Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (95)
Raspunsuri - Pagina 2
gandacelu spune:
fetele, va pupic in trecere... sa nu va suparati pe mine, de cand m-am angajat la revsita stau prost cu timpul, iar cat mai am, dau pe fotografie...
chiar azi vin de la un reportaj si sunt RUPTA!!!
va imbratisez, pupic de "la multi ani" sarbatoritilor! sanatate la copilasi... ce sa mai zic... cand o sa am timp, promit ca scriu mai mult... noi suntem bine, ne pregatim de vaccin
mami de ileana si ioachim
FELIS spune:
FOR2NITY
mai... ce surpriza...
. Multumesc muuuuuuuuuuuuuuult de tot!...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
gandacelu spune:
m-am uitat pe galeria foto si voiam sa va intreb: pe noi de ce nu ne-ati pusara? ca as vrea sa dau jos pozele de pe linkul meu...
nu suntem suficient de mumusei?![]()
mami de ileana si ioachim
FELIS spune:
Sanatate multa DARIA, SARA!... 
MONICA... spor la pregatiri!....
Avem si noi 8.300 kg si nu stim cati cm... dr zice 72, dar eu masurasem acum 3 sapt 73 cm...???!!!???... De mancat avem 4 mese pe zi, in jur de 200 ml la fiecare masa.
si sanatate la toti copilasii.
GANDACELU 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Robert a inceput sa tuseasca si sa stranute dis de dimineata si un pic mai tarziu au aparut si mucii curgatori.Am sunat la pediatra si mi-a zis sa-i dau Nurofen si Ambroxol,picaturi de pus in nas si Biseptol.Biseptolul nu este antibiotic?Din cate stiam ea nu se repede cu antibioticu' peste tine,dar acum nu stiu de ce mi-a zis sa-i dau.I-am dat deocamdata Nurofen si Ambroxol,mai astept cu Biseptolu'. Tare ma tem de rujeola asta care bantuie pe la noi!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
cookie spune:
Fetelor, suntem si noi pe-aici, dar mai rarut, ca n-am terminat curatenia si casa e cu fundu-n sus...copila e in vacanta la bunici(la mama mea) de 4 zile.
Ma gandeam ca o sa dormim si noi mai bine, fara trezirile de noapte...dar de unde! Ne odihnim prost tare fara copil...de unde se vede ca nu putem fara ea 
Abia astept s-o aducem acasa 
si sanatate la puiuti!
P.S.Nici n-am timp sa vad poze...las' ca-mi scot eu parleala saptamana viitoare!
monica-elizabet spune:
buna dimineatza mamicutzelor(vorba lui alex
)
felis
bravo, ma bucur pentru mihaitza
sta bine la capitolul greutate acum.
sanatate multa si pupici pentru Sara
si Robert
...sa va faceti bine repejor.
si mie mi-e o frica de mor de rujeola asta dar ce sa fac...dr-ul nostru a zis sa o ferim de aglomeratie si respecam schema de vaccinare pe care ne-am propus-o...adica vaccinul de 1 an(plus act-hib si d3) si apoi la 1 an si 2 luni priorix
...pana atunci...Doamne ajuta!...la noi e si mai nasol ca eu o feresc cat pot de aglomeratie dar alex merge la gradinitza si poate veni de-acolo cu te miri ce dupa el![]()
va pup si am fugit...sa aveti o duminica placuta si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
carmen spune:
Buna dimineata,
Sara si Robert sa va faceti bine sa nu mai sufere mamicile voastre.
Daria a dormit f bine noaptea trecuta, nu a tusit in schimb daca face un pic efort sau plange respira ca un asmatic
. Predinsonul l-a luat fara sa vomite, a avut clar tendinta ca facea urat dar nu l-a vomitat. Trebuie sa fie tare rau la mutrele pe care le facea. Am intrebat-o si eu dr de rujeola si mi-a zis ca la noi nu este epidemie, sunt doar vreo 4 cazuri dar copilasii respectivi au fost internati o vreme la Iasi si au venit de acolo cu ea si sunt sub supraveghere.
Numai bine.
Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
miria_cristina spune:
Buna, fetele!
Am aparut si noi! Ca am fost prinse cu curatenia. Sa vedeti voi ce treaba a facut fata mea!
Eu asezam si ea rasturna!

Dupa o vreme eram numai buna sa-mi cante
!!
Ei, da' ce sa-i faci!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI, MARIA-BIANCA!
Sa fi sanatoasa, cuminte si frumoasa!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina