De ce inseala barbatii??
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
aramona spune:
[quote]Originally posted by marius
Eu numai anonim nu ma pot numi pe www.desprecopii.com ar fi chiar amuzant sa fiu anonim.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
[/quote] Te appreciez si sunt de acord cu multe din postarile tale, chiar daca sunt mai putin activa si nu am "interactionat" virtual...Esti de bun simt si chiar ai ceva de spus!!! La fel si Rufus!!! Pacat ca sunteti prea putini!!!
Tu erai unul dintre cei care numai anonimi nu se pot numi!!! Asta ca o concluzie! Ramona si
Maysa (1 an si 10 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
mircea42 spune:
1) Marturisesc ca trebuie sa fiu intr-o pasa prea mototoala sa nu ma enervez cind intru pe siteul asta. Nu mi-i o nota buna, recunosc. Pot fi scuzat doar de faptul ca reactionez indeobste la un individ taman ca mine, dar cu semn schimbat, adica o femeie cam cu aceeasi formatie interioara.
Una scrie de pilda:
"Dupa parerea mea inseala ala sau aia care n-are caracter.
cind te casatoresti stii ca o faci pentru toata viata si ca iti dai cuvintul in fata ei/lui. "
In general, stiu ca atunci cind careva face caz de moralitate etc., el e primul tentat sa le incalce.
Doi. In legatura cu cuvintul dat la altar, e ca intr-un banc pe care poate l-am mai spus pe site aici. Un ins distrat a uitat, in tren, unde ii e compartimentul. Conductorul, amabil, ii cere un reper. La care calatorul raspunde: "Aaaa, aveam un chioshc cu ziare in fata geamului!"
Fratilor, decizia cutare ne reprezinta in integrum la momentul x. Peste un an, ca ne place sau ba, s-au adunat alte experiente, dezamagiri, poate si succese. Si rezultanta va fi alta. Nu pledez pentru despartiri la un an de zile, dar a nu se uita aceasta trasatura a mersului prin viata.
2) Da, eu ma revolt contra cuiva (repet, poate nu semn bun), dar incerc sa nu ma mai revolt impotriva... realitatii. Daca cineva face ceva, inclusiv inseala, are motive intemeiate s-o faca. Si pe mine, daca m-a inselat (sa zicem) la momentul h consoarta, avu motive. A-i cere sa fi actionat altfel decit firea, experienta, simtzamintele ei, e ceva aiurea. Mai ales cind o faci in numele unor reguli morale care, fie vorba intre noi, nu prea tin de foame sufletului.
Daca el sau ea insheala, are motive. Cel mai de haz mi se pare cind se vorbeste ca acela trebuie sa-si lase balta hormonii sau nevoia de afectiune in numele familiei, al bisericii sau chiar al copiilor. Fratilor, omul la anaghie, la sete fizica sau sufleteasca, incepe sa ignore, dispretuiasca sau chiar urasca asemenea canoane. Nu propavaduiesc asa ceva, dar tineti cont de realitate.
Numai asa apuci sa pricepi ceva din viata si, implicit, sa nu mai dai cu cpul de ACELASI prag.
3) O intrebare mica de tot: cu ciiiine inseala barbatul? Nu tot cu femei? Curiozitatea mea e retorica.
Tin doar sa intuiesc cum ca ele sint muuult mai discrete decit noi, baietii.
S-auzim de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
revin
dupa parerea mea inseala ala/aia care n-are caracter
despre moralitatea mea chiar n-ai ce sa spui, nu ma cunosti.
da, in viata poti fi pus in diverse situatii, asta nu te impidica insa sa ai aceleasi principii.
nu-ti mai place, n-ai decit sa spui PA, si dupa aia sa-ti gasesti altul/alta mai buna.