Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by alina.n

buna
acum ma simt bine mi-a trecut usturimea ,nu am luat nimic in acest sens poate era o alergie...adimercedes pt infectii urinare care este tratamentul?
marrina multumesc pt. sugestie sigur am sa fac aceste bai cu musetel, cu argila procedez in felul urmator: seara fac irigatii cu ceai de galbenele si pe urma masaj cu crema de galbenele + introduc argila unsa cu crema pe care o scot a doua zi dimineta.

Irigatiile le faci numai in perioada fertila, da? Nu pe toata durata CM.

Mergi la inceput

Bianca Bine ai venit!!! sa fii sanatoasa si sa vina cat mai repede!

In RO vitamina E (forte) are 100 UI si se iau doua pe zi. Si eu cred ca cele de 400 UI sunt prea concentrate.
Kamaiany este produs de firma Himalaya, nu poti comanda pe net de acolo? Sau sa-ti trimita vreo ruda din Romania?
Acid folic poti lua in timpul tratamentului naturist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Marrina multumesc pt raspuns, am cautat pe ebay dar nu am gasit kamayani, dar am vazut un magazin de naturiste chinezesc si voi incerca acolo sapt asta.Si tre' sa ma uit si dupa vit E da 100 in farmacii caci am vazut numai de 250 si 400 in supermarchet.
Am sa primesc trat complet din tara dar dupa Boboteaza si poate ar fi mai bine sa-l incep dupa Sarbatorile de iarna, am asteptat atatea luni cat mai e una! Sotul meu spune ca si asa e cam tarziu (avem 30 ani) tre' sa avem rabdare acum. Oare de ce barbatii trec mai usor peste aceste probleme? Sau poate numai al meu?
si imbratisez aspirantelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Bianca B

Marrina multumesc pt raspuns, am cautat pe ebay dar nu am gasit kamayani, dar am vazut un magazin de naturiste chinezesc si voi incerca acolo sapt asta.Si tre' sa ma uit si dupa vit E da 100 in farmacii caci am vazut numai de 250 si 400 in supermarchet.
Am sa primesc trat complet din tara dar dupa Boboteaza si poate ar fi mai bine sa-l incep dupa Sarbatorile de iarna, am asteptat atatea luni cat mai e una! Sotul meu spune ca si asa e cam tarziu (avem 30 ani) tre' sa avem rabdare acum. Oare de ce barbatii trec mai usor peste aceste probleme? Sau poate numai al meu?
si imbratisez aspirantelor

Bianca, nu stiu la voi cum e, dar aici nu am gasit vit. E de 100IU, ci numai de 250, 500, 1000 si 2000. Livia mi-a zis sa iau o capsula de 250IU seara, zilele 5-19 ale CM. Eu am mai incercat sa gasesc Kamayani si la magazinele naturiste, dar nu aveau, nici macar nu stiau despre ce vorbesc. Sper ca tu sa ai mai mult noroc.

Si da, ar fi o idee buna sa incepi tratamentul dupa sarbatori si sa il poti tine "ca la carte" .

In legatura cu ce a zis sotul tau eu nu cred ca ar trebui sa iti faci griji sau sa te superi. Sunt convinsa ca vrea doar sa te incurajeze si sa isi dea si lui curaj. Sa stii ca si lor le e greu, mai ales cand isi doresc foarte mult un copil si cred ca vrea doar sa iti arate ca e langa tine si ca veti astepta si lucra impreuna.

Multa bafta si sanatate.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna dimineata fetelor,

Sint cam matinala, m-am trezit de la 2:30 si am citit pe net pina acum.
Am intrat sa va incurajez si sa va anunt ca am urmat 3-4 luni tratamentul Liviei, m-am simtit foarte bine de la el, apoi am facut FIV si am reusit. Mi-a fost transferat un singur embrion si s-a prins. Azi merg sa fac ecografie, intru in 6 saptamini.

Va pup si va doresc numai bine. Tratamentul ajuta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by romaniaau

Buna dimineata fetelor,

Am intrat sa va incurajez si sa va anunt ca am urmat 3-4 luni tratamentul Liviei, m-am simtit foarte bine de la el, apoi am facut FIV si am reusit. Mi-a fost transferat un singur embrion si s-a prins. Azi merg sa fac ecografie, intru in 6 saptamini.

Iti multumim din suflet romaniaau. Sa nu te obosesti cu ...cititul pe aici. Relaxeaza-te si bucura-te de fiecare clipa. Oricand ai timp si pentru noi te asteptam cu draga inima. Sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by romaniaau

Buna dimineata fetelor,

Multe felicitari, Romaniaau si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebelus frumos si sanatos!!!! Sa nu uiti de mine pe YM . Te pup din tot sufletul si ma bucur enorm pentru tine !!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari Romaniaau! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

In sfarsit un bebe la orizont............Sa ai sarcina usoara,ROMANIAAU.Nu te supara............cum sa iti zic ca imi este greu ROma....
fetele eu luna asta am fost bine............Sa vedem de luna viitoare, pt ca am ramas pe Green Care si Periodin.
Si pentru ca eu am multa treaba si nu stiu daca mai pot intra sa va scriu pana la Craciun , va fac de pe acuma o urare:"Fie ca taina sfanta a Nasterii Domnului Isus Hristos sa va aduca bucuria si emotia Craciunului prin speranta unui viitor mai bun!"
Va pup pe toate.........[red]CRACIUN FERICIT
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragi naturiste si homeopate va doresc ca sarbatorile sfinte sa va aduca multa fericire si bucurii alaturi de cei dragi, iar anul viitor sa fie plin de impliniri si visul de a deveni mamici sa se realizeze cat mai repede!
CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Teodora

Poze

Mergi la inceput