Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

si eu prezenta la apel.
va pup.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Si eu vreau sa ma alatur.Sunt casnica de 1 si un pik.Am o bebelina superba de 1 an si 3 luni pe care o cheama Fabiana Alexia.Este foarte cuminte se joaca singurica cand mami are treaba prin casa,de dormit doarme doar cu mami langa ea dar ne place asta f mult.
Intr-un fel abia astept si eu sa merg la lucru ca parca m-am plictisit sa fac in fiecare zi acelasi lucru.Dar nu am ce sa fac pt.ca nu are cine sa stea cu micutza,bunicile lucreaza amandoua si pe mana unei bone nu as lasa-o,asa ca asteptam sa treaca cei 2 anisori.
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna dimineata..Gata am reusit sa ne trezim, am baut lapticul si am trecut la apel.Amalia avea deja la un an 8 dinti si o masea, iar la un an si vre-o 4 zile am descoperit ca mai are 3 masele, deci acuma are 8 dinti si 4 masele si urmeaza caninii astia care nu se mai dau scosi si o face sa fie asa de agitata.
Eu nu am lucrat niciodata pentru ca un ultimul an de scolire am ramas gravida, si la 3 luni dupa ce am terminat cu examenele am nascut.Si culmea dupa ce am terminat examenele au si inceput sa curga cu oferte de munca, fara sa cer eu, dar bineinteles ca nu stiau ca urmeaza sa nasc cat de curand.Si acuma daca as vrea sa ma angajez sigur nu as mai avea unde...Si chiar daca as avea unde nu m-a indur sa imi las bebelina pe mana altcuiva.La o bona nu as lasa-o, iar singur persoana din familie care ar fi disponibila sa stea cu fata ar fi soacra-mea, dar nici moarta nu as lasa-o la ea.Mi-ar place sa lucrez...dar deocamdata imi pun pofta in cui.
Si plus ca de cateva zile fica-mea a cam ineput sa se uite printre proprii craci...se uita dupa ...uuuppppsss

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ma prezint si eu asa de dimineata, inainte sa incep treaba ca nu se stie cand mai apuc.

alinutza13 te salutam si noi si te asteptam cat mai des. Acuma te trec pe lista noastra.

Cam cum decurge la voi de obicei ziua? Ce program aveti, poate ma mai inspir si eu :) Acum pana e Sara bolnava, nu pot iesi cu ea din casa si nu prea stiu ce sa mai fac cu ea, ce sa ma mai joc, ce ocupatii sa mai avem sa nu se plictiseasca...

mamicile care azi au fost mai harnice decat mine si revin mai tarziu.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata de fapt buna ziua!
Bun venit mamicilor si taticilor "noi" ! Vad ca sunt multi bebei cam de varsta gogosicii mele (1 an si aproape 2 luni) si ma bucur ca sunt si puiuti mai mari ca sa ma inspir din experienta mamicilor lor
Despre adormit.... maimuta mea adoarme singura, dar tre' sa stau langa ea cateva minute sa nu creada ca-i singura. Insa asta necesita o "obosire" prealabila reala. De exemplu ieri a dormit vreo ora pe la 14 si de la 15 n-am mai lasat-o sa adoarma pana l 22.30 (mama nebuna ), am scos-o afara si-am pus-o la mers si am reusit sa obtin o noapte cu doar 2 serii de urlete (ies maselele ).
Noi nu putem dormi daca nu iesim afara, desigur sa nu aiba temperatura. Avem norocul ca Plaza e la 2 min de noi si chiar cand e ff urat afara iesim pana acolo si mergem la Diverta unde avem scaunele, carticele si cuburi pt pitici mici. e consumam energia pe acolo. Alaltaseara n-a iesit decat vreo 15 min afara si a dormit numai de la 22 la 23 si apoi de la 2 a adormit iar
La Supernanny am vazut cum e cu dormitul, dar cred ca peste 2 ani ar merge s aplici procedeele... macar sa vorbeasca odorul cum trebuie... si noi oricum avem un singur dormitor...
Programul zilnic? Asta vara era acelasi, acum variaza. Sculat-mancat-iesit afara neaparat-mancat pranz-dormit-sculat-jucat-afara-jucat in casa-mancat-dormit. Asta e ciclul. De plictisesc nuuuu ma plictisesc deloc, dar as vrea si eu ca tot omul o noapte dormita complet... Pana acum n-am plecat nicaieri fara ea. We asta vrem sa mergem la munte in Fagaras si va sta 2 nopti cu mama.... deci facem pasul cel mare.... sa vedem, sper sa nu se imbolnaveasca, am mai incercat noi o data sa mergem la Festivalul de la Sighisoara, facuseram rucsacii, mancare, tot, si noaptea a facut febra de n-am mai plecat nicaieri . Sper sa nu se repete.
Aoleu ce m-am lungit MII DE SCUZE ca v-am plictisit.
Va pupacesc si copii cuminti va doresc!!!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

dar as vrea si eu ca tot omul o noapte dormita complet...

Nici acuma nu doarme o noapte intreaga!?!?
Fetita mea (care are tot un an si 2 luni)doarme toata noaptea de la 9 luni si tot de atunci adoarme singurica.Cred ca doar de vre-o 2 ori m-a trezit, dar dupa ce am intors-o pe partea cealalta a adormit la loc!!!Acuma programul ei de somn este asa:ziua- 13:00->15:00; noaptea 21:30-22:00->8:00.Se pare ca sunt o mamica fericita in privinta somnului, ca in rest parca e o bomba atomica

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

mei andora draga, nu-ti mai cere scuze, ca doar de aia suntem aici sa povestim ce vrem si cat vrem :)

Sincer si mie imi prind bine orice fel de sfaturi si idei, ca acum sunt intr-o pana de creativitate...
Da ce stiu, zic, zic tot
E fain programu vostru, mai ales ca aveti unde iesi.. Noi aici in zona nu avem alta posibilitate decat sa bantuim strazile, da e bine si asa. Numai sa isi revina Sara sa o pot scoate afara, ca pana atunci ne chinuim in casa.
Acum e la somnul de dimineata si am si eu putin timp liber, dupa care cred ca plec sa fac niste cumparaturi ca vine socru-meu acasa si am cu cine sa o las. Mare lucru ca am ajutorul socrilor, ca altfel nu stiu ce m-as face.

Va admir mult pe toate care va descurcati singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ce mai faceti fetelor? cum mai e vremea prin orasele voastre?ca mie mi sa lungit gatul asteptand zapada.
azi dimineata am iesit cu fiica-mea si a vrut neaparat sa iasa cu tricicleta din spalatoria.tricicleta din spalatoria fiind din aia cu maner.i-am explicat ca nu mai e buna de ea ,dar degeaba.asa ca am luat-o si dupa ce am mers o bucata de drum a ajuns si ea la concluzia ca e prea mare pt triciclata cu maner..drept urmare am lasat tricicleta la marginea drumului si am plecat mai departe.si uite asa sa mai eliberat spalatoria.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana, n-avem zapada nici noi, da avem partie de ski:)
Si ati lasat tricicleta asa pe trotuar, nu vo fost mila de ea?

Eu am fost azi la cumparaturi, si am venit acasa sa-i fac mancare. Si mi-am dat seama ca am luat pulpe de pui stricate (erau congelate, la caserola) si puteau frate de iti muta nasu. Si uite asa a trebuit sa fac iar un drum pana in piata sa le duc inapoi. Bine ca a fost amabila vanzatoarea si mi-a dat banii fara sa comenteze, ca i le tranteam de cap la ce nervi am avut. I-am zis ca daca nu le retrage de la vanzare direct la OPC ma duc.

Si pe cand am ajuns acasa aveam musafiri si numa bine ca socru-meu o culca pe Sara, deci acum doarme si eu pierd vremea. Da gata, ma duc la treaba.

Mai ziceti si voi:)

Mergi la inceput

Buna dimineata!!! Cum ati dormit???Noi am intrat doar sa va salutam ca azi vom fi cam toata ziua pe drumuri....dupa ziua de ieri cand a fost foarte frumos aici...azi plecam la plimbare ca poate poate mai prindem o zi la fel de frumoasa...

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

Mergi la inceput