Bebelusi de mai-iunie 2005 (36)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

corni, eu i-am facut priza de sanga o data pe luna pana la trei luni si i-a luat din vena de la mana. in cateva zile nu mai are nici un semn. cat despre dintisori, nu cred ca e ereditar, ca mie mi-au iesit la trei luni iar printesa se apropie cu eleganta si nepasare de...7!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

am spus prostii. mie mi-au iesit la 4 luni, nu la trei luni. cat despre protv, ehehe....noi nu putem decat sa ne imaginam aici din ce povestiti voi...

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna seara si de la noi. Din pacate eu nu am putut sa o vad pe Alex pentru ca am umblat brambura prin Carrefour. Cred ca tocmai am dat de satul de tot ce inseamna super/hiper-marketuri: barbatul a plecat in Metro ca el acolo avea treaba si eun m-am uitat cat m-am uitat si apoi m-am grabit la casa. Consecinta? L-am asteptat vreo ora. ADevarul este ca pur si siplu nu am mai avut rabdare, m-am uitat la globuri, jucarii si hainute de bb si cand, vazand ca mai am timp, m-am dus la haine si alte alea pur si simplu n-am mai avut chef. Ce-o fi cumine?
Pisik - oricum dr o asculta de fiecare data cand vine. Nu inteleg daca are ceva, ca si daca scapa suzeta tot asa tuseste ca sa o ceara. Iar cand lingurita de papa nu vine destul de repede face un fel de oh, oh din gat si ma gandesc ca o fi ragusit. Cat despre horoscop, am citit si eu la racusor: cica multe lacrimi. Nimic mai neadevara sau cel putin pana la varsta asta nimic. Te pomenesti ca-si ia revansa pe la 2-3 ani.
Va pupicesc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

pisik, subscriu cu protv-ul m-au uita si eu ....
imi placea Teo acum muuulti ani cand era cu Mircea....

Bebele meu a zis azi "mama", de fapt l-a cam plans...

Ziceti-mi si mie, care e treaba cu zaharul, de ce sa nu dam nimic cu zahar si pana la ce varsta? Ca eu stateam linistita ca nu e nimic din ce ii dau eu cu zahar dar am citit acuma eticheta de la cereale...si am priceput de ce sunt asa bune :)

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

androix, please, please, please, se poate si la mine una bucata carte monty? multumesc anticipat adresa este: monica_iuliana@yahoo.com

Ruxel, felicitari mami pentru printesa. sa ajunga prima balerina (parca asa se zice)

asta mica a fost toata ziua maraita si s-a jelit pe limba ei. acum mi-a facut din noua febra 38 dar banuim ca a fost din cauza temp prea ridicate din apartamentul alor mei. mai stau putin si ii bag termometru sa vedem cat mai are. in rest astept dintii astia sa iasa odata ca mi se rupe sufletul sa o aud cum geme de durere!

pupici si noapte buna

cica fata este pe tura lui tati care se presupune ca are grija de ea acum. stiti ce fac? tati motaie iar fata ii canta!!! la ureche!!!! sunt culmea. mai nou a trebuit sa ii luam un telefon mobil de jucarie deoarece este innebunita dupa asa ceva si imi tracea balute pe al meu.

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai astazi fu cam agitat si cred eu ca de la dintisori, ca lasa la bale pe unde trece... Hm!

Si acum trage un puiut de somn ca deh, obosi baiatul dupa atatea ore nodormite. Pote fac noapte alba, ca ma gasiti aici dimineatza, singura!

Mergi la inceput

care e povestea cu cartea asta umblatoare, fetelor? ne punem pe slabit acu' inainte de craciun??? glumiti?

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monu, am trimis. Mey gagicilor da sa ziceti si cand va apucati de monty ca ma alatur cu mare drag si ne facem galerie reciproc. Poate voi avea si eu mai multa vointa alaturi de voi. Vorba ta Pisik, cre ca cel mai bine este dupa sarbatori. Dar pana atunci eu vreau sa bag dieta daneza, ce tine doar 13 zile. Beatrice ce se aude pe la tine pe acolo cu dieta asta daneza, sau e doar un nume asa de impresie? Ati mai tinut careva? Merita?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

multam fain. eu ma apuc dupa sarbator caci nu doresc sa ratez bunataturile cu care ma va rasfata soacra in maramures

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

hai ca dupa sarbatori ma trec si eu pe lista de voluntare. tocmai i-am dat un mail lui androix sa-i cer carticica sa va dovedesc buna mea credinta!!!

... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput