prea fac fata la spalat tuciul!
Si eu am tot wirpool, cu toate optiunile- dezghetare, grill si combi...dar de cand l-am luat in afara de incalzit mancare, biberoane si facut pizza, n-am facut nica gatit. De unde luati retetele pt. microunde pt gatit?

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Am mai dat reteta,o dau si acum
La 1 masura de malai,pui 3 masuri de apa,sare,bagi vasu 12 min si cam la 4 min mesteci.Si gata..Asta e..iese foarte buna.
Eu am hunday,are si grill si dezgheata..am facut si mici,ca are gratar din ala..
Pupici cu lipici.

Sarbatori fericite tuturor!

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Am mai dat reteta,o dau si acum
La 1 masura de malai,pui 3 masuri de apa,sare,bagi vasu 12 min si cam la 4 min mesteci.Si gata..Asta e..iese foarte buna.
Eu am hunday,are si grill si dezgheata..am facut si mici,ca are gratar din ala..
Pupici cu lipici.

Leditia-mercic mult! Dar inca o intrebare: la ce putere?Deci din 4 in 4 min opresc si amestec in ea, nu?

Poze octombrie!!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Eu cand mai are 8 min,opresc,dar nu resetez ceasu',apas pe buton sa se deschida usa si timpul ramane acolo..Apoi mai mestec cand mai are 4min si gata.
Si o pun la putere maxima,care la mine e 100%..eu am 100,80%putere si tot asa in jos..Dar in grade nu stiu sa-ti zic..adica nu stiu cat inseamna in grade puterea aia.
Spre ex.azi am facut mamaliguta,iese super..aa si-o fac in vas neacoperit..nu sare.
Pupici cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ceafa la cuptor mw a iesit super bunaam mancat pana n-am mai putut...am lasat-o 25 min la putere medie si 8 la putere max si a iesit beton...am pun carnea putin unt putina apa un pahar de vin alb usturoi piper si boia iute
aime din cate ai descris avem acelasi cuptor acasa...asa ca daca esti fan ceafa poti sa faci linistita
o sa mai incerc si alte chestii la cuptor si va zic ce a iesit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by nushulica

fetelor ceafa la cuptor mw a iesit super bunaam mancat pana n-am mai putut...am lasat-o 25 min la putere medie si 8 la putere max si a iesit beton...am pun carnea putin unt putina apa un pahar de vin alb usturoi piper si boia iute
aime din cate ai descris avem acelasi cuptor acasa...asa ca daca esti fan ceafa poti sa faci linistita

nushulica ...wow, ce bine....acu tin post...da dupa, nu ratez...ne place ceafa...ce inseamna putere medie? 400W? si in ce pui carnita, in vas iena? il acoperi cu capac sau folie?
cate intrebari

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Mda..poate daca rascoleam casa din prima sa caut hartia aia pe care am primit-o odata cu cuptorul(acu 2 ani) nu mai intrebam atat.
Am gasit hartia,deh cu atatea mutari am crezut ca s-a pierdut..si da,pot face si peste si budinci si pui si alte minuni..dar folosind optiunile de "combinatii"..pe care eu nu le-am folosit niciodata,ca nu stiam ce-i cu ele.
Dar macar e bine ca au aflat si alte fete ca se poate gati si la cuptorul cu microunde si nu sa-l foloseasca doar pt incalzirea mancarii.
Si acum cine stie mai multe sa ne dea si retete...chiar de prajituri,ca tot vine Craciunul si Revelionul..Sa schimb titlul sub.?
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aime

quote:
Originally posted by nushulica

nushulica ...wow, ce bine....acu tin post...da dupa, nu ratez...ne place ceafa...ce inseamna putere medie? 400W? si in ce pui carnita, in vas iena? il acoperi cu capac sau folie?
cate intrebari

aime si Vladimir

da aime in vas yena neacoperit insa sa intorci putin carnita si pe o parte si pe alta si putere medie este 480 la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Si eu am tot cuptor LG cu grill si de abia acum vad ce minunatii gatiti voi la MW ca eu nu fac decat sanvisuri si pop corn.
Aime cum faci blaturile de prajituri?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi.i

Si eu am tot cuptor LG cu grill si de abia acum vad ce minunatii gatiti voi la MW ca eu nu fac decat sanvisuri si pop corn.Aime cum faci blaturile de prajituri?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

De alea am uitat sa spun.Si eu am pus intrebarea asta..plsss ,ne raspunde cineva?Nu de alta, dar eu nu stiam ca poti face atatea si m-am orientat catre prajituri ce nu necesita coacere..tiramisu,raffaelo,salam de biscuiti cu banane si inca o praji cu ciocolata..Astea sa le fac de Sarbatori,bineinteles,nu maine..
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

uitati o praji pe care eu o coc la MW:
125 g unt sau margarina Unirea
100 g ciocolata menaj
150 g zahar
coaja de la o portocala
130 g faina
3 oua
un praf de copt
ciocolata si untul se pun intr-un vas si sa dau 2-3 min la MW, se amesteca apoi toate ingredientele cu mixerul(zaharul, faina, praful de copt) si se pun intr-un vas de iena (eu il ung cu putina margarina). se da la MW 7 minute la 700W.

Apoi, eu mai coc la MW blaturile de la Musuroiul de cartita si Kilimanjaro.

Mergi la inceput