Cumparaturi de Craciun pe internet

Cumparaturi de Craciun pe internet | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

Dragii mei ...

As vrea sa fac familiei mele de sarbatori o surpiza ..as vrea sa primeasca toate cumparatuile de Sarbatori acasa ..prin internet fara stirea lor ei eu sa fac comanda si ei doar sa primeasca acasa toate cele necesare ..Am gasit pe internet cateva site-uri cu cumparaturi online ..A facut cine asemenea cumparaturi? Sunt cinstiti ? Pot sa achit cumparatuile pe numele meu si sa le primeasca altcineva? Ce stiti despre asta ? Imi e frica ca daca bag pin-ul sa nu raman cu contul gol ..stiti cum e!
Merci mult anticipat!!!!

P.s. Sa mai spun ca ei sunt in Ro in Bucuresti

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

____________________________________________________________________________________________________

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi