Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Primiti cu colinda? Abia acu' am terminat, de sunat pe cei de acasa si sa nu credeti ca am uitat de voi.CRACIUN FERICIT fetelor si nasterea Domnului va sa renasca sperantele in suflete si sa va implineasca toate dorintele, indiferent de marimea lor dar in primul rand sa va aduca cati mai multi

Mergi la inceput

Ah! era sa uita! mai am o nelamurire.
Dupa cum stiti sunt incepatoare de aceea sa nu va mirati de intrebarile mele.Fetelor spuneti-mi si mie de ce sa din ziua 9 CM pana in ziua 19 CM si mai citisem pe aici pe undeva ca in zilele fertile din 2 in 2 zile, nu mai des Mie imi recomandase doctorul ca dupa pregnyl sa fie cat mai mult, dar nu mi-a explicat nimic altceva. Poate ma lamuriti voi, va rog frumos. pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by sanziana72

Pot sa ma alatur si eu ?

adimercedes, vreau si eu pe lista!
Dar ce implica !?

Sarbatori fericite si pline de caldura alaturi de cei dragi tuturor!

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Sanziana, trebuie doar sa iti exprimi dorinta, asa cum ai facut-o deja. Unde sa te trec - la naturiste sau la homeopate? Ce tratament faci si pentru ce anume? Bine ai venit si multa sanatate . Faptul ca o sa fii pe lista implica s aai grija mare de tine si sa faci tratamentul cu atentie pentru a-ti rezolva problemele!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bianca B

Ah! era sa uita! mai am o nelamurire.
Dupa cum stiti sunt incepatoare de aceea sa nu va mirati de intrebarile mele.Fetelor spuneti-mi si mie de ce sa din ziua 9 CM pana in ziua 19 CM si mai citisem pe aici pe undeva ca in zilele fertile din 2 in 2 zile, nu mai des Mie imi recomandase doctorul ca dupa pregnyl sa fie cat mai mult, dar nu mi-a explicat nimic altceva. Poate ma lamuriti voi, va rog frumos. pe toate

In primul rand, e din ziua 9 pana in ziua 19 a CM pentru ca depinde de cat de regulat e ciclul, cat de lunga e distanta intre menstruatii. Apoi e recomandat din 2 in 2 zile pentru ca "baietii" traiesc in jur de 5 zile, dar ovulele numai 2!!! Si daca e o data la 2 zile, "baietii" au timp sa se refaca, sa fie puternici si vanjosi . Bafta!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Fetelor naturisti si homeopate, actuale, foste si viitoare, va doresc din tot sufletul ca anul 2006 sa va aduca multe bucurii, fericire, sanatate, multe succese, impliniri si realizari pe toate planurile si bebele mult asteptat. Va imbratisez din suflet !!!

Mergi la inceput

adimercedes pe mine mai convins acu' sa vad ce zice al meu sot. Sper ca nu radeti de mine.
Va pe obrajori

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Eu am facut un FIV nereusit (in octombrie - noiembrie), iar acum am trecut pe tratamente naturiste (pentru ca desi inainte nu aveam probleme, acum sunt dereglata complet hormonal). Bineinteles ca am inceput sa-l tratez si pe sotul cu naturiste (desi nu e foarte incantat). De o luna ia branca ursului. Astazi i-am cumparat si extract de telina, pe care urmeaza sa-l ia. Oare se pot lua aceste doua produse concomitent? Si daca se iau ambele produse, oare dozele sunt aceleasi ca si cand nu ar fi asociate? Si oare trebuie luate la un anumit interval unul de altul? Va rog mult de tot, daca stiti, sa-mi spuneti si mie cum e mai bine sa fac.
pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Marina, draga mea, iti multumesc pentru mesaj si ca te-ai gandit la mine...........intradevar luna asta a fost bine si am reusit sa ajung si la party cu toate ca eram in a treia zi de mensturatie, insa am stat numai pe scaun.......te rog sa ma scuzi ca am raspuns asa de greu, dar efectiv sunt foarte prinsa...
Am fost astazi si am repetat analiza pentru e-coli....joi merg si o iau...
Marina, fetelor........VA UREZ CA ANUL 2006 SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI SI NU ATI AVUT PANA ACUM.LA MULTI ANI!
Va pup pe fiecare in parte, distractie placuta in seara dintre ani, sa lasati ferestrele larg deschise sa primim NOUL AN cu speranta ca aduce cu el implinirea viselor.

Mergi la inceput

Tuturor aspirantelor, naturiste sau nu, homeopate sau nu, indiferent de culoare politica sau a pielii va urez din toata inima
LA MULTI ANI, AN NOU CU BINE, SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.
SI DISTRACTIE PLACUTA

VA [pup

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dragele mele naturiste si homeopate,
Sa aveti un An Nou minunat, plin de impliniri! Sa fiti sanatoase si fericite! Sa nu va pierdeti niciodata speranta!

Mie Mosul mi-a adus pe langa multe cadouri minunate si... ziua 1 dar asta nu face decat sa ma faca si mai optimista si increzatoare in fortele si visele mele. Ziua asta a insemnat si inceperea tratamentului cu "Vitex" si renuntarea la Mastodynon. In urmatoarea zi 3 voi face niste dozari hormonale, mai ales TSH-ul si estradiolul ma intereseaza. Din ziua 1 si pana in ziua ovulatiei iau in continuare Evening Primrose Oil pentru ca mucusul cervical sa fie fertil cat mai mult timp. Voi avea un an bun desi l-am inceput cu o raceala .

Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput