Mamici casnice

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna,fetelor!Azi n-am facut mare lucru.Dimineata am fost la Biserica,pana seara ne-am invartit prin casa,si pe urma am fost intr-o vizita,acum am venit.Saptamana viitoare vreau sa ma apuc de curatenie(ne varuim bucataria si holul).Voi ati facut bradul?Noi vrem sa cumparam unul artificial,parca arata mai bine.
Voi cum intrati pe chat,ca eu n-am reusit.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Ce faceti mamici, ati avut un week-end plin si fain?
Ca eu nu A lucrat sotul non-stop, iar eu am stat pe net sa-l incurajez si... sa pierd vremea.

Dana, cred ca o sa imi cumpar si eu Echinaceea, ca sunt la pamant cu imunitatea.

(Acu imi exersez si semnatura:))

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara

"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Imi place semnatura!
Nu am avut un week-end prea grozav,sotul a fost pleca prin strainataturi si vine in noaptea asta,deci am avut programul obisnuit de toate zilele.Nu am simtit ca a fost week-end.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor!
Noi azi am fost pana la Sinaia, la cota 1400, i-a inghetat lui piticot nasucul, a luat aer curat si apoi ne-am intors in Bucuresti.M-am bucurat ca a papat si ea in sfarsit bine de la aerul ala de munte,ca in rest...am si eu un stress...mananca prea putin...
Acum tati si pitica dorm cumintei, iar eu iar bantui...
Noi avem bradut artificial, l-am luat anul trecut din metro parca, e asa de frumos...nu l-am facut inca...de-abia astept sa il facem...e verde si cu varfurile albe, parca e incarcat tot de zapada...e frumos foc...
Moaaaama, dar ce bucurie si emotie pe aici la venirea socrilor!!!Ha!!!De noi e mai bine, ca n-au venit nici la nunta...si prin urmare nici anii care au urmat...si de-aia ne iubim noi asa tare si suntem asa fericiti!Ha!

Daca iei totul prea in serios, faci riduri !Zambeste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Buna dimineata, companieros!
Vizita socrilor.....intotdeauna un stres....pe mine ma tin si in sah citez : "Va anuntam noi daca NU (Doamne ajuta!) venim." ...fleoshc.
Noi am incercat aseara sa luam o hotarare in ceea ce o priveste pe Irina cresa sau bona?....Si am citit pe forum si m-am uitat pe site-uri.....si m-am zapacit si mai tare.
Voi nu aveti dileme d'astea? Sau mai bine zis "trileme" ca pe mine ma bate gandul sa mai stau acasa si dupa ce face Irina 1 an (data limita la care ma hotarasem eu sa ma duc la munca).

Garga si Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Buna dimineata!
Eu am vrut sa o dau pe Ilinca la cresa la 1,5 ani,dar medicul de familie m-a sfatuit sa astept cel putin pana la 2 ani.Asta fiindca Ilinca e slabuta,si mi-a spus ca la ea si cateva zile de boala o pot afecta mult,avand in vedere greutatea.Dupa 2 ani nu stiu ce-o sa fac,fiindca as mai astepta pana la 3 ani, s-o dau direct la gradinita,dar nu prea am incredere s-o las cu o bona.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA

Mergi la inceput

Irina nu este ceea ce ai numi un copil slabut nici pe departe, asa ca nu exista acest impediment.
Problema este ca daca mai stau un an acasa am senzatia ca o sa o iau razna. Plus ca am senzatia ca ii toc banii lu' barbata-miu.

Garga si Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

buna flavia! m-am tinut de cuvint si m-am alaturat.mai intii am citit tot ce era scris si acum sunt pregatita sa ma inscriu.
mami de alexa(alina) de profesie casnica pina la anul in oct, dar eu sper ca o mai lungesc cu un concediu ceva.
buna fetele!eu si cu flavia ne stim de pe chat, dar acum parca va cunosc si pe voi.
alexa mea are un an si aproape 2 luni (23oct2004), e cuminte, papa tot.cu somnul ne cam chinuie noaptea, dar trecem noi si peste asta.
acum e racita si a doborit-o oboseala. a adormit in timp ce-si bea lapticul. dar de obicei se culca dupa 12. nici nu am avut timp sa ne facem plimbarea de dimineata.
apar si eu pe listuta?
va pup, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alina bine ai venit, ne bucuram ca ni te-ai alaturat si iti dorim un timp cat mai placut alaturi de mamicile casnice. Cand mai doarme Alexa da cate o fuga si pe aici, ca asa reusim toate:)
Alexa, acuma va trec pe listuta.

Si noi avem bradut artificial, e dragut, dar parca tot mai mult imi place cel natural. Oricum il punem l Sara in camera, sa se bucure de beculete, iar la noi eventual impodobim o coronita/ crenguta. Da cred ca numai saptamana viitoare, sa nu ne plictisim pana la Craciun.

Sa stiti ca si eu ma gandesc sa stau acasa pana merge Sara la gradi. Nu ca n-as avea cu cine sa o las, da ma gandesc ca e mai important sa investesc EU in educatia ei, decat bunicii... Asa zic eu acuma, da nu sti stie ce ma apuca pana atunci, ca "e multe si e grele"

Anculina, ati avut zapada la Sinaia? Mai ce fain de voi, si eu vreau, da cred ca pana la revelion nu mai avem cand sa mergem la munte.

Ieri am putut in sfarsit sa o scot pe Sara din casa, am stat aproape o ora la plimbare si a mancat foarte bine apoi, iar seara la 9 a adormit instantaneu pana azi dimineata la 8.30. Acuma doarte iar de vre-o 2 ore, deci sunt fericita. (sa stiti ca nu e tot timpul asa, de multe ori somnul si mancarea pentru noi sunt un chin...)

Sa va intreb si pe voi, poate stie cineva: am voie sa merg cu ea in vizita la prietena ei:) care are rubeola? Au facut amandoua vaccinul ROR si amandoua rubeola, dar Sara a scapat mai repede. Are cum sa ia boala din nou?

Va pup pe toate, ca fug sa termin treaba.

Mergi la inceput

Referitor la rubeola....din cate stiu eu boala este ca un vaccin...adica daca ai facut-o o data nu o mai faci si a doua oara.
Referitor la educatia data copilului de mama....ce te faci daca ai senzatia ca "deprimarea" ta nu o ajuta??

Garga si Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Garga, io zic ca "depresia" vine si trece. Cel putin asa e la mine, am anumite zile in care imi vine sa ma urc pe pereti, si stiu ca pt Sara nu e bine, ca ii transmit starea mea. Dar bine ca sunt destul de rare zilele.
In schimb, cand lucram, veneam cu nervii intinsi la maxim de la servici (nu chiar in fiecare zi), pentru ca lucram cu tot felul de oameni, printre care erau nemultumiti ("victime ale societatii") care mai de care cu tot felul de pretentii si care culmea, nu prea aveau nici o mica urma de respect. De multe ori trebuia sa chem colegii sa ii scoata din birou, trebuia sa explic de 100 de ori acelasi lucru unor oameni care nu voiau sa priceapa... si tot asa. Imi era destul un asemenea caz, ca sa imi strice toata ziua (bine ca nu erau toti asa).
Saracul meu sotz, se specializase pe terapie si consiliere
Asa ca daca ma gandesc bine, psihic, sunt mai castigata stand acasa.

Irina, pe chat poti sa intri daca iti dezactivezi pop-up (parca, nu sunt sigura), dar vezi ca exista un subiect cu explicatii pe la probleme tehnice (sau prin zona aia pe undeva:))

Mergi la inceput