Copilasi de oct-noi-dec 2003 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
ciuf spune:
Salutare, dragele
Luca pare a fi mai bine acum. Am fost cu el la doctor in ziua cand v-am intrebat de durerile la picioare. Ma obseda treaba asta. ca sa nu spun ca m-am apucat sa caut pe Internet ce inseamna, multe mamici spuneau ca dupa trei ani astea ar fi dureri de crestere si a mai raspuns o mamica a unui copilas de 18 luni care in felul asta i s-a depistat leucemia. Asa ca va imaginati ce scenarii pe capul meu. Am pus mana imediat pe telefon si am sunat sa fac programare in aceeasi zi. Doctorul ne-a dat Tylenol doza foarte puternica pentru febra si dureri, antibiotic si un sirop de tuse. Acum vad ca rupe si starea generala e mult mai buna. Doamne, ca rau mai era mititelul. Stiti si voi cum e, se enerveaza, nu vrea sa vorbeasca, arata cu degetul ce vrea si daca nu sunt pe faza sau nu inteleg ce imi arata el, se lasa cu scandal monstruos.
Aseara am fost la Mall la locul de joaca. Eh, ce sa va spun ca fiu-meu nu-i baga in seama pe ceilalti. El pare a fi tare independent. Se juca pe poduletul lui, urca pe niste braduti, intr-o barca sii ii privea pe ceilalti mai de la inaltime ca sa spun asa. Parea baiatul un pic cu nasul pe sus. Apoi am vazut un pic din antrenamentul unor copii la hockey si am venit acasa.
Seara adoarme cu noi in pat spunandu-i povesti. Dupa care il mutam in patutul lui.
Vad ca ii mai curge un pic nasul. Si mi-e o ciuda pe el ca nu accepta ciorapi. Sta cu picioarele goale. Nu stiu ce sa fac sa-l conving sa aiba ceva in picioare.
Sambata speram si noi sa facem bradul si sa impodobim pe afara.
Azi sotul se duce la petrecerea de Craciun a firmei. Eu nu am vrut sa merg ca sa stau acasa cu Luca.
Paula, ce sa zic, schimba doctorul si multa sanatate micutei. E groaznic sa-i vezi suferinzi.
Venera, exact simptomele de le are Markus le-a avut si Luca. Numai ca mi-a stat pe febra mare multe zile si atunci doctorul a hotarat ca e timpul pentru antibiotic. Sanatate multa si lui Markus.
Super mami, ai fost de pomina cu telefonul. Mai numai noua ni se poate intampla. Lor ... nuuuuuuuu. Ei sunt tehnici. Noi ... atehnice.
Sympa, ma bucur ca te-am citit. Cam rar dai pe la noi. Stiu, stiu. E mai usor sa citesti decat sa scrii. Cunosc modelul. Asa sunt si eu.
Va pup si un we placut si plin de sanatate.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
uki spune:
of, sunt cam multi pui bolnaviori...
imi pare rau sa aud asta, mai ales acum, de ziua lor, de sarbatori...
ne gandim la voi si ne rugam sa va faceti bine cu totii, repede!

Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
sympa spune:
Ehehe Valeria....as vrea sa scriu macar un sfert din cat scrii tu!!! Eu sunt lenesa tare la scris....dar sunt la zi cu cititul...
Ma bucur ca e mai bine Lucusor...si ai grija si tu de bebelina, mai ai putin si scapi de burticuta....
Supermami, esti de pomina....am ras de numa numa...te si vedeam indoita deasupra capotei stand la povesti cu sotiorul tau la telefon...
Fetelor...am dus-o intr-un final pe Andrea la gradinita dar nu cu masina mea...ne-a dus un prieten...si-am dat si o tura pe la masina de-am stat pe putin o jumate de ora sa fac o carare in jurul ei...e nenorocire ce zapada poate fi...am pus poze in peisaje un albumul poze noi...sa vedeti si voi in ce hal a putut sa ninga..si-asta era de dimineata, acum e si mai si....am mai pus si poze cu Andrea in decembrie 2005....O sa mai facem la serbare sa ne vedeti....
Multa sanatate la copilasii bolnaviori...sa se faca bine repede...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
julia23 spune:
Uki,am vazut la tv azi un mos Craciun in parc,copii f multi,spectacol,sti cumva daca era in Herastrau?Au spus ca o sa fie toata saptamana.
paula2003 spune:
Am fost din nou la urgenta, noroc ca mi-am facut relatii, o mai am si pe sora si dau un telfon si ma si duc. Acum a facut un fel de iritare, asa spun dr, dar de la cateva bubite pe burtica a ajuns sa aiba pe tot corpul aseara...eu nu le vad de bine dar ce sa spun, nu sunt dr??? A facut din nou febra si lesinata toata ziua, nu a mancat nimic, noroc de perfuzii ca altfel...si aseara cu mare grija si usurel, pacalita si in timp mai lung a mancat un biberon de suc de fructe(sucul ei preferat din toate fructele) Acum doarme si speram sa fie mai bine azi. I-au schimbat tratamentul ca nu am gasit acel medicament si ce sa fac, e foarte grav de nu poate sa inghita. Speram sa trecem mai repede peste si sa nu nasc pana nu termin cu tot. Bb 2 e bine , am fost la control si sapt. viitoare nu nasc, dar cine stie???
Va pupic si un w-k placut.
Sarbatori fericite si indestulate.

Paula
cu Paul 37+
siAlexandra 
uki spune:
quote:
Originally posted by julia23
Uki,am vazut la tv azi un mos Craciun in parc,copii f multi,spectacol,sti cumva daca era in Herastrau?Au spus ca o sa fie toata saptamana.
Adriana si Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
Adriana, habar n-am, din pacate nu mai stau langa herastrau, ci langa IOR...titan

dar cine stie? s-ar putea sa faca astia de la primarie ceva pt copii in Herastrau, in Titan au facut " Orasul lui Mos Craciun" e tare frumos seara, mai ales!

Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
carmen77 spune:
Am iesit azi prima data la sanius
, i-a placut piticului
. Am pus poze noi in albumul Primul Sanius. Adameasco, pe tine te invit prima ... ca sa te saturi de zapada
. Ieri a fost batut recordul anterior al Montrealului, adica cea mai multa zapada cazuta intr-o singura zi ... recordul anterior era de 24 cm, cel de ieri e de 44 cm!!!
. Marele meu noroc a fost ca sotul a avut o zi libera ieri .. si a stat saracul si a dat la lopata vreo 3 ore ca sa putem scoate masina. OOPPPSS!
Paula,e mai bine Alexandra? Mai da-ne de veste ...
.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
Ven spune:
Salutare!
Mi, pe mine ma ia cu friguri numai cand vad ce zapada aveti, voi canadienii! Brrrrr!
L-am privit pe Matei cel harnic cum da el zapada
si am vazut si ce zapada groanica ai tu Mariana in balcon! Brrrrr din nou!
Eu sincer, nu vreau asemenea zapada! Ileana, toata zapada care vine la Bistrita ti-o trimit tie, bine? ![]()
Si la noi e zapada, dar un strat de vreo 5-10 cm, desi la 50 de km de noi, in pasul Tihuta, care face trecerea intre Ardeal si Moldova, a fost prapad ieri, poate ati vazut la stiri, s-au inzapezit masini, era viscol mare, cateva sate sunt izolate etc.
Concluzia: vreau sa locuiesc in Grecia sau Spania, sau sudul Italiei.....
Markus e mai bine putin, nu mai vomita dupa papa, tot mai tuseste, dar ceva mai rar, a inceput incet-incet sa pape mai binisor....
Dar tot nu e in apele lui, drept pentru care la amiaza a dormit doar 10 min., nu stiu ce-l deranjeaza de se trezeste plangand de numa', drept pentru care seara am avut si noi o premiera, s-a culcat la 21.30, si a dormit azi pana la 09.30. A dormit la el in patut pana la 00.00, apoi la noi in pat, as usual......
Am dat ieri ex.de utilizare PC. Am fost buna, la ex. teoretic am facut 90% (cel mai mare scor!
), iar la cel practic am facut perfect! Am avut noroc ca nu am primit html, ci numai Word, Excel si Power Point, plus Internet. Sunt tare incantata! 
Eu mai am o sapt. de scoala, vineri luam vacanta, problema e ca nu prea apuc sa fac nimic prin casa, tre' sa chem pe cineva pt. curatenie
Ca vineri iau vacanta, sambata e Craciunul! Cozonaci ne face tanti Geta, bona lui Markus. M-au "amenintat" si ceva elevi ca vin la colindat, asa ca tre' sa fiu pregatita ![]()
Gata! Va-m pupat! Duminica placuta!
Venera
, mama lui Markus:
-> 
paula2003 spune:
Acum este mai bine, i-au disparut bubitele si e mai vioaie.
Sarbatori fericite si indestulate.

Paula
cu Paul 37+
siAlexandra 
adameasca spune:
Am deschis un capitol nou aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64634
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal