Nunta in Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 22
SunSmile spune:
Si acum pe principiul "cucurigu"..trezirea, somnoroaselor!
Eu sunt in picioare de vreo ora, dar m-am gandit sa va mai las putin sa dormiti!
Darria pai maine o sa incerc sa va pun poze...de fapt o sa vi le trimit pe pm (celor care vreti, evident) pt ca nu vreau sa-l vas afis prin vreo revista. Sar'na
Ralu...iti mai dau si eu maimutzoi, daca vrei! Uite ca acum stiu...ca ma gandeam cand vin in Iasi sa va convoc la o intalnire. Si tie stiu ce cadou sa-ti aduc.
Cu numele e in felul urmator-asta vara cand am fost in concediu in Creta, am intalnit un chelner bulgar, pe nume Alex. A devenit instant prietenul nostru, ne sunam acum si ne trimitem mailuri. Si avea o energie INCREDIBILA. Asa cum am inteles ca are si blanosul. Si atunci am stat si ne-am gandit ca i se va potrivi acest nume. Dar mai intai am sunat posesorul numelui sa-l intrebam daca e de acord. Si a fost "honorat".
Lulla...hai mai zi-ne detalii...unde, cum, cand exact....sa nu ne parasesti acum!
Va pupic si ne auzim mai pe seara, daca blanitza o sa ma lase!
lullabay spune:
Multumesc de primire dragutelor!!!!! Sa stiti ca aveam emotii
De acum nu mai fug nicaieri...nu mai scapati voi de mine!Oricum deja sunt dependenta de forum ca de o saptamana nu ma mai dezlipesc de calculator,prietenul meu tare ar vrea sa(el este total si iremediabil pierdut nu poate trai fara computador) dar degeaba..eu de aici nu plec cand mi-am gasit atatea prietene!!
Asa sa va dau mai multe detalii....daca vom semna aici va ramane in iunie la Onyx..eu mi-am dorit mereu nunta in mai sau iunie..am mai gasit locuri libere la Caraffa si la Club RS inclusiv sambata..dar ..ne place mai mult la Onyx..mai mergem zilele acestea sa intrebam la Casa Boiereasca...ar mai fi Popasul Pacurari unde nu am fost.
Daca ar fi dupa mine si daca am avea suficienti bani mi-as dori nunta undeva intr-o poiana,in padure sa fie multi copaci si multe multe flori..iubesc natura si stiu ca acolo as fi cu adevarat fericita si multumita( am auzit ca sunt firme care organizeaza asa ceva cu corturi elegante dar sunt tare tare scumpe)si cu siguranta ar trebui sa fie si un lac...stiu ca ce descriu eu seamana cu Ciricul dar acolo e cam tot ocupat
A iar prietenul meu are si el un vis sa fie casatorit de un capitan de vas
Pana una alta revenind la realitate noi am fost la nunta de vineri acum 2 ani la cei pe care ii vrem acum nasi..au facut la Barboi si au oficiat 3 preoti..si nu a fost nici o problema...ma gandesc ca daca s-a mai facut se va putea si la noi
Oricum nu semnam nimic pana nu imi spune un preot ca se poate...ca din pct meu de vedere asta e nunta-cununia religioasa
Pe de o parte exista niste mici avantaje la nuntile de vineri nu te ingramadesti la civila si nici la religioasa ca e posibil sa fii singura zuza care face vineri...dar e posibil sa nu vina prea multa lume ca e inca zi de munca si oamenii au servici
Uff ce mult am vorbit..sper ca nu v-am plictisit
Zambeste,maine va fi mai rau!
lullabay spune:
Aaaaaa.........si am uitat....ralnied1....AS FI ONORATA SA FAC PARTE DIN LISTUTA!!!!!!!!!
Zambeste,maine va fi mai rau!
ralnied1 spune:
'Neata!
Acum m-am trezit! Este ora 11! Oare sa-mi fie rusine? Sau sa ma bucur ca am reusit sa fac nani un pic mai mult, sa mai treaca macar o parte din oboseala???
lullabay: daca vrei, te trec provizoriu pentru iunie in listuta, cu Onyx si cand stii data exacta modificam...
Sa stii ca in sezonul cald, am vazut cununii cam in toata zilele saptamanii la Starea Civila. Si vinerea era chiar destul de aglomerat... Deci nu cred ca vei fi singura! Important e ca prima data sa mergi la preot sa vorbesti si apoi treci mai departe!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Fetelor, avem capitol nou Nunta in Iasi (10).
In consecinta, rog moderatorii sa inchida acest capitol.
Iar pe voi va astept dincolo!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64770
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!