Naturiste si Homeopate (14)
Raspunsuri - Pagina 4

mioritaus spune:
Buna seara, fetelor!
Imi cer scuze daca nu scriu prea des.............insa sunt cu voi tot timpul.......
Vroiam sa va mai spun ca am de 2 zile mestruatie si situatia este sub control.Este posibil ca Vitexul sa lucreze asa de apasat.
am vb cu sotul meu si mi-a prmois ca vb cu un coleg care are drumuri prin Germania sa imi aduca Agucaston care este de la Bionorica ca si Mastodynonul.fetelor, vine si Mos Nicolae.............cu intarziere dar vine.....cu calculator la mine in camera sa nu ma mai cert cu baiatul meu.
Va pup dulce,
Miorita

mioritaus spune:
Fetelor, am mancat la litere.........dar intelegeti voi.....nu-i asa si nu va suparati..........
Va pup inca o data,
Miorita

adimercedes spune:
Alexia28 si Mioritaus, va si pe voi si ma bucur mult sa vad ca nu va dati batute
. Mioritaus, multa sanatate si succes cu suplimentele naturiste pe care le iei pentru CM.
Bafta tuturor fetelor
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

alina.n spune:
va
si eu sunt pe aici , va citesc mereu chiar daca nu va scriu prea des.
Am o luna de cand am inceput tratamentul Liviei,in ultimile zile am un fel de usturime cand urinez si avut niste dureri de cap groaznice ,cred ca este de la oboseala ...in rest bine si astept sa vina
Alina

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alina.n
va
si eu sunt pe aici , va citesc mereu chiar daca nu va scriu prea des.
Am o luna de cand am inceput tratamentul Liviei,in ultimile zile am un fel de usturime cand urinez si avut niste dureri de cap groaznice ,cred ca este de la oboseala ...in rest bine si astept sa vina
Alina
Alina, eu cred ca ai facut o infectie urinara. Incerca sa faci un tratament, ca sa nu faci complicatii. Ai grija sa nu iti fie frig la picioare si eventual mergi si-ti fa un sumar de urina si o urocultura si ia musai ceva tratament. Simptomele de care zici tu le aveam eu la infectiile urinare pe cxare le faceam in RO. Multa sanatate

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mirona spune:
Buna fetelor,
eu luna asta am luat marar ... pentru endometru ... deci spun si eu prezent printre voi.
alina.n eu te-as intreba daca iei si argila din tratamentul Liviei. Aici trebuie sa ai putina grija la o igiena cat mai atenta ... eu am facut o reactie la argila ... de nu am mai bagat-o deloc.
Despre durerea de cap ... o fi si oboseala ... dar spune-ne mai multe despre ce iei ... tot tratamentul sau o varianta mai simplificata?
Tensiunea ti-ai luat-o?
Marina am oprit mastodynonul de cum am citit mesajul tau.
Adi ai fost in RO? Eu abia acum am citit. Cum fu? Ti-ai cumparat din Ro tratament pentru cateva luni? Te-a lasat la vama cu ele? Detaliaza nitzel.
Miro

papushel spune:
Buna, fetelor!...imi puteti spune, va rog, daca tratamentul Liviei trebuie inceput intr-o anume zi a CM sau se poate oricand?...am tot citit pe aici dar nu am gasit informatia asta...tare as vrea sa ajut cumva sortii si sa apara bb...m-ar tenta sa incep un tratament naturist, pentru ca se pare ca am niste chisturi si un uter usor fibromatos..nu cred ca ovulez in conditiile astea..sunteti minunate pentru increderea si confortul mental pe care il oferiti...multumesc in avans..