Firma in faliment

Firma in faliment | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Firma la care sunt angajata din 2002 cu contract de munca este in procedura de faliment (este inca in proces, nu are hotarare judecatoreasca) si nu imi sunt platite contributiile catre stat. Din aceasta cauza nu beneficiez de CIC (nu am stagiul de cotizare).
Pot sa imi platesc eu contributiile retroactiv?
Multumesc

Codruta & Petra (9 august 2005)

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au fost retinute pe stat dar nu au fost platite? Daca este asa beneficiezi dar 1/3 din CIC

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Dar nu as putea sa cer sa le platesc eu?

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Poti incerca dar va trebui sa iei legatura cu judecatorul sindic si executorul judecatoresc. Poate iti accepta ei. Eu sunt rezervat.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumesc!! Am fost azi si la pensii in Cluj, dar incep sa se spele pe maine de cand cu Primaria!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput