Spuneti-mi va rog daca valoarea tichetelor oferite este mai mare de 1.500.000 ( atat cat prevede Codul fiscal ca prima neimpozabila ) diferenta este purtatoare de impozite , cas-uri, etc ?
Am citit pe site-ul unei firme distribuitoare de tichete ca ele pot fi considerate ca si cheltuiala de protocol, iar daca se incadreaza in acel procent de 2% ( sau 3% ????) ar fi iarasi deductibile ( si deci nepurtatoare de obligatii bugetare )?
E posibila o combinatie de numerar ( 1.500.000) si niste bonuri cadou ( atat cat incap in chelt de protocol deductibile )?
Ideea e ca firma si salariatii sa nu plateasca impozite care ar micsora considerabil valoarea primei de Craciun.
Sper sa fi fost coerenta.
Va multumesc.
Si eu caut aproximativ acelasi raspuns, In ce putem incadra tichetele cadou in afara de fondul de 2%? Deoarece stim cu totii ca acolo nu putem sa inregistram decat cadourile pentru angajatii care au copii, cu ceilalti ce facem? Ei nu au oare si ei sarbatori? Nu mi se pare "fair"? Am fost si eu sfatuita sa ii incadrez la fondul de protocol, dar a facut-o cineva, este corect?
Daca ne vede cineva, unde ar putea fi incadrate tichetele cadou pentru salariatii care nu au copii?
Multumesc anticipat,
Tina
http://www.sodexhopass.ro/Legislatie%20CadouPASS.htm
Acesta e linkul unei firme distribuitoare de tichete ( spre sa nu se considere reclama ). Ei dau aici si art din diferite legi.
Vad ca nimeni nu are curajul sa-si dea cu parerea. Please, vine Craciunul si nu stim cum sa facem.

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004