Constanta te saluta! (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am intzeles acum.
ege condoleante.sper sa apuc sa ma mai uit si eu pe pozele voastre.

va pupik si iesim afara!ura!

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tatiana pui nu te stresa.....ca suntem multi. cumparam ceva si gata!
mandrelor, daca luam fiecare cadoul ptr pitic trebuie sa scrieti ptr cine e! ca Mosu le baga in sac si trebuie sa stie care al cui e, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna ziua!
Ege, condoleante.
Oana, pachetele Kinder am vazut si in magazinele Uniall. Sanzi spunea ca sunt si la Metro, ceva mai ieftine.
Din cate am priceput eu, cumparam fiecare pachetelul, dar se ridicase problema unor ciorapei pt cadouri, unde ati vazut, mai cumparam sau nu?
o zi buna, astept noi vesti legate de intalneala.

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna ziua, duduci!

ege - condoleante!

Venim si noi pe 17!!!!!!!!!!!!!! Trei bucati, adica Tibi, Diana si Leo. Pe ultimul l-am convins sa vina pentru ca vine si Mugur . Fara suparare, fetelor, dar e singurul pe care il cunoaste! Asa ca , Roxana trece-ne si pe noi pe listuta si daca se poate o recapitulare pentru persoanele mai in varsta (asa ca mine), adica unde, ce si cum...

Noi construim in continuare, am facut fundatia si parterul si daca ne ajuta vremea punem si placa peste parter inainte de sarbatori.

Pupici,

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

Buna fetelor

Citesc , dar nu am mai avut timp sa scriu
mama nu mai vine are o pomana la Braila.

Am fost pana peste cap ocupata cu campania lui claudiu. Am vb cu Andra . A spus ca ar canta cu drag intr-un concert umnitar.Trebuie sa mai vb si cu altii.Nu stiu daca ajung Ce fac cu micutul Bogdan? il alaptez. Este oare pazit de rujeola?
Sau mai bine nu risc? Daca nu vin... se ofera cineva sa ma ajute cu campania? Am facut un afis pentru Claudiu.Poate strangem cativa banuti, este postul Craciunului... o fiola de cerebrolizin costa 250 000 lei , si el trebuie sa faca 6 pe zi.

Maine la 13 e pe OTV.
Copiilor le place cum cant. Daca reusesc sa vin o sa vedeti...Asta mi-e meseria... Va colind cu O ce veste minunata, Astazi s-a nascut Hristos, si Iata vin colindatori... daca vreti

Nu-i bai daca nu se poate ... da e si el al DC-ului , nu-i asa?

Va pup
Cine cunoaste un medic neurolog?

www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

la Billa pachetelele Kinder sunt 7.3 RON.
o seara buna si usoara!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

diana - unde faceti casa?sa aveti parte de timp bun.

tatiana - nasol moment cu tinutul in casa.nici nu stiu ce sa ii mai dau sa se joace.jucariile parca sunt ptr mine.alex vrea sa se joace cu tot felul de tuburi, telecomanda,telefoane si alte chestii caer nu sunt jucarii.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Hai sa lamurim 3 pb pana la intalnire:

1. Fiecare isi cumpara pachetul? (Roxa, nu e nevoie sa scriem pe ele, caci toate pachetele o sa fie la fel, si nu conteaza care cui ajunge, nu?)
2. Ce punem in pachet? Punguta kinder (care am vazut-o la Metro, la Sergros, si la mine la Brotacei, la Mega Image -dar cred ca la orice mare market se gaseste) si un fruct? (pe care le cumpara Roxa?)
3. Trebuie sa va hotarati cu actorii ca nu stiu daca ii mai prind liberi...Adevarul este ca sunt cam scumpi, costa 1.500.000 pe ora (reprezentatia)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simonici, ce mai faci? Cum te mai simti??? Imi e dor de tine, te-ai suparat pe noi? De ce nu mai scrii la constancence?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput