Nunta in Iasi (9)

Nunta in Iasi (9) | Autor: ralnied1

Link direct la acest mesaj

MIRESE IASI 2005
MARTIE
5.03 Ralnied—Cununia civila

IULIE
FELICITARI Kriss 79!!!—Restaurant Onyx
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!

AUGUST
FELICITARI Darria!!!—Bar de noapte Orizont, Biserica Sf Lazar

27.08 Mexxa--Cununia Civila

SEPTEMBRIE
FELICITARI Nushulica!!!—Vila Renel Ciric, Biserica Barboi

NOIEMBRIE
12.11 Mexxa—Logodna

DECEMBRIE
3.12 Iulissa—Cununia civila

MIRESE IASI 2006

25.02—lgireada—Restaurant Hotel Astoria
25.02—Anaomaria—Casa de Cultura a Studentilor—Sala Foaier

13.05—iulissa—Aroma Viilor Bucium
20.05--racine--Casa Boiereasca Bucium

17.06—Ralnied—Restaurant Orizont

19.08—Mexxa—Lord Gust
27.08--CryssUK--Restaurant "Ciuperca" Ciric

09.09--Enderbaby-- Restaurant Recital-Bucium
23.09—kemsy—Restaurant Onyx Bucium

NEHOTARATE
Puricoasa

Karisma

IN VIITOR
Ramonika

Sunteti invitate sa continuati aici...

E si maine o zi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Pentru eventualele critici si corectii, va rog sa interveniti aici. Sunt dispusa sa primesc observatii...
Noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

In sfarsit capitol nou
Ralnied si pt tabel.
Am trecut doar sa salut, noutati nu am ... Adik da, mi-am luat blugi, care inca nu ma incap, trebe sa mai slabesc vreo 3 kile M-am uitat asa si dupa costumase pt civil, numai ca habar n-am ce sa-mi cumpar pt februarie, e cam in iarna, nu? Banuiesc ca in pantofi n-oi putea veni, oare dau blanitza jos si raman in vreun sacouas ceva?
Ana tu cum te imbraci la civil?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

La multi ani, tuturor romanilor!

Multumesc, Lili, pentru aprecieri!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Fetelor din Iasi care ati fost miresici deja, spuneti-mi si mie ce faceti cu rochita daca nu vreti sa o pastrati? Eu ma chinui de o jumatate de an sa scap de ea, ca imi ocupa o buna parte din dulapul si asa prea mic din garsoniera mea. Am dat anunt la ziar, dar fara succes. Am incercat pe DC, la fel. Stiti cumva vreo firma din Iasi care cumpara rochite de mireasa in vederea inchirierii, ca asta ar cam fi ultima solutie.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Stefana, eu inca nu am fost miresica, dar stiu ca parca pe Cuza-Voda, la semafor, inainte de Golia, era un magazin care inchiria rochii de mireasa. Intreaba acolo.
Aici, pe DC, este Jolieanne care are o agentie de organizat nunti, sau ceva de genul asta. Poate e si ea interesata... Vezi tu! Bafta multa!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Am trecut sa va salut si sa va zic La multi ani de ziua romanilor! Eu = nimic deosebit, azi a fost o zi de odihna bine meritata Saptamana viitoare sper sa dau invitatiile la tiparit, asta ar mai fi nou on topic. Ma tot gandesc cu ce sa ma imbrac la civil Voi unde v-ati facut invitatiile si cat v-au costat?

Liliana

Mergi la inceput

Atat m-ati batut la cap ca vreti capitol nou si acum, cand il aveti, nu ati scris nimic aici. Exceptie: Stefana (in trecere, se pare) si mai mult Lili...
In aceste conditii, Lili, hai sa vorbim noi doua Adica voiam sa te intreb: tu ai deja invitatiile? Sau de-acum urmeaza sa le cumperi?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna fetelor
Stefana, nu stiu ce sa-ti spun pt. ca eu o pastrez. Am vazut chiar ieri, din trecere cu masina, un magazin mic care avea o rochie de mireasa expusa in geam: pe Soseaua Nationala, imediat dupa sensul giratoriu din Podu Ros, sunt cateva magazine pe partea dreapta - acolo e un mic magazin - intraba, poate primesc in regim de consignatie.
Sau: vad ca o ai de la White Lady(eu tot de acolo o am) - mergi la mag. lor(Tg.Cucu si Decora) si intreaba daca primesc la vanzare.
Unde a spus Ralu, e singurul care spune ca inchiriaza, langa maternitatea Cuza - intreaba si acolo dar mag. arata ca de dupa razboi si rochiile la fel - nu cred sa aiba prea mare succes la clienti.
Altul care, cred, ca inchiriaza: stii ca langa mag. Moldova a fost un mag. cu articole pt. karatisti - pe langa acel mag. chiar langa parcare, este unul mic cu rochii de mireasa(nu cel de langa Aldis - ala e din Botosani si se fac la comanda).

Ralu, pt. noul capitol.

Liliana: nu ar tb. sa-ti faci probleme pt. hainutele de la cununia civila, poti dezbraca haina groasa si ramai in costumas - normal e sa fie incalzita sala.
Invitatii si carduri tip plic din Mall, de la parter. Invitatia: 19.000 si ceva + scrisul(nu mai tin minte cat a fost 2 su 4 mii). Cardul: parca 7000 sau 10000 - nu mi tin minte. Aici aveau o chestie interesanta: daca duceai lista cu invitatii(fiecare pereche) iti treceau pe card fiecare invitat, fara o taxa suplimentara - aflasem in timp ce dadeam comanda si nu aveam lista la mine. In mod normal le faceau in 2-3 zile dar prinsesem o per. de concediu(era in postul din august) si le-am luat intr-o saptamana.
Editare: daca te intereseaza, casuta tot din Mall, de la utlimul etaj, e o masa cu tot felul de chestii pt. nunta - a fost o intamplare sa o gasesc in culorile necesare(in ton cu sala), era gata facuta, nu am dat comanda - 500.000. Mai sunt mai ieftine la Hala dar nu-mi plac, sunt naspa.
Dar cum tu ai talent poti sa ti-o faci singura, din timp.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Pai vb cum nu? Ne-a abandonat lumea ...
Trebuie sa le cumpar sau sa le tiparesc, nu am nimic in cap, cred ca vor fi cu albastru si auriu, ca si sala de la Astoria, in rest, n-am nici o idee.
Dar de civil ce-mi zici? Ce ma sfatui?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare si LA MULTI ANI!!!
lili-invitatiile eu le-am facut tot in mall ca si darriala parter in aripa noua cum intri ai un stand cu articole pt nunti acolo am facut si cardurile si m-au ajuns in jur de 27.000 lei invitatie + card de familie...de sus de la et.2 mi-am luat casutza pt plicurile cu bani si mi-am comandat la culorile care le vroiam am dat 500.000
pt cununia civila eu zic sa mergi la casa wanda in mall si sa vezi ce au eu de acolo mi-am luat costumasul si iti zic sincer ca am cautat mult si aici vazusem costumasul prin primavara si nu l-am luat ca am zis ca-i prea devreme si cand m-am trezit sa-mi iau nu mai aveau dar mi l-au facut la comanda fix modelul care l-am vrut...nu prea gasesti ceva mai deosebit in orasul asta oricat ai umbla ma refer aici sa fie si un material fin ca doar deh... este petru o ocazie speciala,nu?.fiind februarie cu siguranta vei purta un palton sau pardesiu pe deasupra dar in sala va fi cald si sigur nu vrei sa apari in pozele de la cununia in palton

ralu felicitari pentru listutza vad ca te-ai specializat si nu-ti scapa nimeni
abia astept sa se intoarca sunsmile imi pare tare rau ca s-a intamplat nenorocirea asta ....sigur nu se va mai bucura de sarbatorile de iarna dar macar asa cum a zis si ea a avut bucuria de a avea bunica alaturi in cea mai importanta zi din viata ei
noapte buna

Mergi la inceput