Mamici casnice
Raspunsuri - Pagina 15
alexa si mami spune:
ah, am uitat sa va spun. si la noi ninge de azi de dimineata, dar nu s-a depus mai nimic. totul este umed, dar eu sper ca miine sa ne trezim cu o zapada mareee!
pupici
andora spune:
Buna mamicilor!
Mai dar ma supar, ce, numai eu n-am ajuns la coafor si n-am terminat nici curatenia
Din pacate nici zapada n-a fost decat o iluzie si la fel ca orice iluzie a si trecut.. iar acum avem parte doar de blocuri gri si trotuare ude.... dar stiu eu ca Mosulica tre' sa mai cearna si niste zapazica pana-n Craciun....
Noi suntem cica bine, doar ca nu avem stare deloc.. nici in somn... maraim (de la dinti), ne sculam adormite-n picioare noaptea (de la neliniste), dar compensam ziua cu dragalasenii si cuvinte noi invatate... Cred ca asta e varsta si greul e mereu compensat de momentele frumoase...
Zilele astea facem curat, sper ca maimutica sa ma ajute, deocamdata e experta la sters cu carpa pe unde apuca...
Aaaaaaa de mult vroiam sa va intreb ca sunteti mamici experimentate si am maaaaare nevoie de un sfat.... Cat era mica Gogo se balacea o groaza, radea, se juca in apa. De o luna urlaaaaaaaa cand o pun in apa, statul in fund in apa e exclus iar spalatul pe cap si mai si. Deci baia se efectueaza cam in forta.... n-avem incotro, cu orice pacaleli am incerca - tind sa cred ca-i e frica de apa?!? Sau ce i-a venit? Ati trecut prin asa episoade cu copilasii? Ce se intampla oare?
Acum va las... si va doresc o zi buna de tot si copii cumintei si mancaciosi
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
alexa si mami spune:
andreea, ce coincidenta, la fel face si alexa de citeva zile. asta vara se balacea de ne facea fleasca. acum umplem cada cu spuma, sta 5 minute si se ridica in picioare si nu mai vrea sa stea jos nici fortata. ma enerveaza la culme, ca-i placea tare rau apa. nu stiu de unde repulsia asta. citeste-ti PM-ul.
pupici si spor la curatenie.
diadaniela spune:
Neata! Flavia,pe unde umbli tu de nu esti prezenta pe nicaieri pana la ora asta?
Eu am facut ieri n kg de aluat pt fursecuri si trebuie sa coc fursecutele astazi.Voi in ce stadiu mai sunteti cu treburile de Craciun? Cadourile de Craciun le-ati cumparat ? Eu mai am de cumparat cateva,dar ma duc maine.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Gargaritza spune:
Yo...n-am luat nimiccccccccc....ca ne-a anuntat un client ca vine sa-si ia proiectul abia in ianuarie
Sper sa sara ceilalti clienti cu ceva bani ca altfel....am incurcat-o.
Garga si Irinuca
POZE
impreuna spune:
Prezenta si eu cu chiu cu vai. (Dana neuronii mei umbla, ca eu stau cuminte:)
Deci n-am fost singura dusa la coafor, da va spun ca nu sunt incantata, m-a tuns prea scurt si mi s-au dus toti carliontii macar suvitele au iesit bine.
Ieri am fost atata de zapacita, mai mult ca de obicei. Am fost la concert la conservator (sora-mea a trebuit sa dirijeze) si a fost super, colinde si o atmosfera de sarbatori.
Am zis ca duc camera sa filmez si aparatul foto sa fac niste poze. Cand ajung acolo, la aparat s-au terminat bateriile, am apucats a fac doar cateva poze la inceput. Pe cand sa ma pun sa filmez, imi caut disperata bateria de la camera si asta niciunde, am uitat-o acasa, deci n-am putut folosi nici camera. Imi venea sa plang de nervi, mai ales ca prietenii cu care am fost se distrau tare bine pe seama mea.
Azi sunt tare suparata, v-am zis ieri ca merg la niste prieteni care au bebe mic sa le duc niste lucruri, si am aflat ca fetita s-ar putea sa fie bolnava, cu s. dawn, de atunci nu mai sunt buna de nimic. Imi sunt tare dragi si au trecut prin multe probleme (am scris despre asta la parinti de copii cu SD, dc vreit sa cititi acolo).
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
andora spune:
Salutare!
Mami lui Alexa.. ce chestie cu baita... s-or fi inteles domnule copiii astia, am mai auzit ca si alt bebe nascut in aceeasi zi cu fiica-mea face de o luna la fel, dar cica trece... asa ca sa fim optimiste Multumesc mult de PM
Dana esti harnica foc, bravo tie!!!.. nu ca mine care n-am luat nici cadouri
Gargaritza mama bafta la clienti banosi
Flavia Doamne cum trebuie sa se simta parintii aceia.. nu pot decat sa ma rog pt ei si sa le doresc sa nu fie asa... iar pe bebica mic il pup de mii de ori
Va doresc sa aveti numai vesti bune si sa fim sanatosi...!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
impreuna spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64480" target="_blank">partea a doua a subiectului, va astept sa continuam acolo.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"