De ce inseala barbatii??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am zis mai sus ca e vina lui. Dar e si vina amantei in egala masura, eu nu m-as grabi sa le scuz. Ne vine sa o impuscam pe amanta pentru ca ea nu e "a noastra", pe cand pana una alta barbatul "e al nostru", il iubim, e tatal copiilor nostri, poate vrem sa il pastram in continuare (deci nu vrem sa stricam marfa caftindu-l ). Si ne gandim, de multe ori incorect, ca poate daca nu era bestia, el nu calca stramb. Uneori se intampla ca daca nu era bestia, intr-adevar barbatul nu calca stramb. Mai sunt barbati care te-ar insela ei, dar le e frica sau lene sa mearga la vanatoar, dar daca tabara cate una pe ei, atata asteptau, ocazia. Altii vaneaza ei cu nemiluita si cu astia n-ai ce face.

Eh, deci amandoi sunt de vina. Ticalosi!:)) Numa' nevasta NU e de vina, in cazul in care e femie serioasa si isi vede de casa acolosha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Corect cu privire la impresia despre amante...cele care fac cu buna stiinta rau nici macar nu pot avea calificative. Sint perfect de acord cu tine ca existe o multime de asemenea specimene josnice. Dar aici nu se discuta moralitatea amantei. Si in plus sint o gramada de barbati care reusesc sa imborbodeasca femeile cu texte de genul "nu ma mai inteleg cu sotia", "sintem separati", "avem mari probleme in casnicie", etc...

Pe mine m-a deranjat ideea ca este vina femeii ca barbatul inseala, iar daca el calca strimb ma duc si scot okii femeii celeilalte. Pai unde mai este responsabilitatea barbatului?

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Sunt perfect de acord! Nu ca as nutri vreo simpatie fata de...cealalta femeie, dar in primul rand EL trebuie luat la intrebari.
Din pacate multor femei le vine mai usor sa cada prada isteriei si sa sara la gatul celeilalte fara sa judece ca nu asa se rezolva problema.
Poate o femeie sa oblige un barbat sa aiba o relatie cu ea, daca el nu e dispus?In mod exceptional, cred eu.

Mergi la inceput

El trebe luat la intrebari, iar ea trebuie impuscata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

De ce sa fie tot vina femeii? Ca poate "amanta" nu stie ca respectivul are pe altcineva, sau ca e insurat.

E vina barbatului, ca nu stie sa isi stapaneasca instinctele, sau mai bine zis ca nu vrea.
Si nu sunt de acord ca e jenetic, asta-i o alta scuza printre cele multe...

De asemena nu cred ca femeia (nevasta) il impinge in bratele alteia prin comportamentul ei. Daca el e barbat matur, discuta problemele cu cartile pe fata si actioneaza ca atare.

Pentru mine un barbat care inseala, n-are scuze.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Daca amanta nu stia ca e insurat respectivu', atunci (si numai atunci) o gratiem:)) N-are nici o vina. E vina ticalosului, clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca barbatii sint mai inocenti..mai puri...mai creduli ..deci mai usor de atras in capcana de femeile haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Guestus, in sfirsit ai si tu dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Yo cred ca barbatii sint mai inocenti..mai puri...mai creduli ..deci mai usor de atras in capcana de femeile haine.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pentru ca vor tot ce nu-i al lor si ce nu pot avea. Dupa ce au nu le mai trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu vad de ce am baga tot sexul masculin in aceeasi oala. E o prostie sa spui ca barbatii inseala de la natura, parerea mea. Este in principal vina celui care tradeaza dar de multe ori am observat ca si celalalt are o parte de vina. Asta totusi nu e o scuza. Dar sunt putini barbati (si putine femei) care inseala atunci cand totul e ok in cuplu.... de fapt, nu am intalnit niciodata un asemenea caz. Dar or fi... si exceptii care intaresc regula

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput