Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Si ce tratamente ai urmat pana acum, arinna? cu ce rezulate si de cat timp?
Multumesc foarte multe pentru informatii, cred ca s-ar putea gasi la Forever sau California fitness?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Draga mea, sunt putin cam repezita si exact cele 2 randuri despre Mastodynon nu le-am citit. Cred ca trebuie sa ma invat si eu sa caut pe Internet, cum m-ai sfatuit tu, pe google. Eu pana acum mi-am facut niste dosarele cu ce a aparut in Formula As.

Problema mea este si cu FSH, cam mare, se produc mai putine ovule sau cam asa ceva, de la o anumita varsta, oare m-ar ajuta in aceasta problema Mastodynon? nu am probleme cu prolactina etc.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

MARINA, TE ROG FRUMOS, SPUNE-MI CE SA FAC IN LEGATURA CU AGUNUSCASTON?COLEGUL SOTULUI MEU PLEACA SAPTAMANA ASTA SI NU STIU CE SA II SPUN,SI CATE CUTII SA IMI ADUCA?SAU CREZI CA AR TREBUI SA MERG LA DR FITOTERAPEUTA CARE MI-A RECOMANDAT PERIODINUL?M-AM GANDIT SI LA SOLUTIA ASTA , INSA STIU SIGUR CA TOT PE PERIODIN O SA MA TINA SI TOT CU O CAPSULA PE ZI CU TOATE CA AM VAZUT CA TU IEI MULT MAI MULT..........SI TE ROG SA MA CREZI CA ORICE SFAT IMI PRINDE BINE.........NUMAI VREAU SA MA OPEREZ...............MULTUMESC MULT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Daiana,

...eu nu prea ma pricep la ovulatie ca nu m-am interesat niciodata de asta...nici de medicamentul respectiv...poate cei care ti-au recomandat planta sa stie,unde ai auzit de ea?

Eu n-am facut cine stie ce tratamente pentru ca...nu exista...ma refer la medicamente..doar orgametril, din cand in cand, pentru sani mai mult, ca am oarce probleme si cu ei...pentru fibroame am facut embolizare acum un an si nu au mai crescut dar nici nu au regresat, in afara de unul, asa cum ar fi trebuit( aveam hemoragii mari, doua luni am tot pierdut sange)...Uterul fiind fibromatos, exista posibilitatea sa apara si altele...Toti medicii m-au trimis la cutit, adica scos uterul cu totul, ca-i prea mare,cas- fibroamele mari sau multe sau ce stiu eu, desi cel mai mare nu depasete 5 cm...exista si de 7, si de 9, si de 12..unele fete au avut si copii cu asemena fibroame...la mine se pare ca e alta situatie, fiind mai multe...Macar sa nu mai am hemoragii momentan si ma interesez daca mai am vreo sansa de a face un copil...desi nu-mi da nimcni nici una...

Da, e bun google, gasesti aproape orice...din pacate multe informatii importante sunt in alte limbi...engleza, italiana...

Te pup,pana la urma o sa fie bine, trebuie sa fie un remediu pentru problema cu ovulele, Marinescu ce a zis?

Miorita,

Ce ai patit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Arinna, Dianadi si Libelula v-am trecut pe listuta la noi. Mult succes cu tratamentul si multa sanatate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, am deschis un nou subiect www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16" target="_blank">aici

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput