Pui la cuptorul cu microunde?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
olim zi-mi si mie ce altceva mai faci la cuptorul mw ca nici eu nu prea il folosesc poate imi dai vreo reteta ceva...ce prajitura ai facut?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cybip spune:
Leditia pungile pentru cuptor cu microunde nu le am din Romania, habar nu am unde sa te indrum sa cumperi, insa scrie pe ambalaj ca se pot utiliza si pentru cuptor pe gaz sau electric cat si pt microunde, asta ca sa stii ce sa cauti. Si sunt folositoare daca vrei sa faci puiul intreg pentru ca un vas de jena e posibil sa nu fie suficient. Eu folosesc cuptorul cu microunde la maximum, fac in el aproape orice, orez, budinci de legume, prajiturele, peste, pui,vita, si ma inspir numai dupa internet.
Yasmeen
olim spune:
Poti sa faci tot ce vrei in cuptor, si il folosesti exact ca pe celallat.Important e sa folosesti doar vase speciale pentru cuptorul cu microunde.Este foarte practic, mai ales daca ai un cuptor bun( adica dezhet, gril, rotisor adica unul complet si cu capacitate mare.Eu am un Wirlpool, de care sunt tare mutumita( adevarul ca are un pret destul de mare470 de euro, iar in Romania l-am vazut la 27.000.000, care mi se pare o tampenie.
Am facut cremes rapis, blat de torturi, fac mul, deoarece suntem doar noi doi si atunci nu mai dau drumul cuptorului mare.
Tot ce faci in cuptorul mare, fa in cel mic si sa vezi ca mancarea se face mai repede si mai buna.
O zi buna
adriana_mihnea spune:
Dupa cate vad, se poate face puiul la MW...Ma bucur!!
Dar ce nu inteleg eu este: cum fixati voi cuptorul la 270 grade??
Ca al meu poate fi reglat doar la putere, maxima fiind de 700W. N-am vazut grade...
Presupun ca-l puneti pe optiunea grill...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
roxana1974 spune:
Fetelor, no offence dar io am o nedumerire: io fac puiul si imi iese demential, intr-o ora, la cuptorul obisnuit deci cel cu gaz. Care e avantajul lu' micro, daca tot o ora dureaza gatitul puiului? Io in naivitatea mea credeam ca sa face mult mai repede....imi amintesc o reclama stupida ce aparuse prin anii '90 cu o familie la usa careia vin musafiri - shefu barbatului + nevasta lui...in casa omului dezastru total, nu aveau nimic gatit si pana ce deschid astia usa el prinde puiul, il jupoaie, si-l baga in micro si pana ajung musafirii in casa nefasta-sa iese cu puiul gatit si cu o pana in freza...no!
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
![](zzzz.gif)
olim spune:
Al meu e digital si pot sa il pun pana la 900Ș, si asta din 10 in 10.
Depinde de ce model este al tau.Dar totusi cred ca ar trebui sa aiba si grade.Nu pot sa iti spun sigur, caci nu ma prea pricep la alte modele.Noi intotdeauna am avut Wirlpool.
Sigur in cartea tehnica ai putea sa gasesti mai multe despre cuptor.
Multa bafta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
merci mult olimpentru informatii,intr-adevar am si eu un cuptor foarte bun face de toate are grill degheatza tot ce-i trebe este scumput si al meu dar numai ca noi l-am primit cadou de nunta de la nasii nostri
olim spune:
Cu atat mai bine ca e bun, asa poti sa il folosesti la tot ce vrei.Incearca tot ce iti trece prin cap si sigur ca vei reusi sa faci multe bunatati sotului tau.
.Stii tu cum se zice ca dragostea trece prin stomac.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leditia/Leditia.jpg)
Leditia spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
bei pe mine cine ma lamureste???
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
Eu nu cred ca e o diferenta,doar poate ca la cuptorul cu gaze ii dai drumul inainte de a baga ceva in el cu 15 min inainte.Eu cel putin asa faceam pt ca asa am vazut la mama
![](icon_smile_big.gif)
In rest unii ar spune ca-i mai sanatos la cuptorul cu microunde.Insa nu stiu ce sa zic..
Pupici cu lipici.
Olim cuptorul meu nu e pe temperaturi ci pe puteri..mai are si niste combinatii pe care habar n-am cand sa le folosesc.Sper sa ma descurc si sa iasa ceva bun,o sa caut si pungi din acelea speciale..va anunt eu ce-a iesit.Cert e ca pana acum nu prea l-am folosit pt a face mancare,o sg data am bagat o musaca insa nu s-a facut cum se facea la cuptorul cu gaze..si de atunci n-am mai facut nimic.
Pupici cu lipici.
![](craciun2.gif)
![](craciun2.gif)
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!