Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Flavia ,multumesc pt. raspuns.Eu ii citesc cate 2,3 povesti si sta cuminte,dar cum am terminat ,gata, il striga pe taica-sau ,se da jos din pat,etc.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Sara ce varsta are?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna !
Sunt in CIC,am o fetita de 1 an jumate si cred ca o sa mai stau cu ea acasa si dupa ce va face 2 ani...probabil pana pe la 3 ani...Locuim singuri si nu ma satisface deocamdata nici ideea de a o da le cresa de la 2 ani si nici de a lua 10 bone la rand la testat...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anculina

Buna !
Sunt in CIC,am o fetita de 1 an jumate si cred ca o sa mai stau cu ea acasa si dupa ce va face 2 ani...probabil pana pe la 3 ani...Locuim singuri si nu ma satisface deocamdata nici ideea de a o da le cresa de la 2 ani si nici de a lua 10 bone la rand la testat...

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Bine ai venit!Vad ca suntem multe din Bucuresti .Poate ne intalnim odata la un club de joaca pt. copilasi.Ei se joaca si noi bem o cafea.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Welcome Anculina. Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare si sanatoasa.
A mea are 1 an si tot asa, pana merge la gradi nu prea ma gandesc sa imi caut servici.
Ma gandeam ca de la primavara, cand Sara va fi mai mare si afara mai cald, sa incepem plimbarile: sa stam cate putin pe la ai mei la Timisoara, sau la bunici la Arad, ori sa mai mergem pe la munte sa stam la aer curat... Problema e cu tati, ca nu prea ii surade ideea sa se lipseasca de noi, abia il conving pt cateva zile...

Ce ziceti, facem o lista cu mamicile?:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Sigur!

Dana

Mergi la inceput

Imediat:)

Azi am ceva program, astept o prieena sa ma viziteze, apoi diseara ne intalnim mai multe gagici pt un baby-shower (nush dc am scris bine) la o tanara mamica, cred ca o sa ne distram si o sa fim fara pitici de data asta.
Ma duc sa ii dau la Sara sa manance ca iar a dormit putin:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut! Eu sunt o mamica casnica de un an si noua luni,dar de stat acasa stau de cand am terminat facultatea.Am primit cadou la luarea licentei un pitic mic,am ramas insarcinata chiar in ziua licentei,deci stau acasa de doi ani si jumatate.Cred ca voi fi casnica pana cand Vlad va face doi ani si jumatate.Sper sa rezist pana atunci pentru ca oricat de mult imi iubesc copilul si vreu tot ce e mai bun pentru el,uneori simt ca o iau razna.Asta pentru ca nu avem bunici care sa ne ajute si sotul munceste.
Cu toate acestea sunt cea mai fericita mamica din lume! Am un copil frumos,sanatos...
Acum insa s-a trezit Vlad si trebuie sa fug la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

quote:
Originally posted by Anculina

Buna !
Sunt in CIC,am o fetita de 1 an jumate si cred ca o sa mai stau cu ea acasa si dupa ce va face 2 ani...probabil pana pe la 3 ani...Locuim singuri si nu ma satisface deocamdata nici ideea de a o da le cresa de la 2 ani si nici de a lua 10 bone la rand la testat...Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Bine ai venit!Vad ca suntem multe din Bucuresti .Poate ne intalnim odata la un club de joaca pt. copilasi.Ei se joaca si noi bem o cafea.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
Eu sunt de acord.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

vladhana ne bucuram ca ni te-ai alaturat. Cred ca ai primit cel mai frumos cadou de licenta:) Vlad are 1 an si 9 uni? Daca da, atunci nu mai ai mult pana la 2 ani jumate. O sa il duci la gradi sau il lasi in grija cuiva?

Noi acum suntem intr-o "pauza" si am fugit repede sa va scriu. Fac si listuta imediat, sper sa apuc.

Mergi la inceput