Targu Mures
Raspunsuri - Pagina 5
olim spune:
Pe unde umblati mai fetelor, ca tare slaba miscare e pe aici.
Mai lasati cumparaturile si tv si mai haideti la o barfa pe aici.Astept vesti de la voi si nouatati din Mures.
O duminica faina sa aveti toate.
slippers76 spune:
Buna ziua muresence si va doresc o saptamana placuta!
Olim as vrea eu sa stau la taclale duminica cu voi, dar din pacate nu beneficiez de "binefacerile" conexiunii internet acasa. Inca.
Aramona ce-ti mai face Duracell-ul? Ca n-am mai vorbit de mult. Poate ne-om vedea si noi intr-o zi (cu soare) in parc la Moghioros.
Alycia are si a mea un stil sa ma imbrobodeasca... de te doare minte. Stii cum cere ceva? "Te rog eu frumos, mami, din tot sufletul si inima mea!" Si altele asemenea.
Va pupam
Mama Ana si Mirunica (16.05.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/slippers76/
aramona spune:
Slippers, din pacate eu nu mai ies cu ea decat in we si atunci nu ma nimeresc prin parc...
Daca insa vezi un tataie alergand disperat dupa o maimutzica smechera,care vrea sa ia toate masinutzele din parc la rand, apai sa stii ca-i socru-meu!...
DAca ma intalnesti, te rog sa ma tragi de maneca...promit sa nu dau!
Mi-ar face placere sa ne cunoastem!
Pupicei!
Ramona si Maysa (1 an si 10 luni)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!
alycia spune:
Buna fetelor...s-a facut un frig la noi de mi-a inghetat inima azi dimineata, se pare ca de sarbatori o sa avem zapada...cel putin asa am auzit....macar atata sa fie daca tot e frig si iarna.Acum sunt in dilema cadourilor...cu cel mik am rezolvat usor, dar cu cel mare e tare dificil..i trebuie celular cu ecran color..ca deh cel pe care il are nu mai e la moda...i-am spus sa-si ia gandul ca nu e de-a lu' bani gata, vrea PLAYSTATION cu 7 mil....desi are calculator performant cu o gramada de jocuri noi...de citit nici vorba sa-i placa ...asa ca nu prea am idee ce as mai putea sa-i iau...voi aveti ceva idei la 11 ani ce i-as mai putea lua? Cui sotul se rezolva ceva cosmetice barbatesti, si cam asta e....
Voi cum stati cu pregatirile de Craciun?
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
Marox spune:
Alycia, Slippers, m-ati amuzat teribil cu expresiile copilasilor vostri! Ce haiosi sint! Alex e taaaare departe de a scoate perle, e in urma cu vorbitul. Am fost cu el la doctor, aude bine, dar se pare ca nu are chef sa se lanseze. Deh, cre' ca ii seamana soacra-mi, a inceput sa vorbeasca la 5 ani. O alta explicatie ar fi ca Alex aude in permanenta 2 limbi, eu ii vorbesc in romāna si taica-sau in franceza.
Alycia, da, e tare bine ca exista asistente maternale. E drept ca si statul incurajeaza (reduceri de impozit, etc), dar altfel ar fi mai greu avind in vedere ca un cocediu de maternitate normal dureaza 4 luni (o luna inainte de nastere si 3 dupa). A fi asistenta maternala e o adevarata profesie, femeile au o fisa de salariu pe care le-o da fiecare parinte, sint urmarite si controlate de organismul care le da acreditarea (fara de care nu se poate), nu pot avea citi copii vor, ci un anumit numar (cam maxim 4). Ar fi multe de spus...Insa pentru parintii care au orare decalate, cum le ai si tu, sau care lucreaza noaptea nu e deloc usor sa gaseasca pe cineva, tot familia si prietenii sint scaparea.
Fetelor care sinteti in Tg Mures, povestiti-ne si noua cum este impodobit orasul. Au facut bradul cel mare din centru? Ce grozav ar fi sa aveti zapada de sarbatori...Tg Mures-ul e asa frumos cind ninge...
Camelia spune:
Alycia, si la noi s-a facut tare frig.Ma felicit ca am reusit sa termin curatenia generala saptamana trecuta cand a fost mai placut afara.
Cu cadourile pentru Craciun stau foarte bine anul asta.Am comandat din timp pentru fiica-mea ceea ce-si dorea, la fel si pentru taica-sau.Problema e ca nu stiu ce vreau pentru mine. Si sotul meu tot incearca sa ma descoase.Dar am de gand sa merg zilele astea prin oras poate imi vin idei.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
peca spune:
chiar daca este putin devreme eu va urez de acum:
Craciun Fericit! si !Sarbatori Fericite
iar anul 2006 sa va aduca ce are el mai bun ...... dar in primul rand "sanatate ca-i mai buna dcat toate!"
Noi plecam maine spre romania si nu stiu daca mai ajung sa intru....de aceea ma "grabesc" cu urarile
peca si niko(23 iulie '05)
_
slippers76 spune:
Buna dimineata muresence
Frig tare si la Bucuresti. Am ajuns congelata la servici.
Marox eu zic sa nu-ti faci probleme. Oricum, baietii sunt un pic mai lenesi la vorba. Si cand o vrea el sa vorbeasca, o sa vorbeasca. Hai sa-ti spun o povestioara, sa te amuzi un pic. Este vorba de fetita unor vecini, care au si o casa mai "la tara", la Ploiesti. Nu vroia sub nici o forma sa vorbeasca. Se incapatana sa scoata dor sunete mai mult sau mai putin articulate, si se apropia de 4 ani. Bineinteles, doctori, logopezi, psihologi, neurologi... toti spuneau ca e sanatoasa tun. Intr-o zi erau cu tot familionul la Ploiesti. Parinti, bunici, unchi, matusi, veri. Ce mai, o harmalaie si-o agitatie de zile mari. Pentru ca nu aveau toaleta in casa, o pusesera pe olita sa-si faca treburile. Sta copilul ce sta, termina ce are de terminat, si, in toata harmalaia aia spune: "dar aici de unde se trage apa?". Iti dai seama cat de perplecsi au ramas toti. Din acel moment fetita vorbeste, corect literar, si cu ditamai vocabularul. Pur si simplu atunci a vrut ea.
Noi acum ne straduim din rasputeri sa "aprofundam" cantecelele pentru serbare. Adevaru-i ca am emotii mari. Sa-mi tineti pumnii joi.
Va pup
alycia spune:
slippers76 iti tinem pumnii joi si asteptam pozute de la serbare.Noi avem repertoriul cam slabut pentru mos Craciun...doar "catzelus cu palul chet"...dar la anul o sa ne straduim mai mult
Peca multumim pentru urari sa ai un concediu placut in Romania...bine ai revenit acasa.
Marox centrul arata plin de luminite si stelute...prin copaci, pe stalpi, peste tot sunt beculete...iar bradul e mare si frumos si impodobit cu o gramada de cadouri, beculete si beteala din aceea groasa si stralucitoare...intr-un cuvant arata grozav...doar zapada mai lipseste...deocamdata!
Am totusi un mare OFFFlucrez in 24 de ajun pana in 25 dimineata si nu o sa fiu acasa cand isi primeste Mircea cadoul de la Mos Craciun...e atata bucurie in ochisorii lui numai la auzul vestii ca o sa vina Mosul.
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
slippers76 spune:
Multam de incurajari Alycia. Sper sa fie OK. Problema e ca de vreo trei zile e maraita de nu te mai intelegi cu ea. Si abia aseara am descoperit cauza. Ii ies doua maselute intarziate si o doare rau. Nu mananca si e miorlaita tot timpul. Sper sa nu le strice piticilor serbarea. Dar o scoatem noi la capat cumva. Apropo de Mos Craciun: ce i-ai luat piticului tau? ca sunt intr-o pana de inspiratie totala. La papusi si jucarele abia daca se mai uita. I-as lua un joculet mai inteligent, ceva care sa o atraga dar n-am prea gasit nimic interesant.
Pecamultumim de urari si drum bun. Sa ajungeti cu bine si sa va bucurati de sarbatori.