Din 2006, indemnizatia CIC .....de la primarie!!!

Din 2006, indemnizatia CIC .....de la primarie!!! | Autor: anma

Link direct la acest mesaj

Am fost anuntata de la servici de catre colege, ca din ianuarie 2006 indemnizatia CIC se va da de la primaria de sector! Ca urmare va trebui sa intocmim un dosar...MARE si sa-l depunem la primarie! Iar formalitati...,iar bataie de cap! Mai multe nu stiu sa va spun,deoarece va trebui sa ma duc la servici sa aflu si nu stiu cand o voi face! Am sunat la primaria sector 4 sa aflu mai multe amanunte si doamna care mi-a raspuns, habar nu avea despre ce este vorba!Cred ca e o stire foarte...fresh! Pot sa-mi laud auditorii care ne tin la curent cu tot ce este mai nou in materie de legislatie!Am incercat sa sun si la CASMB,dar nu raspunde nimeni!Poate voi aveti mai mult noroc! Daca mai aflati ceva nou...astept raspuns!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anma, intra pe forumul Probleme legislative. Acolo se discuta despre asa ceva!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

Au mai fost discutii referitoare la modificarile aduse de noua lege... Da daca tin eu bine minte ceea ce se ridica la primarii nu era indemnizatia CIC ci acei 3 mil. acordati parintilor care se intorc la servici inaintea implinirii celor 2 ani de CIC, eu asa am inteles, dar poate ca nu stiu bine. Si intradevar pentru asa trebuie intocmit un dosar, inca nu stiu ce trebuie sa cuprinda, dar banuiesc ca o groaza de hartoage. Urmeaza sa apara normele metodologice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

in revista Mami din noiembrie scrie asa:potrivit ultimelor reglementari ale Ministerului Muncii,din 2006,indemnizatia pt.CIC pina la doi ani se modifica,astfel fiecare mamica va primi 600 lei lunar, cu conditia sa fi implinit un stagiu de cotizare de 12 luni. in plus alocatia copilului creste de la 23 de lei la 200 de lei. aceasta suma nu se acorda cash,ci sub forma de bonuri valorice cu care nu pot fi cumparate decit produse destinate copilului:scutece,lapte praf, biberoane,etc.o alta noutate este aceea ca mamele care se intorc la servici mai repede vor primi o indemnizatie de 100 lei lunar si alocatia de 200 lei a copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Kover, la revista asta scrie numai prostii. Ar trebui si ei sa-si ia un consultant ca lumea sa nu mai induca lumea in eroare.
Gangurici, indemnizatia de 800 ron de unde se ridica?
Aici se discuta despre noua lege :http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62001

Mergi la inceput