Naturiste si Homeopate (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris7 spune:

dianadi: era vroba de medicul homeopat

Mersi mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Ioana1971

Nu vreau sa va descurajez, dar din comoditate, deocamdata, ramin la zmeur si Carpicon.

Important e ca ai inceput tratamentul. Cand iti intri in ritm cu el o sa vezi ca va vi foarte usor sa mai adaugi cate ceva la el. Eu am fost si in concediu cu ibricele dupa mine si crede-ma ca n-am fost stresata de asta, doar hotarata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Cris, pe doctorul homeopat il cheama Radu Marius.

Ioana, Carpicon se gaseste la Plafar?

A fost cineva la dr. apiterapeut Stangaciu?
Ati auzit de clinica Santo Raphael din Pipera?

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Daiana,

...multumesc pentru informatie, sper sa fie eficient acest gen de tratament, si mie imi era greu cu restrictiile si pastilutzele sub limba...

Carpiconul se gaseste si la farmacii, dar nu la toate...trebuie sa insisti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by Dianadi
Ioana, Carpicon se gaseste la Plafar?

Da, dar si la farmacii. Ii spune "Carpicon S" si scrie pe el ca-i crema solida, nu supozitoare si mai scrie ca se fac aplicatii locale, ceea ce nu e cazul. Dar alea sunt supozitoarele de Carpicon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetele, va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa. Deocamdata am observat ca mi-a cescut apetitul sexuat simtitor, cat despre sani...sotzului nu ii vine sa se mai dezlipeasca :)) Intr-un cuvant: ma simt minunat! nu mai dorm pe mine, e super tratamentul. Mi s-a parut putin greoi la inceput, dar acum m-am obisnuit si este ok.
Si oricat de greu ar fi fost, tot l-as fi facut (de ce oare l-am amanat atat ?), pt ca scopul ... scuza orice.
Nu mai stiu exact care dintre ele, dar unul era sigur contraindicat daca ai chisturi, iar vreo 2-3 sunt pt chisturi, fibroame si altele.

Marrina, esti dragutza, eu sper, tu esti sigura??!! sigur ca le intrerup, nu stiu daca pe toate, dar asa cred. Sa dea Domnul sa fie cazul.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Marrina multumesc de sfaturile in legatura cu prepararea ceaiului.
Ioana1971 multumesc ca ai scris despre prepararea ceaiului.
Fetelor, am sa fac ceaiul asa cum trebuie, ca vreau sa fie bine. Chiar daca e putin mai complicat (sau asa mi se pare acum). O sa va spun ce efecte am in urma tratamentelor pe care le fac.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Ma primiti si pe mine la naturiste?

Am postat deja o intrebare la un alt subiect (la tratamente) si am primit si raspuns - multumesc!!!! .
As vrea sa enumar (si aici) care sunt problemele mele, cu speranta ca poate imi va mai da cineva o sugestie.

In primul rand, am hiperprolactinemie cu adenom hipofizar, depistat acum o luna. Tratamenntul cu Dostinex a facut minuni, in sensul ca de la 60 PRL a ajuns imediat la 4.
DAR... pe langa aceasta problema au aparut si altele (doctora spune ca tot din cauza hiperprolactinemiei, ceea ce este logic):
- hiperandrogenism, cu testosteron aproape 0,65
- menstruatia dureaza mai putin
- cel mai probabil, ciclurile sunt anovulatorii de ceva vreme (intotdeauna am avut ciclu regulat, 27-28 zile. acum vine la 26-27 zile.)
- ovarele au aspect micropolichistic.
Alte analize sunt OK: TSH, colesterol, trigliceride. Sapt viitoare fac si restul de analize si eco transv. Am 1,67 si 62 kg. Maxim 63, zic eu, acum dupa sarbatori. Nu stiu inca daca e vorba de SOP sau de un hiperandrogenism provocat exclusiv de prolactina marita. Pana acum nu am avut probleme.

Am primit deja sfatul de a lua VITEX (multumesc inca o data!!!) pentru problemele legate de hiperprolactinemie. As vrea sa stiu daca o pot combina cu altceva (zmeur, napraznic, BU, capricon). Ma poate ajuta cineva sa scot la cap o combinatie optima? A mai trecut cineva prin asa ceva? Sunt cazuri rezolvate printre voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Dragutelor, eu mi-am modalitatea de a prepara si bea ceaiul de napraznc, pentru ca mi-e imposibil sa iau pulbere sublingual. Sper sa aiba acelasi efect.
Eu iau, de asemenea, pulbere de seminte de marar si telina, dar nu sublingual, ci cu miere, nu vreti sa stiti ce gust au!!!
Am o singura problema: ar trebui sa folosesc seara granule de argila intra..., dar cum le scot dimineata? A folosit cineva dintre voi? Puteti sa ma ajutati, va rog?
Multumesc.

Maduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, dragelor,
in privinta argilei, dupa masarea cu crema, se introduce, dar nu adanc, am vazut scris aici pe forum.
Azi am fost la o clinica naturista in Pipera, avem voie sa dam nume?
Am stat de vorba o ora si jum cu medicul de acolo, mi-a dat niste plante indiene pulberi, de tinut sub limba, apoi macerat la rece din:zmeur,naprasnic, coada soricelului, busuiocul cerbilor, urzica moarta alba si sanziene. Mi-a dat si branca ursului, de 3 ori pe zi. L-am intrebat daca are efect estrogen si mi-a zis ca nu, e echilibrant glandular. Mi-a spus ca nu am fost inspirata ca am luat tinctura de marar, eu avand chisturi. I-am mai cerut eu niste polen, pentru ca are enzime, vitamine. Tratamentul pentru o luna in jur de 110RON.
Cunoaste cineva un endocrinolog f. bun? Eu sunt programanta la profesorul Coculescu la Medsana abia pe 2 martie (este voie sa pomenim numele doctorilor?). Stie cineva unde il mai pot gasi?
Analizele mele hormonale din februarie 2005 sunt:
Estradiol 117,1
FSH 11,6
Prolactina 7,8
TSH 0,7
Problema este cu FSH-ul. Doctorita endocrinolog de atunci mi-a spus ca nu e bine, ceilalti medici, ginecologi, e adevarat, renumiti, mi-au spus ca analizele sunt bune, m-au incurajat. Am citit aici ca FSH ideal e 6, maxim 10. Ce se poate face?
Mersi mult, va sarut,

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput