Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 8
diadaniela spune:
Mihaela,multumesc de raspuns!La ce cursuri te-ai inscris? Le-ai inceput deja?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
mihaela amalia spune:
Abia m-am inscris azi la WEB DESIGN si IDEI CREATIVE PENTRU COPII.Cursurile incep luni.
Tu ce faci te inscrii pana la urma??
SARBATORI FERICITE!!!
POZE NOI-NOUTE
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank">&www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
cred ca da .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Cum stati cu timpul de week-end?
Ca noi tot asteptam zapada sa dam o fuga la munte, si de fiecare data ramanem cu speranta.
Deci maine daca e zapada plecaaaaam.
Si totusi, voi aveti timp si dispozitie sa va indepliniti si datoria de sotie, sau doar cea de mama?
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
diadaniela spune:
pai se mai intampla sa se culce fiica pe la 12 noaptea si atunci nu mai am nici timp ,nici dispozitie.dar in general am .
o chestie nasoala e calculatorul,ca ne cam tine ocupati,cand pe unul ,cand pe celalalt.
asta e!
Dana
andora spune:
Buna fetelor!
Mai, eu doresc somn usor nedormitilor si pofta buna ne-mancaciosilor, iar sanatate tuturor!
Despre datoria de sotie - sunt multe momente cand am vrea si "nu putem" ca e bebelica pe langa noi, altele - dupa 12 cand adoarme profund - cand cum spuneati si voi, calculatorul ne cam tine ocupati pe rand, dar in general incercam sa ne gasim timp si pt asta. Problema este ca - dupa o zi de umblat dupa maimuta care e in perioada cand mai cade si n-o pot lasa sinngura prin casa - plus papa plus curatenie s.a. - eu nu vad decat patul, de fapt incerc sa stau treaza si adorm te miri pe unde . Deci... nu mai e chiar ca inainte...
Ma gandeam ca asta are legatura si cu monotonia... am fost la mare doar 4 zile si chiar daca eram cu bebe dupa noi ne-am facut si rasfacut "datoria" de parca nu ne vazuseram de un car de ani . Schimbaseram mediul presupun...
Legat de cursurile online, si eu m-am inscris ca nebuna la curs de html unde nu cred ca ma descurc si de comunicare, unde deja ma contrazic de zor cu alt cursant Din ian vreau si la gram engleza si mai vedem noi la ce... poate web design daca imi ziceti cum e...
Va las acum ... voi ati fost la Kidex? Noi vrem sa mergem maine....
Pupici!!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
irina.c. spune:
Buna dimineata!
Noi ne-am trezit tarziu azi,Ilinca inca mai doarme.Nu ne-am facut nici un program pe azi,eu oricum nu prea am chef sa ies.De altfel,trebuie sa termin curatenia si sa fac si de mancare ,ca nu am nimic.Nu stiu ce a mai gatesc,ma duc sa dau o raita pe la subiectul despre post.
Va pupic si va doresc o zi frumoasa!Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
impreuna spune:
Mersi fetele de raspunsuri, deci pana la urma e ceva normal...
Plus ca eu doar ce am terminat cu alaptatul.
Avem mare noroc cu socrii, ca seara se ocupa ei de Sara si stau langa ea pana adoarme, noi ne facem aparitia doar in caz de urgenta.
Apropo, daca vreti idei pentru o seara romantica, uitati-va in jurnalul meu
Deci:) noi nu avem azi zapada, asa ca nu mergem la munte. Probabil vor da o fuga pe la Expo, la targul de cadouri.
andora ce-i Kidex? :)
Azi in sfarsit o putem scoate si noi pe Sara din casa, abia astept sa o plimbam, ca asa e de cuminte imediat ce scoate nasu afara:)
Dana cred ca in dimineata asta ti-am luat-o inainte cu raspunsul, ca pana acum tu erai cea mai harnica
impreuna spune:
Neatza Irina, ai fost la fel de harnica ca si mine, am scris amandoua deodata:)
mirela alina spune:
Buna dimineata fetelor.Imi beau cafeaua si am citit ce-ati mai scris de vro'doua zile incoace.
Andora, Amalia Mihaelasi cine nmai este inscris la cursuri on-line spuneti-mi va rog si mie mai multe despre aceste cursuri.M-as inscrie si eu dar sunt novice in ale internetului si nu prea stiu cum sa procedez.Multam frumos.
In rest sunt mamica si asta imi ocupa tot timpul.Aproape ca nu-mi mai ramane timp pentru nimic.Dar lasa ca marti plecam la munte la parintii mei si sa vezi rasfat atunci.......
Va pup si sa aveti o zi buna.
mamica lui Mateut 11.09.2003