Nunta in Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racine spune:

Karisma, cred ca ar fi bine sa te mai gandesti si sa asculti si alte formatii inainte sa-ti alegi formatia.Si eu i-am ascultat pe cei de la Casa Boiereasca care au fost dati afara si nu am fost incantata plus ca au fost dati afara fiindca au facut pb la o nunta cand nu au vrut sa cante niste melodii solicitate, repetau melodiile si au injurat pe socrul mare.
mmc, vreau si eu pe PM nr. de telefon al fotografului si cameramanului.si tortul l-ai comandat prin Casa Boiereasca? In meniu a intrat si ornarea cu flori a meselor? Noi am vb-it cu patronii si au spus ca s-ar putea ca la anul sa cumpere mese rotunde si ar fi mult mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Oana, am primit PM-ul tau! Multumesc! Mi se pare acceptabil. Voi transmite mai departe!

Lili, m-ai facut curioasa! Ce vesti? Legate de Mos? Ti-a adus ceva? Sau de nunta? Mai ai vreo idee de aia smechera? Asteptam detalii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Racine::::Vai!Eu totusi sper ca nu vorbim de aceeasi formatie.Pe ei nu i-a dat nimeni afara.Erau 2 dar s-au certat de la bani si a plecat solistul.Cel de la orga inca mai e la Casa Boiereasca dar a gasit alti 2 solisti.Eu i-am ascultat impreuna pe la 1 noiembrie si dupa nici o saptamana s-au despartit.Pot sa spun ca pentru prima data in viata mea mi-a placut cum canta o formatie.Ma certam cu iubi pt ca lui nu ii venea sa creada ca tipul canta live. Are o voce superba si melodiile erau exact genul de muzica pe care il vreau eu la nunta.Oricum nu il angajez pana nu vad cu cine canta acum si cum are facuta orchestratia.TE ROG SPUNE-MI CA NU VORBIM DE ACEEASI FORMATIE.
Cris: te rog trimite-mi si mie niste poze de la ciric! nu am vazut niciodata cum arata o nunta acolo!@!!PLEASE Ca nu pot sa imi imaginez cu m arata terasa amenajata!!!
Ralnied1:Ma panicasem putin la primul tau mesaj! Am vorbit in octombrie la Astoria si ei ne-au sfatuit ca pt mai 2007 sa venim in ianuarie.Sper oricum sa nu fie surprize!!! Saptamana asta mi-am propus sa iau tot orasul la rand si sa trec in revista toate salile.
Pupici!

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Ieri cand am scris si eu vreo jumtate de pagina pe aici, mi-a picat netu' , in fine. Nu am noutati, sunt destul de ocupata zilele astea, vreau sa rezolv cu invitatiile saptamana asta, sa aleg un model si sa-l dau la tiparit. Apropo cand trebuie platite invitatiile? Inainte sau cand le primim gata tiparite? Ma gandesc ca nu vreau sa fie greseli in text ...
Cu Moshu' acus ma duc pana in Metro sa vedem de patine, desi cu finantele stau cam prost. Va mai tin la curent cu ce anume am hotarat. Depinde si daca plecam sau nu undeva de sarbatori.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana eu am platit la inceput totul dar imi ceruse un avans(nu mai stiu cat era) si cand le luam tb. sa dau si restul.
Sa nu fie greseli la text: le-am dat foaia cu textul asa cum doream sa fie, au facut prima invitatie(de proba), mi-au spus sa merg la Mall sa confirm textul, asezarea in pagina, culoarea si apoi au facut si restul. Ca sa stai linistita, intreaba cand dai comanda daca ei procedeaza la fel.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allynnutza_a spune:

Help girls,
Imi poate recomanda cineva un fotograf bun si un cameraman in Iasi? Dar o firma de decoratiuni? Am contactat o firma "x" care la un calcul simplu mi-a zis ca ma costa 25 mil decorarea salii.....fara prea multe pretentii

Mergi la inceput

Fetelor, si-a facut cineva invitatiile si aranjamentele florale la Decora? Ce puteti sa imi spuneti despre cum se lucreaza cu ei?

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

allynnutza_a bine ai venit pe
Activeaza-ti pm-ul si iti dau nr. de tel. al celor cu care am lucrat pt. sala.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allynnutza_a spune:

quote:
Originally posted by Darria

allynnutza_a bine ai venit pe
Activeaza-ti pm-ul si iti dau nr. de tel. al celor cu care am lucrat pt. sala.

la purtator
noi

Ai fost multumita de ei? Ti-a placut ce au facut?
Sunt noua pe aici si nu stiu cum sa-mi activez PM

Mergi la inceput

allynnutza_a: bine ai venit!
In partea stanga sus ai meniul incadrat.Si in meniu gasesti: Mesaje private.Intri acolo si activezi.

karisma

Mergi la inceput