Se poate plati CAS-ul pentru 1 angajat?

Se poate plati CAS-ul pentru 1 angajat? | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Se poate plati de catre firma, retroactiv, pentru un singur angajat (firma avand mai multi angajati si la care nu s-a platit de un an nimic).
Deci, imi poate plati doar mie datoriile restante catre stat (ca sa beneficiez de CIC) sau nu se poate decat pentru intreg personalul?
I-as trimite eu banii sa plateasca!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Codruta, poate sa plateasca numai pentru tine. Problema este ca s-ar putea ca la datoriile restante sa se ceara plata penalitatilor de intarziere. Spun "s-ar putea" pentru ca, de obicei, astea se calculeaza cand vine vreun control ca altfel nici un patron nu plateste ca vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc!
Dar eu as putea sa ii dau banii sa imi plateasca numai pentru mine. Cat ar trebui sa ii dau pentru CAS? (22% (firma) + 9,5% (angajat.
Sau doar 9.5% a angajatului.
Poate stiti si care ar fi penalitatile pentru 12 luni retroactiv?

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

12 lunix310x9.5%=348ron
12 lunix310x22%=816ron
Codruta, nici nu stiu ce sa iti zic pentru ca 22% e datoria patronului, iar 9.5% el deja si-a oprit din salariul tau.
Penalitatile sunt mai greu de calculat, nici nu stiu exact cum se calculeaza, nu am mai calculat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Codruta,
Pentru a beneficia de CIC nu este OBLIGATORIU sa fie achitat CAS-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar trebuie declaratiile depuse.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput