Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 2
diadaniela spune:
quote:
Originally posted by impreuna
diadaniela ce bine ca ai o fetita cuminte, mare noroc ai (si eu la fel:) Cati ani are si de cand stai acasa?
Si la noi e vreme urata, dar diseara ies cu sotzu in oras, sa recuperez.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
O nu,nu e cuminte deloc,a stat putin linistita ca se uita la preferata ei,Cenusareasa,dar e pericol.
Are 3 ani si eu stau acasa de vreo 4.Nu m-am plictisi deloc ca eu mai bantui,pe la Mall,pe la mama,prin parc etc.Cu fetita ,binenteles.
Cateodata as vrea sa ma angajez,sa fac ceva,dar nu imi vine sa o las cu nimeni.Sunt o mama cam sufocanta si panicoasa rau de tot.Am impresia ca nimeni nu ar avea grija de ea ca mine.Daca am vreo treaba importanta si o mai las cu mama ,sun de 10 ori sa vad ce face.Si saraca mama a crescut 4 si a avut grija de noi ca de ochii din cap .Asta e !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Irina bine ai venit (nu stiam ca si tu esti casnica:)
Exact la voluntariat ma gandeam si eu (ce fel de voluntariat faci?), doar ca astept sa treaca iarna ca pe vremea asta nu prea imi vine sa ies din casa decat cand am chef sau ii neaparat nevoie.
diadaniela ai ceva vechime de cand stai acasa:) Ai dreptate, nici mie nu imi place sa imi creasca altcineva copilul, dar imi prinde bine orice fel de ajutor, mai ales din partea soacrei. Dar sa se implice doar atunci cand vreau sa iau si eu o pauza:)
Nu vi se pare cam "denaturat" termenul de "femeie casnica" in ziua de azi? Au aparut tot felul de prejudecati referitoare la casnice si tot mai mult se promoveaza ideea de "super femeie" care le face pe toate.
Eu vreau sa le fac pe rand, nu toate deodata si ma simt foarte bine in pielea mea, iar cand creste Sara ma voi gandi din nou la cariera.
mirela alina spune:
Sunt fericita sa aflu ca nu sunt singura care sta acasa cu piticul si dupa doi ani.
Tare bine te-ai gandit "impreuna" sa deschizi acest subiect.
mamica lui Mateut 11.09.2003
impreuna spune:
Bine ai venit mirela alina. Cati ani are piticul tau?
Apropo, am si eu o nedumerire:) Mamici casnice sunt considerate cele care au ramas acasa dupa ce le-a expirat concediul pentru ingrijirea copilului, sau toate mamicile care nu mai lucreaza, indiferent daca sunt in concediu sau nu?
Sara mea are 1 an, dar eu nu beneficiez de concediul respectiv, deci sunt 100% casnica (banuiesc:)
diadaniela spune:
Probabil sunt mai multe mamici casnice,dar le este rusine sa recunoasca.Am observat ca in ziua de azi se considera ca a sta acasa e o mare rusine.Nu ma intrebati de ce .
Candy,prin parcul Titan imi mai pierd si eu timpul.M-am uitat de multe ori dupa tine(ti-am vazut pozele),dar ghinion.
Haideti fetelor,mai spuneti ceva!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mie imi place ca sunt casnica. Mi se pare cel mai important lucru sa investesc timp si energie in cresterea si educatia copiilor, celelalte planuri pot astepta.
Totusi sunt mamici care sunt nevoite sa munceasca din considerente financiare si nu prea au de ales.
Noi deocamdata ne permitem sa stau eu acasa si doar sotul sa munceasca, nu stim insa ce va fi mai tarziu.
Si locuim cu socrii, care ma ajuta foarte mult, asa ca mai rar se intampla sa am zile in care sa simt ca nu mai rezist, dar sunt si din astea.
baby-boom spune:
Si io, si io!!!
Casnica, adica!
La fel, imi place, si gasesc ca timpul si sudoarea investite vor da roade si se vor reflecta in felul Elisei de a fi mai incolo....
...adevarul e ca nu-i usor....nici n-am norocul Flaviei, sa stau cu socrii....care nu sunt in tara, la fel nici mama nu-i langa mine, si ea e plecata....dar fiindca avem propriul nostru business care ne permite sa lucram de acasa beneficiez si de sot non-stop...
...si prin urmare ma ajuta el....
Casnica, casnica, da' de ceva tinp ma bate gandu' sa iau o tanti la curatenie....ca mi-i cam greu!
Voi cum faceti?
Va pupam,
Florina si Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
diadaniela spune:
Mey Floricica,ma crezi sau nu ,si eu mi-as lua o tanti la curatenie.
Si acum o sa spuna lumea ;moama, ce puturoase,dupa ce ca stau acasa mai vor si femei la curatenie;. Ha ha ha
Dana
impreuna spune:
Welcome Florina Ce ma bucur ca ni te-ai alaturat.
Pot sa zic ca nici eu n-am norocul tau, sa beneficiez de sot non-stop:) Vrei sa facem schimb (de situatie, bineinteles:))
Io nu zic ca suntem puturoase, doar ca ne-am cam invatat cu binele...
Eu de facut nu fac mancare (decat foatre rar), ca la noi gatesc si soacra si socrul, curatenie la fel... Doar la noi in camera mai fac ordine, si la Sara cateodata. In rest, stau si ma joc cu ea, mergem in vizite sau avem musafiri, iesim la plimbare... gasim noi activitati. Dar am si zile negre cand nu am chef de nimic... si nu stiu de ce, au zic ca o fi de la vreme:)
diadaniela spune:
Toate mai avem zile de astea negre.
Dana