Nunta in Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 3
ralnied1 spune:
Darria, in Dacia, la mine, chiar ningea f frumos pe la 9.30... Dupa aceea, lapovita...:(( Si eu vreau zapada!!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
lgireada spune:
Veste: am vb la biserica, deocamdata sunt singura miresica din ziua respectiva. La cat sa fie 17 sau 18, avand in vedere ca trebe sa fim la restaurant la 20? Eu am zis la 17 ... mai ales ca e iarna
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ralnied1 spune:
Lili, in februarie, cred ca ori la 17, ori la 18, tot intuneric e, nu??? Dar la ce biserica vrei???
Oricum, daca ajungi mai repede la sala, nu cred sa fie o problema. Asa ai timp sa mai pui la punct ultimele amanunte...
Si eu m-am gandit sa fac mai devreme cununia, sa am timp sa pregatesc la sala ce mai e, pe ultima suta de metri...
Si cat costa biserica?
E si maine o zi!
CryssUK spune:
Fetelor ma multumesc pt sustinerea de pana acum si va anunt REZULTATUL:
data: 27 aug 2006
locul: Ciric (rest +terasa)''La Ciuperca''
mireasa: io
Asa ca fetelor, sunteti invitate la nunta, care vreti, care puteti.Deja am o mica gasca de fete de pe DC ;)
Draga Ralnied1, trece-ma la lista de ''Hotarate'' ca de acum nu mai scap...e drum fara intoarcere :))
Cred ca asa a vrut D-zeu sa gasim repede rest, cand nu mai credeam ca o sa gasim nimic convenabil la sf lui august.
Am poze cu terasa si sala, ornamente ,etc si totul arata absolut superb si sunt f multumita de alegerea facuta.Este exact ce mi-am dorit!
Mama soacra a fost si a platit avansul +incheiat contractul.
Mi-a zis ca a vb cu managerul de acolo, care e o tipa f de treaba . Printre altele i-a dat niste idei excelente de a economisi bani si ne-a zis ca daca asteptam 100 oameni (de ex ) sa nu comandam 100meniuri, ci 95 ca restul 5 le poate face atunci pe loc daca e nevoie.
Meniul e acum 900 mii (4 feluri, cafea si apa minerala) iar restul ramane de comandat ....
A zis ca in curand va avea loc la Ciric o expozitie de produse de patiserie cu participare locala si i-a dat o invitatie si soacrei mele ca sa se duca sa vada ofertele!
Pana in acest moment sunt multumita de locatia aleasa.
Acum mai avem o dilema cu muzica :lautari sau DJ si nu stim ce sa facem, desi inclinam spre a avea un DJ foarte foarte bun sau de amandoua.
Voi ce ati avut sau aveti la nunta?
Cam ce preturi se practica pt Formatii? Pe langa plata ma gandesc ca tb sa le dai si de mancare cate un meniu complet , nu?
Fetelor, stie careva vreo melodie de gatit , care sa inlocuiasca ''Ia-ti mireasa ziua buna?''
Si inca ceva :NU AVEM NASIIIII
Se ofera cineva ? mmmmmm?
Stiu ca parem un pic inconstienti, insa suntem optimisti si la urma urmei platesc eu nasii numai sa vina sa-mi tina lumanarile! Grea treaba si cu nasii astia...Offf
Va doresc tuturor o nunta de vis , iar la cele care ati avut-o ,multa fericire si intelegere!
Pupici,
Cristina
lgireada spune:
CryssUK, sa fie intr-un ceas bun hotararea. Eu eram printre cele care votau pt Ciric, mi se pare f fain vara
Ralnied nu ma gandeam la ora ca si intuneric sau lumina, ci ca idee sa ajung mai repede la restaurant, in caz ca mai e ceva de pus la punct inainte de venirea invitatilor. In plus tocmai imi veni o idee de zuzu: sa fac deschiderea dansului pe gheata, cand am iesit de la facultate am vazut ca au dat drumul la patinoar si mi-a sclipit mintea I-am zis si lui Andrei si raspunsul o fost : credeam ca langa tine mi se indeplinesc visele nu si cosmarurile
Va pup pe toate, va doresc we placut si va trimit o
Liliana
mexxa spune:
Ce faceti frumuselelor...eu am intrat putin ca sunt tare abatuta...inca nu au venit rusii si deja stam cu imina la gura. Iuby meu e tare fericit deoarece zice ca de data asta o sa aiba baiat..etccc...insa mie imi este frica...frica pentru ce sa intamplat prima oara si cat am suferit. Medicul a zis ca nu se poate intampla din nou asa ceva...mai astept pana miercuri si daca nu vine merg sa imi fac un tst la sange....va pup si pot spune ca sunt fericita...
Aveti grija de voi...
http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..
Darria spune:
Buna dimineata fetelor
Liliana, ai ales bine ora 17 ca sa fie totul linistit(poze, slujba, sa te mai uiti un pic la sala) nu in fuga. La ce biserica faci?
CryssUK felicitari pt. eveniment.
Spui ca nu te mai poti razgani? Hai sa-ti spun cum glumeam eu: pana la preot este loc de razgandire
Papa: chiar daca vin mai putine pers. decat meniurile comandate, se platesc doar aperitivele, celelalte feluri nu se mai gatesc - asta practica majoritate restaurantelor.
Pretul meniului e bun, ce mai ramane de comandat: aduceti voi sau tot de la rest?
La masa(meniu complet, ce au invitatii sa aiba si ei) se pun si celelalte pers. de la nunta: formatia(sau dj-ul), fotograful si cameramanul - asa e omeneste.
Noi am avut Dj si daca ar fi sa aleg din nou tot dj as alege oricat de buna ar fi formatia.
Preturi la formatie: depinde de formatie, un buna stiu de 20-30 mil.
Melodie pt. dezgatit - habar nu am, eu nu am vrut obiceiuri si nici nu au fost.
Nasi - stai linistita, noi i-am gasit cu o luna inainte de nunta. Mai bine astepti un pic si ai nasi asa cum iti doresti.
Mexxa, sa fie asa cum iti doresti, adica Este adevarat ca ai motive de ingrijorare dar ce s-a intamplat prima oara nu trebuie sa se intample si a doua oara. Mai gandeste-te ca acum aveti binecuvantarea, ati facut logodna.
quote:
Originally posted by lgireada
In plus tocmai imi veni o idee de zuzu: sa fac deschiderea dansului pe gheata, cand am iesit de la facultate am vazut ca au dat drumul la patinoar si mi-a sclipit mintea I-am zis si lui Andrei si raspunsul o fost : credeam ca langa tine mi se indeplinesc visele nu si cosmarurile
Liliana
Asta e buna de tot Si ce faci cu invitatii? Cum o sa-i aduci la patinoar?
Un sfarsit de saptamana placut, poate cu zapada
la purtator
noi
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by CryssUK
Fetelor ma multumesc pt sustinerea de pana acum si va anunt REZULTATUL:
data: 27 aug 2006
locul: Ciric (rest +terasa)''La Ciuperca''
mireasa: io
Cryss: dupa cum poti vedea si singurica, s-a rezolvat, esti la "HOTARATE"... Felicitari![flo]
Draga Ralnied1, trece-ma la lista de ''Hotarate'' ca de acum nu mai scap...e drum fara intoarcere :))
Sa stii ca ai avut noroc. Din cate stiu eu, Ciricul e ocupat pentru zilele de sambata pana pe la sfarsitul lui septembrie anul viitor... Din cate am vazut, tu faci duminica, nu?
Meniul e acum 900 mii (4 feluri, cafea si apa minerala) iar restul ramane de comandat ....
La mine meniul va fi de maxim 900.000 (850-900), asa ni s-a spus. Include: prajituri, 4 feluri, 2 cafele, 1.5l apa minerala si tortul. Deci eu zic ca stai bine la capitolul asta. Cam astea vor fi preturile la anul. In jur de 1 mil (asta in cazurile bune). Se poate si mai mult.
Voi ce ati avut sau aveti la nunta?
Cam ce preturi se practica pt Formatii? Pe langa plata ma gandesc ca tb sa le dai si de mancare cate un meniu complet, nu?
Eu am optat pentru DJ, din cauza mai multor motive. Nu am inca stabilit vreunul, dar DJ va fi cu siguranta. Da, trebuie sa le platesti si lor meniul. Depinde acum: in unele locuri, se plateste un meniu mai mic, deci mai iaftin. In alte locuri (majoritatea, din cate stiu), le platesti intreg. Deci daca ai formatie de vreo 5 oameni, inseamna 5x900 mii=4.5 mil din start... Este unul din motivele pentru care am renuntat la formatie.
Preturile sunt dintre cele mai variate. Se ajunge si la 30 mil. In general, peste 20 mil.
Fetelor, stie careva vreo melodie de gatit , care sa inlocuiasca ''Ia-ti mireasa ziua buna?''
Cu asa ceva chiar nu te pot ajuta. Eu sper ca pana la urma, la mine sa nu fie acest moment al gatitului. Tot asa, din "N" motive.
Si inca ceva :NU AVEM NASIIIII
Nici noi nu mai avem nasi. Te simti mai bine? Dar, cum ma incuraja Darria: ii gasiti voi pana la urma!Tot ce trebuie sa faci e sa speri!
Se ofera cineva ? mmmmmm?
Stiu ca parem un pic inconstienti, insa suntem optimisti si la urma urmei platesc eu nasii numai sa vina sa-mi tina lumanarile! Grea treaba si cu nasii astia...Offf
Sincer, stiind cat de aiurea este cu gasitul nasilor, zau ca as zice eu da. Macar sa nu mai treci prin ce trecem noi acum. Nu sunteti inconstienti. Crede-ma ca si noi am zis la fel celor cu care am vorbit. Asteptam raspuns... Daca nici asa nu accepta, nu stiu ce sa mai fac...
Va doresc tuturor o nunta de vis , iar la cele care ati avut-o ,multa fericire si intelegere!
Multumim! Si voua la fel!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Ralnied nu ma gandeam la ora ca si intuneric sau lumina, ci ca idee sa ajung mai repede la restaurant, in caz ca mai e ceva de pus la punct inainte de venirea invitatilor.
In cazul asta, eu zic ca 17 e bine, mai ales ca dureaza cam o ora..
Dar chiar nu vrei sa spui la ce biserica te-ai gandit?
In plus tocmai imi veni o idee de zuzu: sa fac deschiderea dansului pe gheata, cand am iesit de la facultate am vazut ca au dat drumul la patinoar si mi-a sclipit mintea.
Nimic nu ma mai mira la tine!
I-am zis si lui Andrei si raspunsul o fost : credeam ca langa tine mi se indeplinesc visele nu si cosmarurile
Crede-ma ca are dreptate bietul baiat! Eu fugeam de multa vreme din calea ta, daca eram in locul lui!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mexxa
[blue]Ce faceti frumuselelor...eu am intrat putin ca sunt tare abatuta...inca nu au venit rusii si deja stam cu imina la gura. Iuby meu e tare fericit deoarece zice ca de data asta o sa aiba baiat..etccc...insa mie imi este frica...frica pentru ce sa intamplat prima oara si cat am suferit. Medicul a zis ca nu se poate intampla din nou asa ceva...mai astept pana miercuri si daca nu vine merg sa imi fac un tst la sange....va pup si pot spune ca sunt fericita...
Numai tu poti fi in stare de asa ceva!Adica, daca se adevereste, vei fi o miresica cu bebe la purtator, sau cu el in brate???
Serios acum, nu te mai gandi atat. Ce o fi, o fi! Lasa lucrurile in voia lor!
E si maine o zi!